reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

Witam mamusie :) dzisiejsza nocke mam nie przespana ale to akurat z warunkow zewnetrznych ... Od wczoraj mam nie odparta pokuse prasowania :-D a wszystko przez moje nowe zelazko wczoraj az kupilam jeszcze troche ciuszkow zebym miala co prasowac ;-) i teraz sie zastanawiam czy nie poprasowac drugi raz tych rzeczy co juz leza gotowe do uzycia od miesiaca :-D jakie to glupie ze nowa rzecz daje tyle checi i frajdy a do tej pory prasowalam z niechecia (jakby co podrzucajcie ciuszki to wam poprasuje :-D heheheh) tyleze juz musze po 2 rzeczach siadac bo kregoslup nie pozwala :-( ale musze korzystac z checi prasowania bo jak mi sie zelazko znudzi to juz taka chetna nie bede :tak:
Mam juz dosc spania na bokach tak mnie bola ... czasem na momencik poloze sie na plecach ale zaraz mam wyrzuty ze dusi mi sie malenstwo a z reszta teraz to nawet i ja sie wtedy zle czuje ... dzis na moment sie polozylam i w jednej chwili tak mi sie niedobrze zrobilo i czarne plamy przed oczami ze myslalam ze zaslabne ...
W poniedzialek mam dzwonic do swojego gina bo wraca z urlopu mam nadzieje ze jak najszybciej umowimy sie na wizyte bo juz najwyzszy czas po miesiacu ... a wy tu piszecie o roznych badaniach a mi ostatnie zlecal w czerwcu :baffled: tego HBS i WR jeszcze nie mialam a ta wydzielina mi wcale nie ustepuje nadal jest taka obfita moze i ja mam jakiegos robala :confused: aby ten weekend i moze ruszy cos z miejsca teraz mi sie pewnie zacznie jezdzenie kilka razy w tygodniu a to wizyta a to badania a to wyniki ... a ja juz sie ledwo tocze ... Dzis cos mi sie dzicia rozleniwila i malutko sie rusza tylko czuje co jakis czas napiecie na jakas czesc brzucha za to wczoraj dawala mi popalic od rana :happy: zawsze w takie dni mysle ze jeszcze nie urodze bo ponoc krotko przed porodem juz sie prawie wcale nie rusza. A co do tego czopa to tak jakos dziwnie i nie mozna ugadnac mojej kolezance odszedl i prawie dwa tyg po odejsciu dopiero urodzila a niektorzy w kilka godzin po

reklama
kizi nemesis chyba mowila o "Kac Vegas" ale nie jestem pewna w 100% :-D

Witam czwartkowo :-D
w miare wyspana, tylko dzisiaj chyba rekord pobilam w wychodzeniu do toalety w nocy :-D 7 razy :-D i o 4 jeszcze wstawalam na jedzenie, bo chyba bym umarla gdybym miala czekac do rana :-D

jeszcze 12 dni zostalo do terminu a u mnie cisza...zero oznak porodu, zadnych skurczow - nic! :nerd: jakies 2 dni temu tylko mnie brzuch troche bolal ale teraz cisza...:confused::confused::confused:
a juz bym chciala miec to za soba...:sorry2:

w miare wyspana, tylko dzisiaj chyba rekord pobilam w wychodzeniu do toalety w nocy :-D 7 razy :-D i o 4 jeszcze wstawalam na jedzenie, bo chyba bym umarla gdybym miala czekac do rana :-D

jeszcze 12 dni zostalo do terminu a u mnie cisza...zero oznak porodu, zadnych skurczow - nic! :nerd: jakies 2 dni temu tylko mnie brzuch troche bolal ale teraz cisza...:confused::confused::confused:

kizi zanka ma rację to o "Kac Vegas" chodziło :-D ale tak szczerze, jakby mój miał taki wieczór kawalerski jak Ci kolesie to bym go powiesiła za klejnoty hehe. polecam polecam :)
a ja sie zaraz do gołąbków dobiorę. miałam nie jeść takich rzeczy bo potem mam problemy i wprasza się na chama koleżanka Zgaga choć zapieram się nogami i rękami a o nadętym brzuchu już nie wspomnę ale to ostatnie chwile, kiedy mogę sobie pozwolić na kapustę więc zaszaleję dzisiaj:-D

ja czekam na CC :-( niestety mój uparciuch się nie zamierza obrocić i siedzi sobie bo tak mu wygodnie ehhhh terminu nie mam ustalonego specjalnie .... rozwiążemy się do 15 września najpoźniej .... a jak mu się zachce wcześniej wychodzić to do szpitala i CC ..... ehhh tylko czy skoro mam już mieć CC i dochodzić w bólach do siebie to czy muszę mieć te przeklęte skórcze porodowe ... wolała bym tydzień wcześniej CC skoro to ma być planowane i tak już mu się jajeczka dogrzały ;-)

Soszka... a wlasnie o tym dzis myslalam!! Jak bede miec cesarke, bo sie nie obroci :-( to juz niech te skurcze przepowiadajace przestana przepowiadac ! :baffled:

zanka
ty sie nie m ozesz doczekac juz, a ja od dzis wrecz odwrotnie.. poczekam sobie tak dlugo jak trzeba, byleby sie odwrocila i wyszla wlasciwym wyjsciem we wlasciwej pozycji :sorry2:

Kizi
no tydz roznicy miedzy nami.. a u ciebie odwrocone dobrze ?

reklama
ja tez polecam KAC VEGAS! lekki, śmieszny, człowiek po nim wychodzi odświeżony jak po prysznicu i nieobciążony psychicznie...
ostatnio w kinie unikam ambitnych filmów, wole komedie ;-)

Do góry