monia1110
Fanka BB :)
Witam kobietki!!! Znowu zagladam tylko na cchwilunie bo sie zle czuje, nie dosc ze dalej mecza mnie nudnosci to wczoraj myslalam ze umre tak mnie w pracy brzuszek rozbolal i polecialam do lekarza i wyszlo ze mam krew w moczu i cos tam jeszcze i ze to zapalenie pecherza i mam antybiotyk lykac. tylko najgorsze ze tu zwolnienia z pracy dostac nie moge
a na USG musze jednak czekac az do 4.09 bo milam wyniki dobre i serduszka maluszkow dobrze bija ehhhh kiedy w koncu bede mogla zaczac cieszyc sie maluszkami.
a w dodatku upatrzylam sobie juz kojec fisher price a wszedzie jest wyprzedany
, jak juz pech to pech...
A dla wszystkich mamusie duuuzo zdrowka zycze
a na USG musze jednak czekac az do 4.09 bo milam wyniki dobre i serduszka maluszkow dobrze bija ehhhh kiedy w koncu bede mogla zaczac cieszyc sie maluszkami.a w dodatku upatrzylam sobie juz kojec fisher price a wszedzie jest wyprzedany
, jak juz pech to pech... A dla wszystkich mamusie duuuzo zdrowka zycze

. Moja koleżanka niedawno urodziła synka, który niedługo potem przestał oddychać i doszło do niedotlenienia mózgu. W tej chwili jedna partia mózgu nie pracuje jak powinna:-( Przeryczałam kilka dni, nawet nie wiem jak Ją pocieszać, ale wszyscy modlimy się, by było dobrze:-(. Teraz takie wiadomości działają na mnie strasznie
postanowiłam,że nawet się Wam nim pochwalę.. :-)
tak więc moge śmiało powiedzieć że w początku 19 tc poczułam mocniejsze kopniaczki