reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzień dobry:-)

Olesia i Szafirek - Wy zawsze tak późno wpadacie na BB, że nie ma jak z Wami pogadać - buziaki dla Was - jak będziecie czytać wieczorkiem***

Lolitka, Pajkaa - miłego opalania:tak:

Marzenixx - zrób sobie wolną niedzielę od lutowania i na plażę zmykaj:tak:

Badaicka - co z Mamą????????? nic nie piszesz:no:

OlaPM - wróciłaś już????? Tez daj znać:tak:

Gosiu, Bernadko - Wy pewnie już po kawce - ja za jakąś godzinkę dołączę - teraz mam zamiar zrobić sobie domowe spa i zmykam do wanny - jutro do pracy po urlopie więc juz się muszę relaksować;-)

Do potem:-)

Dzień dobry :-) Wpadłam z poranną kawką :-) Wczoraj balowaliśmy u moich rodziców, ale widzę, że wszystkie Kobietki świętowały, bo ruchu za dużego nie ma :-)
Madzia pewnie w szpitalu. Madziu, jak wrócisz daj znać co z Mamą.

Buziaki dla Was Dziewczynki :***

DZIEN-DO-BRRRRRRY

Zaszumialo mi wczoraj w glowie po tej OLBRZYMIEJ lampce wina, wiec i w sypilni sie dzialo:-D Spalam jak dziecko, wstalam o 10. Za oknem nawet ladna pogoda ale mam tyle do zrobienia w domu, ze :szok: A nastepny dzien wolny w piatek.
Pajkaa baw sie dobrze nad woda.
Andzia_S wpadnij na kawke, moze sobie wreszcie pocztujemy:tak:
lolitka200 fajnie, ze masz ogrodek, bardzo milo wspominam moje dziecinstwo z rodzicami w ogrodzie.
Marzenixx w jakiej czesci Londynu mieszka twoja siostra?

Hej!

Co u mnie...remont w toku...lazienka wciaz w "nowoczesnej aranzacji",nic sie nie zmienilo (czyt.do kibelka trzeba leciec do piwnicy),ale schody juz mamy i drzwi tez!!za to wyrwane mamy drzwi balkonowe i...wiatr hula...
fajnie ze budujecie sobie wlasne gniazdko,
bardzo siekawa wentylacja pomieszczenia
No i hejka - jestem dzis pierwsza bo mnie moje dziecko zwleklo z lozka zeby mu sniadanie zrobic bo jest glodny... musze go nauczyc samemu robic...
a nagroda jest kawka z wspanialymi BBowiczkami;-)
rodzinka sie w sensie do mnie zjezdza i na tydzien zostaja.
tak jak sie bardzo ciesze ze mnie odwiedzaja (mama, siostra z rodzina - w sumie 4 osoby), tak jednoczesnie jak se mysle o tylu luda w domu i ich nianczenie to juz zmeczona sie czuje :-)

ja lesna dziewczyna do tlumu nieprzyzwyczajona:)
Co ja bym dala by sie do mnie rodzinka zwalila ale niestety Usia boi sie latac a jachac autobusem to chyba za kare a nie na urlop. Ja by sie nie obawiala "tlumu" ale czy podolam ugoscic ich tak jak to zawsze moja rodzinka robi jak jestesmy w Polsce.

Witam!
Kroptusiu trzymaj się kochana...wszyscy o tobie pamiętają! Nie wiem co napisać ...mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!
Ja jeszcze jeden tydzień idę na urlop.... :-)

reklama
Andzia zastrzyki mam brać między 18 a 20 godz. więc jeszcze kilka godzin do kłucia!
Dostałam takiego pena z nakladanymi igłami mam zrobić 4 zastrzyki i w czwartek idę na wizytę i badanie estriadolu...i zobaczymy co dalej...

Do góry