reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

dzien dobry!
piekne slonce mam zaswiecilo i mysle coby tu zrobic z tym ladnym dniem. spacer wymyslilam, zakupy dopiero sie opamietalam ze nigdzie sobie nie pojde! jeszcze przynajmniej tydzien ciaglego lezenia. no ale jakos dam rade.

Rozalia moja obudzila sie rano i zarzadzila, ze to juz koniec z kaszka na zawsze!, bo ona teraz chce pierogi na sniadanie i szklanke mleka! kochane to moje dziecko spi cale 12 godzin. w ogole nie mialam z nia problemow nocnych, poza oczywistymi wyjatkami jak choroba, czy jakies koszmary senne i tak teraz zaczynam sie modlic zeby drugie dziecko tez takie spokojne i pokojowo do swiata nastawione bylo.
a wczoraj mialam stan przedzawalowy jak mi Rozalka w ogrodku z karuzeli zleciala! sama ja krecilam, nie za mocno, nie wiem czy raczke puscila, czy co sie stalo, ale po prostu wyrzucilo ja z tej karuzeli. jak na taki upadek obrazenia male, tylko broda odarta i warga napuchnieta. bylam po prostu przerazona. naszczescie tylko tak sie skonczylo.

moja mamusia rosolek gotuje dzisiaj, tak coby Finom wszystkie nasze dobrodziejstwa przedstawic.byly pierogi, schabowe, bigos, ogorki malosolne, smalec z miesem i w ogole cuda miesne i wedliny ktore wyprawia moja mama.

dobra, chyba sie nagadalam.
milego dnia!

reklama
celowo napisalam to tu /o biznesie/... zeby poznac wasza opinie ... ja jestem sama zwolennikiem markowych ciuchow i dla siebeie i dla dziecka ale wiem tez ze wiekszosc takowych mam z drugiej reki z uwagi na ceny ;/
a takie osoby jak wy bylyby potencjalnym rynkiem zbytu ..

Hej Laski.
Natalka wypoczywajcie;*
Ja miałam niezłą akcję wczoraj w nocy. Kąpałam się z Moim pod prysznicem a on jak to on - na pieszczoty go wzięło. Potem się wycieram a tam krew na ręczniku. Mimo wszystko zachowałam zimną krew i sprawdziłam czy mnie nie przeciął gdzieś i faktycznie przeciął pazurkiem. Na szczęście jak się dowycierałam to już krwi żadnej nie było. Mała jak to Mała w nocy hasała pięknie, rano też:) Uspokoiła mnie od razu:)

No nic, na miasto jedziemy. Miłego dnia:)

omg a u mnie końca nie widać.. ;|
kuchnia juz prawie wymalowana.. jeszcze dzisiaj trylko raz .. czekac aż wyschnie i można mebelki wkładać.. ;D
kuchnia na zielone kiwi wymalowana ;p
a pozniej sypialnia o zgrozo.. panele gipsowanie malowanie.. i wszystko po kolei.. póxniej zakup komody i można składowac ciuszki ;D
jak zaczelam wczoraj czyscic meble kuchenne to myslalam ze konca nie bedzie.. ;|
ale wygladają jak nowiusieńkie ;D

Hej dziewczyny,
Witam w ten pochmurny poranek. Oj noc byla straszna. Caly czas mnie dusilo w klatcce piersiowej tak jakby slon nadepnal zastanawiam sie czy nie isc z tym do internisty.

Wczoraj bylam u diabetologa i tak jak myslalam normy cukru dla kobiet ciezarnych sa troszke inne.Otoz na czczo powinno byc do 90, natomiast 1hpo posilku 140. No i mam zalecona diete najgorsze ze ciagle chodze glodna i za bardzo chleba jesc nie moge bo mi skubaniec strasznie podwyzsza. Czuje ze niedlugo schudne na tej diettce

omg a u mnie końca nie widać.. ;|
kuchnia juz prawie wymalowana.. jeszcze dzisiaj trylko raz .. czekac aż wyschnie i można mebelki wkładać.. ;D
kuchnia na zielone kiwi wymalowana ;p
a pozniej sypialnia o zgrozo.. panele gipsowanie malowanie.. i wszystko po kolei.. póxniej zakup komody i można składowac ciuszki ;D
jak zaczelam wczoraj czyscic meble kuchenne to myslalam ze konca nie bedzie.. ;|
ale wygladają jak nowiusieńkie ;D

Oj to ty jeszcze kupę roboty masz :tak:
Ale nie masz wyjścia przy maluszku potem nic nie zrobisz, bo się nie da.
My już po ale też jeszcze myślę nad kilkoma pierdółkami :-D

reklama
Hej dziewczyny,
Witam w ten pochmurny poranek. Oj noc byla straszna. Caly czas mnie dusilo w klatcce piersiowej tak jakby slon nadepnal zastanawiam sie czy nie isc z tym do internisty.

Wczoraj bylam u diabetologa i tak jak myslalam normy cukru dla kobiet ciezarnych sa troszke inne.Otoz na czczo powinno byc do 90, natomiast 1hpo posilku 140. No i mam zalecona diete najgorsze ze ciagle chodze glodna i za bardzo chleba jesc nie moge bo mi skubaniec strasznie podwyzsza. Czuje ze niedlugo schudne na tej diettce

to ciekawe bo ja mialam ostatnio na czczo cukier 92 chyba i mi lekarz powiedzial ze wzorcowo !!

Do góry