Nektarynka
Fanka BB :)
jesli jej nie było i spadnie to moze byc tak ze spadnie i na nastepny dzien poszybuje w gore.. owu moze byc nawet pozno sama pisalas ze mialas ostatnio w 20dc..ale jesli jej nie bylo i jutro spadnie to owu nastapi kiedy???
co studiowalas w opolu i w jakich takach ja takze tam studiowalam..badaicka ja dopiero teraz zczailam ze ty z moich stron (ahhhh ten moj zaplon-jak diesel na mrozie)...
ja z wielunia :-):-)zawsz przejazdem przez kluczbork jak do opola na uniwerek jechalam...
w ogole fajne studio urody tam macie-gaja czy jakos tak-po schodkach sie wchodzi do nich, chyba na 2 pietro...
cholera jaki ten swiat maly :-)
Moja Kochana Kroptusiu tule mocno.. co za glupi sasiad.. wrr pozabijalabym takich.. no masakra.. az słów mi brak..

poza tym musisz miec swiadomosc ze sam fakt zaplodnienia jeszcze nic nie znaczy bo co z tego skoro implantacja sie nie powiedzie! i o to w tym chodzi .... dlatego tak duzo kobiet nie wie ze bylo w ciazy bo @ przychodzi prawie w terminie!
sa szanse 50/50 niestety! musisz poczekac ten tydzien i dopiero robic testa !!! wiem co czujesz bo ja jeszcze 4 dni musze czekac!