Viola1978
Fanka BB :)
Zgadzam się, ze to norma. Dla takiego malucha pewnie czasem zbyt za dużo bodźców i nie może wyhamować. U nas pomaga cyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też tak jest. A czasem Ania robi coś, co nazywam nerwica natręctw ;-): ssie pierś, nagle odwraca główkę w drugą stronę , uśmiecha się (do suszonych bukietów na szafie?hejka...
dziewczyny, cy ktoras z Was zauwazyla cos podobnego:?? : Hania jak zasypia strasznie sie wierci, kreci, wygina, jakby miala za duzo energii nie mogla jej rozladowac....ehhhh...az sie tym zaczynam martwic...![]()
A ja sie chcę pochwalić - mamy pierwsze ząbki!!!!:-) I to od razu 2 dolne jedynki (wyszły w odstepie kilku godzin)
A u nas od ok 2 tyg. obserwuję coś takiego: dziecko robi kupę tylko na leżaczku bujaczku lub w foteliku samochodowym. Na leżąco nie ma szans. Gdy pojawiają się bączki, wiercenie, prężenie, to znak, że musi cyk na leżaczek i wtedy po 5-10 min. jest kupa. Hmm....Czyli moja teoria, że jak dziecko zacznie tylko siadać, powinno się przyzwyczajać do nocnika, ma szanse wejść w życie.
Ja właśnie dzisiaj zauważyłam takie kreseczki na dolnym dziąśle - jak dotykam palcem to czuję twarde "ząbki" ? Ale czy to już? Przecież ma dopiero 4 miesiące. Ale skoro u Ciebie już są ząbki to wszystko możliwe. Ślini się strasznie - poprostu jej cały czas leci ślina ciurkiem.
Możesz wkleić zdjęcie ząbków? :-)