reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tam cały czas mam nadzieję, a próbowałaś choć przez jeden miesiąc dać sobie na tak zwany luz, nie myśleć o tym, jeśli nie spróbuj
no teraz totalny luz mialam bo na wakacje wyjechalam i nawet nie mialam czasu wsluchiwac sie w swoje cialo.a w to ze sie o tym nie mysli to nie wierze.nie ma niestety takiego guzika by myslenie wylaczyc

reklama
no teraz totalny luz mialam bo na wakacje wyjechalam i nawet nie mialam czasu wsluchiwac sie w swoje cialo.a w to ze sie o tym nie mysli to nie wierze.nie ma niestety takiego guzika by myslenie wylaczyc

a przydałby się taki guzik. Kochana z całego serca życzę Ci abyś jak najszybciej zaszła, obyś zobaczyła 2 kreseczki a później maluszka na monitorze u gin. Będzie dobrze, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie

Nie ja nie pracuje, doszliśmy do wniosku że dopóki nie zajdę w ciążę i nie urodzę nie będę pracować. Każda moja ciąża od samego początku może być zagrożona.
Ja tez obecnie nie pracuje. pracowalam 3 lata ale musialam sie zwolnic bo moj facet mosial sie przeniesc do innego kraju i siedze w domu. Bardzo by mi pasowala teraz siedziec z brzuszkiem :tak: Tobie tego samego zycze jaknajszybciej!!!

Ja tez obecnie nie pracuje. pracowalam 3 lata ale musialam sie zwolnic bo moj facet mosial sie przeniesc do innego kraju i siedze w domu. Bardzo by mi pasowala teraz siedziec z brzuszkiem :tak: Tobie tego samego zycze jaknajszybciej!!!

Dziękuję kochana Tobie również życzę brzuszka z maleństwem w środku. Jeszcze troszkę będziemy pisać o tym jakie mamy objawy :-D,

Wiecie ci moj facet ostatnio powiedzial ze bezsensu jak bym teraz zaszla w ciaze bo on tak duzo pracuje i nie bedzie mial dla nas czasu. Nie wiem co mam o tym myslec, no ale probojemy :sorry:

reklama
Do góry