agniesiar
Marzymy o II serduszku
O a gdzie pracujesz jeśli mozna wiedzieć
W przedsiębiorstwie budowlanym - drogi mosty, przepusty itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O a gdzie pracujesz jeśli mozna wiedzieć
OOO ciekawie![]()
Olu, nie odbieraj tego źle, ale mi się robi trochę przykro jak czytam to, co piszesz o swoim M. Nie chciałabym Was oceniać, Waszych relacji, ale gdyby u mnie tak było, gdyby mój M tak się zachowywał, dostałby ode mnie ogromnego kopniaka (w przenośni) i nakaz zastanowienia się nad sobą, nad tym jak podchodzi do naszego związku, ja nie mogłabym tkwić w tym w takim stanie... poczucia nieszczęśliwości... bo tak to odbieram... jeśli nie starałby się nad tym popracować - rozważałabym życie bez niego...
Nie można nawet w imię miłości do drugiej osoby rezygnować ze swoich potrzeb, emocjonalnych i materialnych, bo w ten sposób nie osiągnie się szczęścia! a jeśli druga osoba nie dba o nasze dobre samopoczucie, ale myśli tylko o sobie, no to ja bardzo przepraszam, ale coś tu jest nie tak...
czesc dziewczynki wpaDAM TYLKO NA CHWILE SIE PRZYWITAC i poczytac co tsam u was kochane widzuialam ze duzo dziewczynek ma fasolinki olalolap serdecznew gratulacje kochane dla ciebie:-)
Dzieki za wsparcie, przez to nie czuje ze jestem sama. Chociaz chyba wole nikogo tym nie zanudzac a tylko na koniec powiem jaki bedzie wynik:-)
Ja tam sobie ustawilam ze na stronie mam 40 postów , w związku z tym jak wchodze to nie przezywam szoku ile stron zapisane ! bo zawsze jest mniej!![]()
Przeprasza, ze tak do was wpadam od czasu do czasu, nie mam z wami takiej ciaglosci jak kiedys. Nie wiem czy osoba (ja) ktora sie nie stara i nie ma zbyt wiele do powiedzenia/pochwalenia nie bedzie wam przeszkadzac. Nie czekam na zadne komentarze proszace o pozostanie, odwiedzanie ale wiecie jak to czasem jest, moze nie bardzo do was teraz pasuje i moze to komus przeszkadzac. Mam nadzieje ze nie, bo bardzo was lubie.
skarbie nie denerwuj sie! wcale zle nie zrobilas ze sie odezwalas a teraz w szczegolnosci masz sie jeszcze czesciej odzywac bo sie martwimy!.zreszta niewazne, niepotrzebnie sie odezwalam
A co ty tak tylko z doskoku??? ty tez caly czas w krzakach?czesc dziewczynki wpaDAM TYLKO NA CHWILE SIE PRZYWITAC i poczytac co tsam u was kochane widzuialam ze duzo dziewczynek ma fasolinki
eve a jak twoj progesteron![]()
Eve - wynik rewelacja:-)
a no wlasnie a gdzies ty byla bo ja jakos nie zalapalam!..Powróciłam..
:-) oj no wiesz........ lepiej sprawdzic!Nakrecilas mnie na maxa- robilam test-jedna krecha. Normalnie bym napisala "nakrecilas mnie,to teraz mnie pocieszaj",ale nie musisz,poczytalam nasza forumowa klotnie i az sie usmialam...jestem zaprawiona w awanturach w mojej pracy (dzis juz o dziwo byl spokoj),wiec takie akcje przyprawiaja mnie tylko o smiech,bo szkoda nerwow na niektore osoby...
no to Ewciu,pamietasz plan!szczesliwa 13 jak u Kingus ;-)
hehehee skad ja to znam!!!!po 2 zaliczylismy juz kilka rozstan ale to pewnie bedzie najciezsze, bo ostatnio strasznie sie zrzylismy (nie wiem czy to jesczcze mozliwe ;-)) ostatnio lezalam w lozku, Misiek jeszcze spal, a ja patrzylam sie na niego i ryczalam. A w dodatku straszie boje sie byc sama w domu, zawsze zapalam wszystkie swiatla nawet jak ide do WC, zasypim z TV ustawionym na zagarek, i moje "zycie" przenosi sie do salonu(spie, jem i koczuje w jednym pokoju)
Ejjjj mialas mi napisac co ty masz z tym serduchem moze to nic powaznego ja tez mam problemy! mam juz troszke przezyc za soba a poza tym mamuska tez sercowiec wiec wiem co nieco! dawaj znac!!!!!! jakie badania pewnie mialas echo serca moze holter albo wysilkowe???? i co sie dzieje???witam się i żegnamjutro będę napewno , ale najpierw jade do szpitala na dodatkowe badania serca:-(buziaczki
no to kobito staraj sie staraj!!!!!!!!Widze ze omineła mnie jakas awantura forumowa ale moze to i lepiej:-) U mnie teraz staranka w pełni ((12dc) zobaczymy
Eve gratuluje wyniku,moze cos wiecej napiszesz bo nie moge w pracy przeczytac wszystkjiego,pozdrawiam
Witam kolezanke po fachu!W przedsiębiorstwie budowlanym - drogi mosty, przepusty itd.
Dzien dobry!
tak na wstepie!moje 3 grosze do wczorajszej zenujacej apokalipsy naszego forum!
JAK SIE KOMUS TU NIE PODOBA TO NIKOGO NIE ZMUSZAMY DO PRZEBYWANIA TU!!!!!
kiedy nie bylo takich zgrzyto nie wiem co sie porobilo ... moge powiedziec ze mi rowniez jest przykro po przeczytaniu NA INNYM WATKU wypowiedz jednej z zaciazonych i nie zchisteryzowanych na nasz temat! szkoda ze nie masz tyle odwagi by nam to w "oczy" napisac!![]()
ja mam dola wiec pewnie jutro bym juz tych slow powyzej nie napisala ale dzisiaj mi wszystko jedno i mam w De co ktos teraz o mnie napisze!mozecie mnie nazwac ze jestem rozhisteryzowana ... a bo tak !!!!! dzisiaj mam pewnosc ze sie nie udalo!
totalnego dola!
i gryze!
Słonce ja mam faze lutealna skrocona do 11dni wiec jeszcze tylko 3!!!! w pon powinna byc malpa najpozniej we wtorek!CIOTKA!! CO TO ZA SPADEK FORMY?? NIE MA @ - JEST NADZIEJA I TEGO SIE TRZYMAMY (zreszta u Ciebie to jeszcze tydzien do TESTOWANIA, wiec Twoj brak wiary jest NIE-U-ZA-SAD-NIO-NY!!). Kurde no kolejna, ktora sie do klapsa kwalifikujeSama wiesz, ze tempka moze sobie skakac! Dopoki jest PONAD linia pokrywajaca to jest DOBRZE. Jak kolezanka zapomniala podstaw, to zaraz odeslemy do podrecznika na odpowiednia strone
No juz, glowa do gory skarbie, bo inaczej wciery beda, a przeciez szkoda bic taka ladna pupcie ;-)
![]()
Witajcie rankiem... ja juz z kawka siedze... czy ktos sie dolacza???
Słonce ja mam faze lutealna skrocona do 11dni wiec jeszcze tylko 3!!!! w pon powinna byc malpa najpozniej we wtorek!![]()