agunia-ln
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny;-) Ja sobie wczoraj wziełam dzień wolny ale nawet nie miałam jak poleniuchować
okna pomyte, pogłogi wymuskane, łazienka błyszczy, zakupy zrobione (kupiłam wreszcie garnek na zupę
) a dzisiaj teściowa robi grilla, gości sprosiła a ja mam jej pomagać w przygotowaniach

muszę stworzyć 3 sałatki. Ale wcześniej chcę pojechać na ten nasz jarmark bo jeszcze nie dojechałam

a swoją drogą ciekawe dlaczgo teściowa akurat do mnie przyszła po pomoc

skoro druga synowa siedzi za ścianą i nic nie robi
Nie mogę sobie pozaznaczać cytatów bo mi plusik nie chce się zamienić na -, a pamięc mam nieco zawodną
Mam pytanie, czy ktoś może mnie poratować i podpowiedzieć jak sobie poradzić z nalotem muszek owocówek???????? mam ich już dość, siedzą wszędzie, nie dość że w kuchni, na firankach, na oknach, pchają się do lodówki, są w szafkach ze szklankami
to jeszcze w łazience się zadomowiły, już nic nie stoi na wierzchu, ale wystarczy, że kroję pomidora to mi sie pchają pod ręce

wczoraj pielgrzymowały po oknie do lepu na muchy
jak sie ich pozbyć bo pomysły mi się skończyły:-(
Życzę Wam miłego odpoczynku i pozdrawiam i czekam na pomoc w sprawie muszek;-)

Nie mogę sobie pozaznaczać cytatów bo mi plusik nie chce się zamienić na -, a pamięc mam nieco zawodną

Mam pytanie, czy ktoś może mnie poratować i podpowiedzieć jak sobie poradzić z nalotem muszek owocówek???????? mam ich już dość, siedzą wszędzie, nie dość że w kuchni, na firankach, na oknach, pchają się do lodówki, są w szafkach ze szklankami

Życzę Wam miłego odpoczynku i pozdrawiam i czekam na pomoc w sprawie muszek;-)