reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Andziu czy w tej klinice w Katowicach na żelaznej za wszystko musisz płacić? Z każdą wizytę i badania?
Pytam bo zaskoczyła mnie dziś moja pani doktor mówiąc że załatwi mi skierowanie tam i wizyta będzie na kasę chorych.

reklama
oo koleżanka Agniesiak usunęła mnie z listy znajomych na NK :eek: hehehehehe oj boshe..... wiecie, ja ogólnie to gaduła jestem, ale teraz najzwyczajniej w świecie brak mi słów....:eek:

No Ty to akurat najbardziej na to zasłuzyłaś:-D:-D:-D
Przecież chyba nawet się nie odezwałaś w tej sprawie.

Wiem, ze tam w provicie czeka sie podobno kolo 2 miesiecy na wizyte, ale nie umiem sie zdecydowac na lekarza:wściekła/y: bo ta co teraz do niej chodze jest do dupy
no i stwierdzilismy z mezem, ze 4 cykle z clo walczymy a w miedzy czasie ja sie zapisuje do kliniki

a do której - bo ja nie umiem się zdecydować:sorry:

Andziu czy w tej klinice w Katowicach na żelaznej za wszystko musisz płacić? Z każdą wizytę i badania?
Pytam bo zaskoczyła mnie dziś moja pani doktor mówiąc że załatwi mi skierowanie tam i wizyta będzie na kasę chorych.

Jeżeli chodzi Ci o Provite to ona jest całkowicie prywatna, jedyne badania prenatarne są na NFZ

podejrzewam, że tak - a co do badań prenatalnych to oni mają na to kontrakt z NFZ:tak: ale niestety w Polsce nie ma refundacji leczenia niepłodności:no:

uuuuuuuuuuuu jestes na czarnej liscie :-):-D
normalnie az sie bac zaczynam :szok::rofl2:

swoja droga najsmieszniejsze jest to ze my rozmawiamy o tym teraz miedzy soba, a one zagladają na nasz wątek, czytają co piszemy a potem u siebie rozmawiają ze nam to sie chyba nudzi bo ciagle o tym gadamy, hahahahhahaha:-D a same o tym ciagle gadają!:-D:-Di tu zagladaja a pisza ze to my takie i owakie hahahha normalnie rozwalaja mnie!:rofl2:
a co ty tak lutujesz??????
a ja dostalam od M ciasteczko z truskawkami:happy:
teraz wlutowuje malenkie rezystorki w listewki które będą w ekranie diodowym :tak:
ciasteczko mniam mniam:-p

reklama
Jeżeli chodzi Ci o Provite to ona jest całkowicie prywatna, jedyne badania prenatarne są na NFZ

podejrzewam, że tak - a co do badań prenatalnych to oni mają na to kontrakt z NFZ:tak: ale niestety w Polsce nie ma refundacji leczenia niepłodności:no:

Dzięki. To wszystko wyjaśnia.

Andziu A twoja koleżanka pewnie zachwycona Mysłowicami? Długo się leczyła?

Do góry