reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie - zeby naprawione - wieczor z kolezanka przy dwoch butelkach winka czerwonego na endo wczoraj zaliczony - teraz musze sie czegos napic i cos zjesc bo kac meczy;-);-):-):-)

Winko na endo :-D Gin sie ze mnie smial jak mi powiedzial, ze mam cienkie endo a ja odpowiedzialam, ze w takim razie bede pic wino :-D W kazdym razie naprawde wypilam, nie wiem czy ono pomoglo czy nie, ale efekt jest ;-):-D Wiec trzymam kciuki za Ciebie
:-D

WITAM LASECZKI

Możliwy bo dzisiaj mam 36,2 więcy chyba nici z tego cyklu. Ja nie wiem co się dzieje z tą tempką :-(

Hm dziwne... :dry: To pierwszy cykl jak mierzysz tempke?
:sorry2: Mialas kiedys robiony monitoring cyklu?

Pustki bo pewnie sprzataja, gotuja i sie pindruja na swieto :tak:

Z tego co widzę to kilka ciężarówek przeniosło się na sąsiednie wątki dla staraczek i zafasolkowanych. Tam udzielają się co dzień, tutaj nie.
Być może wynika to z tego,że zostało tu napisane ,że NIEKTÓRE ciężarne wpadają i się wymądrzają a to przecież wątek głównie dla staraczek, prawda?
Szkoda tylko,że nie zostało napisane o kogo dokładnie chodzi, bo teraz wszystkie ciężarne będę się zastanawiać czy to one nie są tu mile widziane. Jak się mówi A to powinno się powiedzieć B. A nie pojechać po ogóle.

Z tego co widzę to kilka ciężarówek przeniosło się na sąsiednie wątki dla staraczek i zafasolkowanych. Tam udzielają się co dzień, tutaj nie.
Być może wynika to z tego,że zostało tu napisane ,że NIEKTÓRE ciężarne wpadają i się wymądrzają a to przecież wątek głównie dla staraczek, prawda?
Szkoda tylko,że nie zostało napisane o kogo dokładnie chodzi, bo teraz wszystkie ciężarne będę się zastanawiać czy to one nie są tu mile widziane. Jak się mówi A to powinno się powiedzieć B. A nie pojechać po ogóle.

Dobrze gada, polac jej!!! :-D Ale dopiero za 5 miesiecy :-p A tak serio to ja sie nie zamierzam przejmowac, ten watek byl pierwszym na ktorym pisalam i jestem do niego przywiazana (czyt. do dziewczyn, ktore tutaj sa) i za nic nie chce sie calkowicie przenosic gdzieindziej :tak: Sama wiem jakie to irytujace jak wpada jakas ktorej sie udalo zafasolkowac i zarzuca forum zlotymi radami - gdyby to bylo takie proste to w ogole nie byloby tego watku, kazdy moze miec inny problem, a takie zlote rady tylko irytuja czlowieka :wściekła/y:

Loree jesli o mnie chodzi to ja o Tobie tego nie pisalam.. jesli znow chodzi o ktosiową takze nic do niej nie mam.. ale wpada nagle i pisze ze jej sie tak czy siak udalo lub tez Agniesiak do ktorej tez nic nie mam ze jej testy pomogly czy tez codzienne przytulanie (metoga na Agniesiaka) i wybuchlam.. nie kazdemu jest dane.. to tyle jesli chodzi o moje A i B..

Nawet ostatnio przeprowadzilam rozmowe z M czy na pewno dalej chce dzieciaczka bo ja zaczelam wątpic czy kiedykolwiek nam sie uda.. :-(

Nektarynka nie wolno tracić nadzieji pamiętaj że nie każdemy jest dane tak łatwo zajść w ciąże i mieć wymarzone dziecko...niektórzy muszą walczyć o to bardzo długo i przejść naprawdę ciężką drogę...więc nie poddawaj się!
Powiem że tyle razy już płakałam że nie da się zliczyć...ale jestem pewna że kiedyś mi też się uda!
A i Tobie też! Za co bardzo mocno trzymam kciuki!

reklama
Kochana

Musisz sie wyluzowac. Czemu na byc po cyklu ?
Czy bedzie po cyklu czy nie to jeszcze z tydzien potrwa, wiec spokojnie

Wiesz co tak mi sie wydaje bo:
1. ta tempka skacze jak głupia a w ostatnich cyklach mierzonych był to jedyny wyznacznik cyklu bez owulki
2. śluzu jak kot zapłakał to znaczy tyle choby nic
3. jest tam cholernie ciasno jak na moj gust szykja twarda i zamknieta wiec kicha a to jest moj 16 dc

olapolap - kochana ja mam ciągle monitoring cyklu :-)

Do góry