wiktoria12
Mama i żona :)
Dobrej nockiNo fakt;-):-)
To prosze mi podac numery w toto-lotka jak bedzie kumulacja;-)
Ja zmykam dziewczyny bo Dominik cos mi zaczyna wydziwiac
Dobranoc:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrej nockiNo fakt;-):-)
To prosze mi podac numery w toto-lotka jak bedzie kumulacja;-)
Ja zmykam dziewczyny bo Dominik cos mi zaczyna wydziwiac
Dobranoc:-)
Natalineczka555 to ty kochana jednak jestes w ciązy Gratuluje ja dopiero teraz zauważyłam
Anabubka ja zawsze jestem grzeczna ja się taka urodziłam już i tak mi zostałojk bedziesz grzeczna do moze dam Ci frytke....
Ty mi tu oczu nie zamydlaj,.wrzucanie schabu na patelnie to wrzucamie a nie smazenie![]()
23 to mój numermam pomysla.dziewczyny podajcie mi po jedenj cyfrze w sumie niech bedzie ich 10 a ja zagram w multilotka:-)nie jestem zachlanna alepare groszy sie przyda:-)
Dobrej nocki
Ale ja to dowikle napisałama ty co
"pojawiasz sie i znikasz....
daj sie sobą nacieszyć..."![]()
Dzięki za rade -jutro się doniej wybieram to z nia pogadam:-)Mamitko,tyle,że co m-c trzeba płacić czesne;-)ale ja i tak mniej,bo obiady Olek ma bezpłatne;-).Co do Siorki to niech mlekiem zabiela zupę
,bo rzeczywiście na małej może się to odbijać
.
Ona pije kefir albo je serek homog. 1 raz dziennie. Ale może faktycznie to skaza, ale jak narazie żadnej wysypki nic nie maja dzis zrobilam gofry,dawno nie byloi calkiem dobre byly.dla nas na mleku dla mlaje na wodzoe.jakmnie nie bylo to zjadla prawie cala miche zupy i 6 gofrow zaraz potem
witam bo sie nie zanmy,dawno mnie tu nie bylo
ja wczoraj mialam obiad biedronkowy-spagetti:-):-):-)
cala polska
ja do konca sama sobie obcnilama.ale kochana musisz noge prawie calkiem na bok albo stanac przy kiblu,noge tak okrakiem na kibel postawic i po jednym paznkoci wyprost i odedech i kolejny paznokiec:-):-):-):-)
dzwon albo pisz do madziulanatasza na tel.moze u niej cos jest i kawka przy okazji:-)
sama z malzem?
dzieki:-)
niestety i koncetrat pomidorowy czy same pmidory moga powodowac nadwrazliwosc a smeitana to juz calkiem.skoro mala mocno ulewa i ma wzdecia to albo mawrzaliwe jelita albo dopada ja skaza bialkowa.moja Weronika strsznie pierzdiala jak z kalasznikowa i jak ja cos z nabialu zjadlam to ona za dluzsza chwile po jezieniu i jeszcze pozniej wymiotowala i bardzoi mozno ulewala.lepiej niech sopra zrezygnuje z nabialu,przynamnjej ze smietany.moze nie zrobi probe.niech pare dni nie je i nie pije nabialu i jak bedzie ok to po jakims tygodniu-dwoch nie zrobi prowokacje inapisje sie mleka.jak sie powtorzy to trzeba nabial wyeliminowac.
albo niech je bardziej prztworzony.niech duuuuuuzo pije-mleko niekoniecznie
Dzięki za info. :-)Wniosek od lekarza na pampki mamy teraz jeszcze do nfz. MAterac załatwiony-a łóźko chcemy z pefronu sie starać. Się zobaczy jeszcze.kochana ja 10 lat pracowałam opiekując sie ludzmi starszymi więc wiem jak to jest z tymi pampersami.niech mama podejdzie do lekarza pierwszego kontaktu on jej da wniosek mama go wypełni doktor podbije wypełni swoje rubryczki zaznaczą jakie jest zapotrzebowanie na pampki tzn rozmiar i ilość sztuk ile dziennych ile nocnych i z tym do nfz (można pocztą) i oni wydadzą decyzję )jeszcze nie sppotkałam się z negatywną)i już a i najlepiej niech mama zamówi sobie z transportem do domu nfz to pokrywa i wtedy w wybrany dzień m-ca będą je przywozić do domujak tata będzie w domu leżał niech mama załatwia sonbie dla taty łóżko i materac antyodleżynowy i opiekunkę która mamę trochę odciąży jak to załatwić jak będziesz chciała wiedzieć to ci napiszę
![]()
Anabubka ja zawsze jestem grzeczna ja się taka urodziłam już i tak mi zostałotylko ostatnio patrząc na moją ferajne stwierdzam że to jednak nie diedziczne
boszzzzz jaka ja głodnaale nie jem już nic tylko tą frytkę od anabubki jak sie podzieli
:-):-):-):-)
ntali ja ci we wklejaniu fotek nie pomogę bo ja to coś przez fotosik robie coś tm kopiuje coś wklejam i raz się uda 5 nie ale się nie poddawaj walcz i wklejaj nam tu focie
wygońcie mnie spać bo jutro do góry tyłkiem będe wstawać![]()
Anabubka ja zawsze jestem grzeczna ja się taka urodziłam już i tak mi zostałotylko ostatnio patrząc na moją ferajne stwierdzam że to jednak nie diedziczne
boszzzzz jaka ja głodnaale nie jem już nic tylko tą frytkę od anabubki jak sie podzieli
:-):-):-):-)
ntali ja ci we wklejaniu fotek nie pomogę bo ja to coś przez fotosik robie coś tm kopiuje coś wklejam i raz się uda 5 nie ale się nie poddawaj walcz i wklejaj nam tu focie
wygońcie mnie spać bo jutro do góry tyłkiem będe wstawać![]()
zapisalam,czekam na kolejny23 to mój numer