reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Podziwiam cierpliwość, mi to odbija ciągle o tym myślę w końcu sie łamię i idę do apteki po test. Za każdym razem sobie obiecuję, że wytrzymam, że bez sensu nie będę tracić pieniędzy, że niczego nie przyspieszę- ale i tak testuję:zawstydzona/y:

A ja wczoraj przeczytalam na różowym kindertescie:

'Test moze byc wykonany juz pierwszego dnia PO UPŁYWIE spodziewanej miesiaczki lub pozniej'
:szok::szok::szok:

i dziwic sie, ze mi wyszla jedna krecha w dzien spodziewanej @...

reklama
Olapolap - jeśli chodzi o sposoby na mdłości to pisałam dziś o tym sandrze wiec wkleję - więcej sposobów nie miałam U mnie to się sprawdzały przed obudzeniem, zjeść paluszka, sucharka lub banana, potem jeszcze chwilę poleżeć. Potem w ciagu dnia zjadałam niezliczone ilości cukierków miętowych, bo po herbacie to różnie bywało, no chyba, że miałam wcześniej sparzoną i czekała na mnie w lodówce. Odradzam wszystkie gorące herbaty - na mnie działał wywołująco- wymiotnie:szok:.

Mogłam jeść w zasadzie tylko chleb biały z dżemem lub miodem, na zapach mięsa ryb, wędlin, otwieranej lodówki czy zmywarki - MASAKRA.

Aaaaaaaaaaaaaaa grunt to nie dopuszczać, by w brzuchu zaczynało burczeć!!!!

wiesz co ja tak naprawde nie mam czasu myslec o tym,ze go nie ma (poki co..)
tylko wtedy kiedy jestem sama,tak jak teraz siedze pisze z Wami czekam na kumpele a kiedy ona przyjdzie znowu o tym zapomne na jakis czas...zreszta nic nie czuje ani na @ a juz tym bardziej na ciaze..tylko cycki mnie bola i to wszystko,zreszta staram sie juz tyle czasu ze kiedy pomysle ze mogloby sie udac to smiac mi sie chce z samej siebie,ze jeszcze sie ludze hehe

A może tym razem, ja tam trzymam za Ciebie kciuki!!!

mój M przypadkiem znalazł artykuł na ten temat i zaczelam czytac.. zgrzytam zebami od zawsze ale teraz jest tez ból głowy a chce sie go pozbyc wiec szukam wszystkich mozliwosci

Mój M czasem tak zgrzyta zębami! Jak pierwszy raz u niego spałam to nie wiedziałam co się dzieje, co to za dźwięk...:-D
Ale on tak ma rzadko. I twierdzi że wtedy jak się stresuje.
Nie wiem ile w tym prawdy...

Trzymam kciuki. Kiedy teścik, bo nie doczytałam?

Cześć dziewuszki!!

Dawno mnie nie było ale melduję, że żyję:-D bliźniaczki do jutra u mnie są więc nie bardzo mam czas...
upieklam dzisiaj ciasto z brzoskwiniami, ciekawe czy dobre będzie...??

Ale z Ciebie dobra ciocia!
Tyle czasu z nimi spędzasz i widzę,że to lubisz, choć pewnie nie jest łatwo;-)
Bedziesz super mamuśką!:-)

aaaa, to tu już w Polsce jesteś?? kiedy wróciłaś??

To się Zajączek obudził!!!:-D:-D:-D

reklama
Olapolap - jeśli chodzi o sposoby na mdłości to pisałam dziś o tym sandrze wiec wkleję - więcej sposobów nie miałam U mnie to się sprawdzały przed obudzeniem, zjeść paluszka, sucharka lub banana, potem jeszcze chwilę poleżeć. Potem w ciagu dnia zjadałam niezliczone ilości cukierków miętowych, bo po herbacie to różnie bywało, no chyba, że miałam wcześniej sparzoną i czekała na mnie w lodówce. Odradzam wszystkie gorące herbaty - na mnie działał wywołująco- wymiotnie:szok:.

Mogłam jeść w zasadzie tylko chleb biały z dżemem lub miodem, na zapach mięsa ryb, wędlin, otwieranej lodówki czy zmywarki - MASAKRA.

Aaaaaaaaaaaaaaa grunt to nie dopuszczać, by w brzuchu zaczynało burczeć!!!!

Dziekuje kochana :tak: Kupilam sobie wczoraj pudelko - 1.2kg herbatniczkow :-D:-D:-D M powiedzial, ze bedzie mi racjonowal
;-);-)

Do góry