reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

cześć Marzenko:-)
skończyłaś lutowanie???
skończyłam chyba na dzis bo już ledwo widze i szyja mnie boli :tak: ale jeszcze mam tego tyle ze na cały miesiąc!:dry:
Ja stwierdziłam, ze nie bede płaciła na 28 dni za wykresik chociaż tam jest łatwiej niz na ff bo to po angielsku i niestety czasami siedze ze słownikiem, ale mysle , ze jak obcykam to dam rade :-)
tez tak mówiłam kilka miesięcy temu hihihi ale tak sie pogubiłam na FF że zapłaciłam te 33 zł a co tam..... przynajmniej się nie męcze hihi ;-)

reklama
tez tak mówiłam kilka miesięcy temu hihihi ale tak sie pogubiłam na FF że zapłaciłam te 33 zł a co tam..... przynajmniej się nie męcze hihi ;-)

powiem Ci, to fakt. Zresetowałam sobie przez przypadek hasło i musze czekac teraz na nowe, które podobno mi mają przesłac :wściekła/y:masakra ednym słowem. Szkoda tylko, ze u nas za wszystko trzeba płacic :wściekła/y:

Nie martw się tym śluzem ja tez tak mam, ale u mni zazwyczaj oznacza wczesną owulkę :wściekła/y:
a wczesna owulka to zle??? ja bym chciala zeby wogle była:-)
no ja z lilu wciąż walczymy... tzn ja mialam przerwe duzą w starankach i zaczelam ponownie teraz od stycznia , ale jak narazie cisza...... a kingus to juz ma 30tc !! bedzie pazdziernikowa mamą!:-)
Ale wieści!!!!!! bardzo sie ciesze ze komus sie udało, po kolei po kolei kazdej sie uda:) trzymam za Was i za siebie kciuki....nigdy nic nie wiadomo
A te stronki z wykresikami....zielona jestem slużą do zapisywania temperatur?

powiem Ci, to fakt. Zresetowałam sobie przez przypadek hasło i musze czekac teraz na nowe, które podobno mi mają przesłac :wściekła/y:masakra ednym słowem. Szkoda tylko, ze u nas za wszystko trzeba płacic :wściekła/y:
ale wiesz co, sa darmowe jakies programy, nawet kiedys ktos tu wrzucał link ze mozna sobie na kompa ściagnąc tyle tylko zeby potem np je pokazać to trzeba jakos cały skopiowac a nie ze link podajesz i kazdy wchodzi, tylko wtedy jakos jako załącznik chyba mozna pokazac, zreszta nie wiem czasem czy nasz szafirek takiego nie ma........
a patrze na ten twoj na FF i nie zaznaczylas przypadkiem zle ze masz tyle dni na czerwono a to chyba znaczy okres czy nie?

a wczesna owulka to zle??? ja bym chciala zeby wogle była:-)

Nie jest źle,ale zazwyvzaj się jej tak szybko nie spodziewam :-D kiedyś @ skończyła mi sie 6 dc a 8 miałam juz owulkę, kto by pomyślał

A te stronki z wykresikami....zielona jestem slużą do zapisywania temperatur?
Tak służą do zapisów pomiarów :-)

ale wiesz co, sa darmowe jakies programy, nawet kiedys ktos tu wrzucał link ze mozna sobie na kompa ściagnąc tyle tylko zeby potem np je pokazać to trzeba jakos cały skopiowac a nie ze link podajesz i kazdy wchodzi, tylko wtedy jakos jako załącznik chyba mozna pokazac, zreszta nie wiem czasem czy nasz szafirek takiego nie ma........
a patrze na ten twoj na FF i nie zaznaczylas przypadkiem zle ze masz tyle dni na czerwono a to chyba znaczy okres czy nie?

No własnie w nim sie cos pokopało bo nawet przytulanek nie ma pokazanych :wściekła/y: a nie moge nic w nim zmienic :wściekła/y:

No to może ktoś poda jeszcze raz tego linka :-):-):-) bo zeświruje chyba:-)

reklama
Do góry