noto trzymamwyruszam na usg 3d, ale się denerwuję..... trzymajcie kciki żeby wszystko z dzidzią było dobrze! dam znac jak wrócę, pa:*

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noto trzymamwyruszam na usg 3d, ale się denerwuję..... trzymajcie kciki żeby wszystko z dzidzią było dobrze! dam znac jak wrócę, pa:*

Jeszcze nic nie kupilam ale bardzo duzo dostalama kupujecie juz cos dla malenstwa
no zastanawiam sie co i jak z tym luzeczkiem,dla drewnianego trzeba wyposarzenie materac i to wychdzi duo a w tych turys.tyklo materac bo przewijak i rozne rzeczy z poleczkami sa razem z nim ogladnijcie ŁÓŻECZKO _KOJEC _KOŁYSKA_LAMPKA _WIBRA_PÓŁKA (706936951) - Aukcje internetowe Allegro
Nie wiem czy łatwo do tego dokupić materacyk, bo wymiary ma jakieś dziwne. 104 cm dla 5-letniego dziecka to troche mało chyba? Drewniane standartowo mają 120x60 albo 140x70 (przynajmniej wg. mojego rozeznania) a tu 104x78... No nie wiem... No i te 5 lat... Dziecko naprawdę jest w stanie spać w tym tak długo??
wyruszam na usg 3d, ale się denerwuję..... trzymajcie kciki żeby wszystko z dzidzią było dobrze! dam znac jak wrócę, pa:*

pisałam, ze swoją spieniężyłam i teraz żałuje, bo wiado- jak sie spzredaje to już się traci:-(