reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nie mozliwe zeby owu była a ja jej nie czułam!!! zawsze cholera czuje! czyzby coś sie zmieniło????? :crazy:
dzisiaj nad ranem bylo mi strasznie gorąco, i zanim sie zmierzylam to juz bylam lekko wybudzona.... czy to mozliwe ze tempka mogla przez to byc zakłócona??? czy sobie wbijam poprostu??

nie mozliwe zeby owu była a ja jej nie czułam!!! zawsze cholera czuje! czyzby coś sie zmieniło????? :crazy:

A ja nie zawsze czuję! Dlatego biorę wiesiołka w pierwszej fazie cyklu.

Po tym to objawy związane z bólem jajników, śluzem są tak wyczuwalne że ho, ho:-D

Czasem nawet zbyt wyczuwalne teraz od niedzieli tak mnie jajniki napitalają, że szok- dziś już trochę mniej!

dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże

widzę że sie wczoraj ziało wiele a mnie wszystko ominęło ale powiem tylko tyle że nikt nie powinien nikogo oceniać i mowić w jaki sposób sie powinien zachowywać a jesli ktoś nie chce z nami u przebywać to przecież nikt go nie zmusza i to by było tyle bo nie mam siły na wiecej a moze i to lepiej bo mogłabym ostro sie wypowiedzic

biziaczki dla wszystkich

hahahha dobre to jak sie dzis czujesz!! smieszna jestes evunia!:-D
ja ci tylko powiem ze moja siostra jak zaszla za pierwszym razem a jeszcze nie wiedziala to tez caly czas jej sie chcialo jesc i spac:tak: takze my tu wszystkie trzymamy kciuki! progesteron byl super a potem bedzie plusik!!!!!:tak:
a bo ja w swoim tragizmie jestem dosyc wesola :sorry2:
A ja dziewczynki też mam nie najciekawsze przeczucia, ale trzymam się się choć skrawka nadziei, że zaskoczę.
Już tłumaczę skąd sie to bierze:
Mojemu tacie potwornie się zaostrzyła choroba (ma Wrzodziejące zapalenie jelita grubego) leki przestały działać - i z dnia na dzień coraz gorzej.
Wczoraj zrobił wyniki - dziś jedzie do lekarza i najprawdopodobniej położą go do szpitala (Mamy taką nadzieję)
Mama ma wieńcówkę i potwornie to przeżywa nie radzi już sobie z tematem.
A ja sie o nich potwornie boję!!!
Jak wiadomo to wpływa na hormonki zwłaszcza na PRL- która nie powinna w tym okresie skakać, co by nie zatrzymała uwalniania jajeczka.
nie martw sie bedzie ok!!!! u mnie jest podejzenie wiencowki na tle nerwowym wiec wiem o czym mowisz :dry::baffled:
co do PRL to mi sie wydaje ze jak nie mialas z nia problemow to sie nie martw bo to hormon ktory skacze!!! w zaleznosci od nastroju :sorry2: wiec teraz sie uspokoj wycisz i jajeczko da rade!
Ewcia trzymaj sie bo jak ty popłyniesz, To i mi sie udzieli ten nastrój - a ja muszę z tym walczyć - bo dobre nastawienie to połowa sukcesu!!!
Pamiętaj musisz sie trzymać!!!:tak:
Tiaaaa trzymam sie .... biurka :-)
Kurcze kobieto nie za duzo tych nieszczesc jak na jeden poranek i na jedna osobe? ;-) Takie Twoje humorki tez moga o czyms swiadczyc :tak: A to obzarstwo... hmm... zimy nie ma, wiec powiem Ci, ze podejrzana sprawa :szok::-D
od rana wciagnelam rogalika max 7days potem mleczna kanapke kinder a teraz kanapke z bulka wroclawka z pasztetem i mam jeszcze ochote na cos !!!! mam w torebce jeszcze serek u druga kanapke! :wściekła/y: to ja zaraz bede miala efekt jojo!!!!
dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże , biziaczki dla wszystkich

dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże

A cos Ty wczoraj pila, ze Cie glowa boli?
:-D:-D:-D

od rana wciagnelam rogalika max 7days potem mleczna kanapke kinder a teraz kanapke z bulka wroclawka z pasztetem i mam jeszcze ochote na cos !!!! mam w torebce jeszcze serek u druga kanapke! :wściekła/y: to ja zaraz bede miala efekt jojo!!!!

No, no, uwazaj, bo Cie Twoj M nie pozna jak wrocisz do domu pod postacia pyzy
:-D

Witajcie rankiem... ja juz z kawka siedze... czy ktos sie dolacza???
ja z miłą chęcią..

Marzenia.. ja sie jeszcze wstrzymam od podawania kiedy owulka co mam kilka typów albo wczoraj albo 11-12dc.. albo jej jeszcze nie było.. za szybko by stwierdzic a jaki dokladnie wczoraj ci wyszedl test owu?

Olapolap.. specjalnie dla Ciebie
mediumjzptjh55480d90cd12dc595049.jpg

Ciekawy link sie pojawil na forum kwietniowek :tak:
Laboratorium Centralne - normy

fajna stronka... ja sie troche obawiam morfologii... dokladnie ilosci plytek krwii bo zawsze miala ponizej normy-ok. 80 tys... bylam w szpitalu ale lekarze powiedzieli ze nie maja bladego pojecia dlaczego tak mam bo niby wszystko jest ok :confused::confused::confused: a czytalam ze to nie dobrze jak sie ma ponizej normy :-:)-:)-( zobaczymy jak mi porobia badania ktore bede miec dopiero 2 wrzesnia...

reklama
Do góry