reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

spoko wodza burza przegnana! spokoj zagoscil na nasze BB :-) kto chcial to sie juz zmyl :-D

Agniesiar ja mierze sobie temp waginalnie nad suwaczkiem u mnie jest link do wykresu :)

uffff
to dzien dobry wszystkim w takim razie!!!:-)
co my tu mamy...

Eve-wtorek bedzie Twoj!!!!3mam ckiukaski mooooocno pieronsko!

Kinguś-baw sie dobrze na wyjezdzie! Gdzie sie wybieracie??? mam nadzieje, ze pogoda dopisze i mile spedzicie ten czas...ostatnie wakacje tylko we 2:-)

LILU-super, ze tata lepiej sie czuje!!! jak sie dowiesz czegos wiecej-pisz koniecznie!!!!
Przykro mi, ze tescik nie wyszedl:-(...trzymam kciuki by w takim razie szybko @ przyszla i z ziolkami uda sie na pewno!!!! buziaki***

Poziomka-jak tam dzisiaj ...nadal w afrykanskich rytmach????

Agniesiar-owulacje mozesz okreslic (przypuszczalnie) badajac szyjke, obserwujac sluz, mierzac temperautre i robiac testy owu...ale tak na 100% to potwierdzic ja moze tylko monitoring cyklu u ginekologa, czyli kilka badan usg co kilka dni w jednym cyklu - w czasie dni plodnych. Wtedy widac czy owulka byla i kiedy byla.

Bernadko-trzymam kciuki za wizyte i pecherzyki!!!! bedzie dobrze slonko!!!

Badaica...cholero jedna, ales mnie nastraszyla...juz sie balam ze cos sie stalo, bo milczysz i milczysz, a ty sloiki robisz...no niech mnie!!!! mialam Ci dzis wlasnie smsa slac....Bez takich mi tu na przyszlosc!
mam nadzieje, ze po wycieciu polipa u mamy bedzie juz ok! Zdrowka dla niej!!!

Marzenixx-ja nie pomoge w analizie temperaturki...ale wierze Nektarynce:-)

Olu PM...co sie dzialo, co sie stalo, gdzie Ty bylas??? ja bylam kilka dni poza forum calkowicie bo bylam w Kornwalii i jestem poza tematem...mam nadzieje, ze wszystko ok???? Buziaki***

Makaronka-no to sie zaczelo...ciazowe spadki nastroju...kochanie-nie boj zaby! trza bedzie to tam wparujemy hurtem i Ci kawalek ziemi ojczystej - jak Kargule i Pawlaki do Ameryki - przywieziemy!!! Glowa do gory!!!

pozdrawiam wszystkie niewymienione indywidualnie!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
:-D to nie wymaga wiele poswicenia jedyne to takie ze w weekend tez trzeba sie przebudzic o tej samej godzinie co w tyg :-) ja mierze termometrm elektronicznym z 2 miejscami po przecinku a wiec z dokladnoscia do 0,01 stC a wiec mierze ok 60 s nie rzadko zasypiajac :-D
a co do prowadzenia samego wykresu jest tyle roznych programow teraz i osob ktore pomoga zinterpretowac ze spokojnie mozesz zaczac :-) ale pamietaj ze samo mierzenie to nie wszystko najlepsze efekty sa przy metodzie objawowo - termicznej a wiec razem z badaniem sluzu + szyjki :sorry2:

Dziekuję, jeśli w tym miesiącu nie zaskoczymy to pomyślę - tak po za tym jestem niezbyt rozgarnięta gapię igapię się na twój wykresik i nie kumam nawet kiedy był ten czarodziejski dzień. jak możesz to mi napisz:tak:

Witajcie Babole:-) Ile nabazgrałyście od wczoraj :szok:
Nie będe się odnosiła do wczorajszej dyskusji na forum, bo i po co:-)

Wieczor to ja baaaaaaaaaardzo sfrustrowana ;-) wyszlam z krzakow, bo sie troche goraco zrobilo (w Londynie 28C)
Oj jak ja bym się teraz do Londynu udała:-) najlepiej prosto do PRIMARKU po ciuszki dla dzidzi:-)

boze jak dobrze do was wrocic...:**

oj jak miło Cie widzieć:-)

Spryciara:-D:-D:-D

Dziewczyny - ja zmykam do M - mecz się skończył;-)

hmm naczytałaś się co Marzenka wyprawia z mężem i pewnie wykończyłaś wczoraj biedaka:-)

Hello! :-)
dzieki za odpowiedz :-) poczekam jeszcze do konca tyg.jak nie dostane @ to ide do gina.

