kopciuszek2107
Fanka BB :)
MEA mi sie wydaje ze jesli masz obawy to tak ale moim zdaniem skoro jest wsio ok,nic sie nie dzialo i nie dzieje to nie ma sensu ale to tylko moje zdanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to świetnie, że wszystko gra, bardzo się cieszęWitam,
Uff,Uff,Uff ..........
Na 100% chłopiec,nie chciał pokazywać buzi tylko od pupy strony ciagle sie dawał zobaczyć
, ciąża książkowa, czyli tyle ile ma wynosić na 21 tydz. tyle wynosi ......u mnie w dodatku jest zgodnośc w 100% z obliczeniami z USG, ja jestem obecnie na etapie 21 tyg. 3 dni i tyleż samo wykazały parametry malucha
termin równiez USG pokazuje na 29.12 ....... czyli ,że pani dr. była w szoku
dawno nie miała 100% zgodności .....
młody wazy 450g, łozysko bdb, płyn owodniowy ilośc: bdb, fałd karkowy 4.0
Położenie płodu: podłóżne głowkowe, ustawienie prawe
Czynnośc serca 140/min
Dojrzałość łożyska I stopień
Mały cały czas się wiercił (i nie jadłam czekolady)nie kazała mi liczyć ruchów czy coś z tych rzeczy bo powiedziała, że w moim przypadku wszystko jest super, więc nie musze się bawić w liczenie .....
Zleciła mi badania ponowne: morfologia, mocz (mam ciagle bakteriomocz), znowu toxo, test obciążenia 50 g glukozyi mam przyjść za miesiąc ....... na 4 d
jestem spokojna, szczęsliwa aż sobie zjadłam frytki z lodami z McDonalda
A i przyszedł mi detektor tetna płodu ..... posłuchałam dzidzi pikawy, swojej i męza heh -> działa
Chyba wsio .........
A, zdjęcie sisiora wkleje jutro![]()

MEA mi sie wydaje ze jesli masz obawy to tak ale moim zdaniem skoro jest wsio ok,nic sie nie dzialo i nie dzieje to nie ma sensu ale to tylko moje zdanie.
czasem bym ja popodsluchiwala tak dla zaspokojenia wlasnej ciekawosci... u mojego gina nie slucham serduszka tylko wykres widze na monitorze /chyba ze nowe usg ma lepsze!! okaze sie za tydzien!!/ poczekam tydzien to moze zdecyduje ...
tylko mi sie tak dłuzy:-(ja mysle ze teraz sie nie oplaca,. bo i tak bedziesz teraz coraz czesciej czula ruchy maleństwa to bedziesz wiedziala ze wsio grano to masz sie z czego cieszyc
ja sie zastanawialam nad kupieniem tego detektora !! myslicie ze to sie oplaca ??
To za tydzien masz juz wizyte:-)ale ten czas zlecial, a niedawno pamietam ze bylas u niegotylko mi sie tak dłuzy:-(
ale mysle tak jak dziewczyny,teraz czujesz ruchy wiec po co?