Zajączek81
Fanka BB :)
no to super!!!! to bardzo ważne żebyście oboje się wspierali w sumie trudnym staraniu się.dziękuję wszystko w porządku obgadalismy wszystko i bedziemy wytrwale walczyć o maluszka
uswiadoił sobie ze musi sie postarac zeby sie udalo bo nie jest idealny pod tym wzgledem
nie nakopiesz bo ci zwieję![]()
Zajączki są bardzo szybkie, pamiętaj:-)
A ja MIAŁAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ UCIESZYSZ ŻE przyjeżdzam... nieźle, zamykam sie w sobie:-) a tak poważnie musisz uważać na Was!!! Bez biegania po mieszkaniu.:-);-)
Czesc opalona Poziomko. Brakowalo tu Ciebie. No z tym przyjazdem to mnie tak nastraszylas, ze juz wracam do lozka i ogladne sobie kolejny odcinek Grey's Anatomy.
co do serialu...uwielbiam go
Moim zdaniem skoro mozesz miec później za free to ja bym sie wstrzymała. Wiesz 100 piechota nie chodzi, a wiadomo dzidzia wymaga sporych nakładów;-);-)
wiecie co mam zagwostke ....... na jutro umowiona jestem do ginki (100zl) ale umawialam sie wtedy co mialam co 2 tyg @ teraz w zasadzie o ile progesteron wyjdzie ok to nie mam po co isc ... wiec juz nastepna wizyte bede miala u innej lekarki i nie wiem co zrobic czy nie odwolac wizyty .... narazie wymyslilam ze poczekam do jutra do wynikow w razie co odwolam zaraz po odebranie jak beda ok![]()
A tak serio. Ja bym odwołała. Poszła do tej za free, jesli okaże się że jest do d* to wtedy umówiłabym się jeszcze raz.
To niech TZ robi obiad a ty wtedy wyjdź. Jak wrócisz to zjesz ze smakiem:-):-)
Ja też miałam wizytę na jutro - moja kosztuje 150zł. W piętek też odebrałam wyniki i wszystkie wyszły ok. wiec odwołam i zapisałam się na następny wolny termin czyli 6 października. Mam nadzieję, ze wtedy już będę podglądać moją fasolkę. Ale czy tak będzie, czy znów .......... Nie wiem. Na razie spróbuję jeszcze naturalnie.

OOOOJ, do wieczora niedługo. Ja w I rocznicę byłam zupełnie sama a M. wrócił dopiero kilka dni po:-)Dzien Doberek wszystkim babeczkom;-)Mnie tak dzisiaj mocno zamdliło ze zwymiotowałam ale zjadłam sobie jabłko i mdłosci narazie przeszły.Tak wogole mi jest tak troche smutno dzisiaj mamy II Rocznice Ślubu a spędzac ja bede sama:-(Ale jak wróci to sobie to nadrobimy![]()
Miłego świętowania i oczywiście wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:-):-)
Cholera, chyba tez to mam.... Tez mam krzywy zgryz, ale ja nam wysunięta dolną szcękę do przodu. I dolne zęby zachodzą na górne.tego nie wiedziałam.. ale poczytałam sobie o tej chorobie i mam wiecej niz polowe objawow.. zgrzywam zebami, krzywy zgryz, bol głowy, wrazliwosc na zimne i takie tam, innych objawow nie dostrzegłam bo nie wiem czy mam poscierane zeby i raczej nie bolą mnie miesnie twarzy rano.. jak wpiszesz w google to mniej wiecje wyjdzie to:
Choroba okluzyjna
Zgrzytam podobno okrutnie, czasem nawet rano bolą mnie zębby zwłaszcza jeden, nadwrażliwe itd... kurka ładny cyrk.
A kiedy powinnaś miec??ja czekam do pojutrza...jezeli nie dostane @ oczywiscie he he