Nakrecilas mnie na maxa- robilam test-jedna krecha.

póki nie ma @ to... wiesz co dalej:-)

nie - nie jestem bo zamierzam walczyc a sfrustrowane to tak jakos bym sie miotac musiala..
Gosiu, kiedy wracasz do staranek?

Olesiu, zapowiadało się bardzo źle..okazało się tylko źle a teraz jest nieźle..Boże..ale zamotałam..
hmmmmmm.... najważniejsze że nie jest źle tylko nieźle:-)

Witam dziewczynki!

Ranek jakiś taki ładny dziś, słonko świeci więc miło się zapowiada.

a ja nawet na zewnątrz jeszcze nie byłam...

W przedsiębiorstwie budowlanym - drogi mosty, przepusty itd.

to brzmi bardzo "męsko" :-)

ja mam dola wiec pewnie jutro bym juz tych slow powyzej nie napisala ale dzisiaj mi wszystko jedno i mam w De co ktos teraz o mnie napisze! :dry: mozecie mnie nazwac ze jestem rozhisteryzowana ... a bo tak !!!!! dzisiaj mam pewnosc ze sie nie udalo! :no: totalnego dola! :growl: i gryze!
moim skromnym zdaniem juz owu byla! :sorry2:

a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
nic mi sie nie chce tylko bym zarla! :no:
ehhh.... spac! :dry:

Ojojooj jakie nerwy, ja oglądałam Twój wykres i widzę że jest duża szansa, więc nie trać energii na nerwy bo Ci się przydadzą na nudności, wymioty, nastroje ciążowe:-):-):-):-) Ja sobie dawałam rękę i nie tylko..... uciąć że nie zaciążyłam a jednak się udało więć spokój ma być mi tu!!!!!
na jakiej podstawie twierdzisz że się nie udało?
masz szklaną kulę?;-)

....chyba zaraz mi się oberwie;-)... w razie czego od razu mówię że kobiety w ciąży są pod ochroną:-)

Witajcie rankiem... ja juz z kawka siedze... czy ktos sie dolacza???

ja z inką:-)

Słonce ja mam faze lutealna skrocona do 11dni wiec jeszcze tylko 3!!!! w pon powinna byc malpa najpozniej we wtorek! :dry:

małpa, małpa, małpa, nie bedzie żadnej małpy:-)

a ja dzisiaj to jestem jakby mnie ktos tirem przejechal .... potem podeptal i kopnął do rowu potem by spadl grad a potem byl upal ... itp wsio naraz
nic mi sie nie chce tylko bym zarla! :no:
ehhh.... spac! :dry:

oj humorki, humorki:-) współczuje M najbliższych 9 miesięcy:-)

nie mozliwe zeby owu była a ja jej nie czułam!!! zawsze cholera czuje! czyzby coś sie zmieniło????? :crazy:
dzisiaj nad ranem bylo mi strasznie gorąco, i zanim sie zmierzylam to juz bylam lekko wybudzona.... czy to mozliwe ze tempka mogla przez to byc zakłócona??? czy sobie wbijam poprostu??
mogła być zakłócona

dzień dobry BBabeczki wstałam z okropnym bólem głowy i zaraz chyba padnę z powrotem do łóżka bo nie mam siły nawet siedzieć ale może mi kawka pomoże

spiłas się pewnie:-)

Witajcie :-):-)
Nie dam rady nadrobić zaległości:zawstydzona/y: tyle tego jest.
Dopiero dziś mogę na chwilkę zasiąść do komputera bo M pojechał na szczepienie.

D

jak Kinia, mocno kopie?

