reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czyli bedziesz miała dziewczynke ale fajnie.
A Anabuba do mnie chodziła kolezanka co jest fryzjerka ale dowiedziałam sie od drugiej ze jak Anka(fryzjerka) była u gabi(druga kolezanka) to mnie obgadywała a jak przyjechała do mnie to obgadywała gabi tak ze nie zapraszam jej do siebie bo strasznych głupot nagadała:crazy:
tak naprade to nie wiadomo czy dziewczynka:-p ostatio na usg mi powiedziala ze chlopak- ale ja i tak jej nie wierze- czuje ze bedzie Zuza:-p:-p:-p

Widze ze w niediele Twój ukochany przyjeżdża:tak:

reklama
dziewczyny niech któraś sprawdzi ten orang dla anabubki i naisze to ja jej esa puszczę bo ja tego nie mogę znaleźć:no::no:
zaraz zabieram się za jakąś robote bo koło 15 mój tata ma przyjechać po bomble a ja w lesie no ale z kawką:rofl2:

Cześć
Melduję, że jednak żyję. Nieciekawie jest co prawda, ale lepiej. Mała przestała gorączkować, katar i kaszel żyć jej nie dają, ale walczy dzielnie i wygląda 100x lepiej niż mama. Ja nadal poza zwykłą grypą mam okropne bóle głowy i mrugać znaczy ból.
Generanie nie mam co opowiadać, cały czas siedzimy w domu, nawet na zakupy nie wychodzimy, absolutnie nic ciekawego się nie dzieje.
Jedno co miłe z poprzednich kil dni, to Wiki ni mówi na nas juz mama i tata, tylko mamuś i tatuś-rozmiękcza, no i nie używamy już w dzień pampków.

Malinka, gdybys miała ochote streścić mi ostatni tydzień-nie dam rady nadrobić, obiecuje od dziś przesiadywać z Wami regularnie, ale nie jest jeszcze dobrze, więc to jeszcze nie to...

Witam :tak:

Nadrabianie średnio mi wyszło :baffled: No ale postaram sie być na bieżąco :tak:

Mamitka
[*]
Anabuba, gratulacje dla małej :tak:
Malinka, na biust to ćwiczenia, szkoda kasy na krem :sorry2:
Dowikla, witaj po wyjeździe :tak:
Widzę że Wiktoria do nas zagląda, super :tak: Czekam na fotkę :tak:

No i to koniec mojego czasu wolnego :sorry2:

reklama
witam po przerwie;-);-);-)w piątek wziełam sobie znowu wolne i odrobie to w tygodniu:tak:ale teraz w domu nici z netu bo mi laptop padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdążyłam jeszcze do Was zajrzeć chyba w piątek czy w czwartek i zdechł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj m zawiezie go do naprawy bo jest na gwarancji, mam go ledwie 10 miesięcy:szok::szok::szok::szok:

zaraz spojrzę co tam naskrobałyście:tak:

mamita wyrazy wspólczucia dla Ciebie z powodu Taty
[*]

Do góry