reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jk bedziesz grzeczna do moze dam Ci frytke....:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:
Ty mi tu oczu nie zamydlaj,.wrzucanie schabu na patelnie to wrzucamie a nie smazenie:cool:
Anabubka ja zawsze jestem grzeczna ja się taka urodziłam już i tak mi zostało:tak:tylko ostatnio patrząc na moją ferajne stwierdzam że to jednak nie diedziczne:dry::dry:
boszzzzz jaka ja głodna :confused2::confused2::confused2:ale nie jem już nic tylko tą frytkę od anabubki jak sie podzieli:sorry2::-):-):-):-)
ntali ja ci we wklejaniu fotek nie pomogę bo ja to coś przez fotosik robie coś tm kopiuje coś wklejam i raz się uda 5 nie ale się nie poddawaj walcz i wklejaj nam tu focie:tak::tak:
wygońcie mnie spać bo jutro do góry tyłkiem będe wstawać:cool2:

Witam! CAły dzień netu nie mieliśmy:wściekła/y::no::wściekła/y:
Mamitko,tyle,że co m-c trzeba płacić czesne;-)ale ja i tak mniej,bo obiady Olek ma bezpłatne;-):tak:.Co do Siorki to niech mlekiem zabiela zupę:tak:,bo rzeczywiście na małej może się to odbijać:sorry2::tak:.
Dzięki za rade -jutro się doniej wybieram to z nia pogadam:-)

ja dzis zrobilam gofry,dawno nie byloi calkiem dobre byly.dla nas na mleku dla mlaje na wodzoe.jakmnie nie bylo to zjadla prawie cala miche zupy i 6 gofrow zaraz potem:szok::szok::szok::szok::-D

witam bo sie nie zanmy,dawno mnie tu nie bylo

ja wczoraj mialam obiad biedronkowy-spagetti:-):-):-)

cala polska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja do konca sama sobie obcnilama.ale kochana musisz noge prawie calkiem na bok albo stanac przy kiblu,noge tak okrakiem na kibel postawic i po jednym paznkoci wyprost i odedech i kolejny paznokiec:-):-):-):-)

dzwon albo pisz do madziulanatasza na tel.moze u niej cos jest i kawka przy okazji:-)
sama z malzem?

dzieki:-)

niestety i koncetrat pomidorowy czy same pmidory moga powodowac nadwrazliwosc a smeitana to juz calkiem.skoro mala mocno ulewa i ma wzdecia to albo mawrzaliwe jelita albo dopada ja skaza bialkowa.moja Weronika strsznie pierzdiala jak z kalasznikowa i jak ja cos z nabialu zjadlam to ona za dluzsza chwile po jezieniu i jeszcze pozniej wymiotowala i bardzoi mozno ulewala.lepiej niech sopra zrezygnuje z nabialu,przynamnjej ze smietany.moze nie zrobi probe.niech pare dni nie je i nie pije nabialu i jak bedzie ok to po jakims tygodniu-dwoch nie zrobi prowokacje inapisje sie mleka.jak sie powtorzy to trzeba nabial wyeliminowac.
albo niech je bardziej prztworzony.niech duuuuuuzo pije-mleko niekoniecznie
Ona pije kefir albo je serek homog. 1 raz dziennie. Ale może faktycznie to skaza, ale jak narazie żadnej wysypki nic nie ma:no: Ale lepiej niech może odstawi nabiał?:confused::confused:

kochana ja 10 lat pracowałam opiekując sie ludzmi starszymi więc wiem jak to jest z tymi pampersami.niech mama podejdzie do lekarza pierwszego kontaktu on jej da wniosek mama go wypełni doktor podbije wypełni swoje rubryczki zaznaczą jakie jest zapotrzebowanie na pampki tzn rozmiar i ilość sztuk ile dziennych ile nocnych i z tym do nfz (można pocztą) i oni wydadzą decyzję )jeszcze nie sppotkałam się z negatywną)i już a i najlepiej niech mama zamówi sobie z transportem do domu nfz to pokrywa i wtedy w wybrany dzień m-ca będą je przywozić do domu:tak:jak tata będzie w domu leżał niech mama załatwia sonbie dla taty łóżko i materac antyodleżynowy i opiekunkę która mamę trochę odciąży jak to załatwić jak będziesz chciała wiedzieć to ci napiszę:tak:
Dzięki za info. :-)Wniosek od lekarza na pampki mamy teraz jeszcze do nfz. MAterac załatwiony-a łóźko chcemy z pefronu sie starać. Się zobaczy jeszcze.

Więcej nie nadrobię dzisiaj bo A. marudzi że sie za późno spać kładę... Więc lecę się myć i do wyrka.
Z Tata lepiej dzisiaj sobie ze mną rozmawiał-ciężko ale zawsze coś. Ale ma straszne odleżyny:no::no::no::no: Bo żadna pielgniarka nie pomoże nawet mamie przewrócić go na bok a on jest prawie bezwładny i waży niemal 100kg. Dopiero jak ja jadę , albo mój brat wieczorem to troszkę z nim ćwiczymy, a tak to nawet w nocy żadna pinda mu pampersa nie zmieni-mama leci przed pracą-juz o 4-5 rano i myje Tatę, goli, przebiera pościel nawet:shocked2::shocked2::shocked2:
Dobranoc:-)

Anabubka ja zawsze jestem grzeczna ja się taka urodziłam już i tak mi zostało:tak:tylko ostatnio patrząc na moją ferajne stwierdzam że to jednak nie diedziczne:dry::dry:
boszzzzz jaka ja głodna :confused2::confused2::confused2:ale nie jem już nic tylko tą frytkę od anabubki jak sie podzieli:sorry2::-):-):-):-)
ntali ja ci we wklejaniu fotek nie pomogę bo ja to coś przez fotosik robie coś tm kopiuje coś wklejam i raz się uda 5 nie ale się nie poddawaj walcz i wklejaj nam tu focie:tak::tak:

wiesz jak masz męża obok to to wstawanie do góry dupą nie jest takie złe :-D:-D:-D:-D:-D:-D

anabubka mój nr to 5

reklama

co do fotek-ja normlanie wchodze w opcje zarzadzanie zalacznikami i czekam az sie wklei.jak duze zdjecie tosie dlugo wkleja i trzeba cierpliwie czekac.i tyle:-)
pobierasz z kompa i wsio.
a mi juz 10gb zezralo nie liczac tego w dzien.oj cos czuje ze szybko to mi zejdzie z konta.ale jutro pewnie malo bede a w sobote jade na noc do psiapsoily naurdziny jej corki,tzn z dziewczynami wiec ez zaoszczedze:-)

23 to mój numer
zapisalam,czekam na kolejny;)
znajmoy w ten sposob calkiem neizla kaske wygral

Do góry