Heja banana sfrustowane lachociagi ;-):-D

:-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam sie kochane :sorry2:
nie bylo mnie pare dni na forum i nie dam rady nadrobic zaleglosci, moglaby mi ktoras z dziewczyn np ty marzenko napisac na priv o co znowu wczoraj wojna byla :confused::sorry2:

U mnie nic nowego, robilam dzisiaj testa i niestety - :-(
och nadzieja matka glupich :-:)-:)-(
moglaby juz przyjsc ta @ bo chce juz zaczasc pic te ziolka O.Sroki :blink:
Wczoraj moj M szukal aparatu i nadzial sie na moja mieszanke, podchodzi do mnie i mowi " a z kad masz i po co ci tyle ziola, z takimi przerazonymi oczami :szok: myslalam ze posikam sie ze smiechu

powiedz ze masz uprawę haszu :-)

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi - mam nadzieję, że to rzeczywiście giganyczna owulacja, która da upragnioną fasolkę.
z gigantycznej owulki to może czworaczki będą, robimy zakłady?:-)

dzien dobry...zapytam najpierw tak calkiem niesmialo-czy mozna???
uspkoilo sie tu juz troszke???
jesli tak - to zostaje na chwilke, jesli nie - to spadam... bo mam dosc;-)

witaj Wiolu, jak noga? jak nastrój? i co słychać w wielkim świecie

Napisałabym cos wiecej na ten temat ale teraz naprawdę musze juz lecieć.
Szkoda tylko że niektóre kobity tak szybko zapominaja,że jeszcze nie tak dawno same były takie sfrustrowane :-(
Buziam Was wszystkie mocniutko.
I wyłazic z krzaków:HANKA,Loree,Olesia,Martynka,Kaprycha,Makaronka,Kropeczka itd...

Acha tak dla wyjasnienie sytuacji wszystkim Sylwia wel Kroptusia pisała tu o swoim ojcu z którym mieszkaja z M :tak:
Sylwia jesli sie mylę to mnie popraw ale zauważyłam ze Twój slubny został niesłusznie oskarzony o pijaństwo

Dziekuję, jeśli w tym miesiącu nie zaskoczymy to pomyślę - tak po za tym jestem niezbyt rozgarnięta gapię igapię się na twój wykresik i nie kumam nawet kiedy był ten czarodziejski dzień. jak możesz to mi napisz:tak:
jaks epopeje ci napisze dzisiaj na priva :-)
Ojojooj jakie nerwy, ja oglądałam Twój wykres i widzę że jest duża szansa, więc nie trać energii na nerwy bo Ci się przydadzą na nudności, wymioty, nastroje ciążowe:-):-):-):-) Ja sobie dawałam rękę i nie tylko..... uciąć że nie zaciążyłam a jednak się udało więć spokój ma być mi tu!!!!!
na jakiej podstawie twierdzisz że się nie udało?
masz szklaną kulę?;-)
....chyba zaraz mi się oberwie;-)... w razie czego od razu mówię że kobiety w ciąży są pod ochroną:-)
małpa, małpa, małpa, nie bedzie żadnej małpy:-)
oj humorki, humorki:-) współczuje M najbliższych 9 miesięcy:-)
no z kazda godzina mi troszke lepiej tzn humor normalny powraca ;-)
a ja po prostu z takim humorem sie dzisiaj obudzilam ....... nie wiem o co biega :baffled:

reklama
witaj Wiolu, jak noga? jak nastrój? i co słychać w wielkim świecie

Hej Kasiulec!
dziekuje, ze pytasz-nastroj mam dobry:-) Poprawil sie tym wyjazdem...bylo bardzo fajnie i noga nawet sie zachwoala przyzwoicie:-)
Jestem tez po konsultacji u specjalisty w Londynie, bylam we wtorek w szpitalu...teraz czekam na dalsze dzialania:-)
Przeziebienie mnie troszke rozlozylo, ale nie narzekam...ciepla herbatka, leki i zapas chusteczek juz mam....wiec jakos wygram z potworem..:-):-p

A jak Ty sie czujesz? jak maluszek?

ystkie mocniutko.
I wyłazic z krzaków:HANKA,Loree,Martynka,Kaprycha,Makaronka,Kropeczka itd...

czy ja jestem niewidzialna???? HHHHAAAALLLOOO-PANI MADZIU-okulary pani na nos załóz!!!!!

Do góry