wiktoria12
Mama i żona :)
To masz Malinka dużo dzisiaj pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak samaNo i zostałam sama
witam porannie w pierwszy dzień ostatniego tygodnia wakacji
nocka taka sobie antek budził się 5 razy wychodzi mu dolna dwójkajak to by powiedziała moja babcia jak nie urok to sraczka
mam dzisiaj huk roboty prasowanie pranie dzieci sakować obiad zrobić lodówke umyć okna ........dam radę to potem najpierw kawusia![]()
oj wlasnie nie- chcialaby zeby to bylo jak najpozniej- bo remont w pokoju uzi stoi w miejscu- wózkanie mam i poza tym nic- doslownie nic dla siebie do szpitala oprocz szlafroka i papci nie mamNo Medeuska teraz cie widze a tobie juz nie dużo zostało do porodu pewnie nie możesz sie doczekac
Czyli bedziesz miała dziewczynke ale fajnie.oj wlasnie nie- chcialaby zeby to bylo jak najpozniej- bo remont w pokoju uzi stoi w miejscu- wózkanie mam i poza tym nic- doslownie nic dla siebie do szpitala oprocz szlafroka i papci nie mam![]()