• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

Kroptusia - GRATULACJE

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a ja jeszcze 4 niedziele :baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam dwupaki - czekamy na następne wieści o rozpakowanych :happy:

ps. zgadzam się że ostatnio ciężko jest czytać forum - troszkę się "pobałaganiło"

reklama
Ja skurczy jako tako mocnych nie mam ... zdarzają się od czasu do czasu ale da się znieśc:sorry2: tylko jak mam akurat skurcz to zaczyna się kołatanie serca i napewno mi ciśnienie strasznie rośnie wtedy bo w całej głowie mi pulsuje:baffled:
Ogólnie po organiźmie da się odczuc że to już tuż tuż:tak:
Rozmawiałam z moją kuzynką która pracowała jako położna i powiedziała mi że ten ból pleców wcześniej to dobry objaw a tzn, że szyjka się skraca:-) więc może urodze w terminie... bo jakoś niechciałabym przechodzic... Zostało nam 12 dni jakoś to przetrwam:happy:
Szyszunka trzymam kciuki za rozwój akcji :-) i czekamy na wieści
Kasiunia też mam przeczucie że urodzisz w tym tygodniu:tak:

Dziewczyny zaczynamy się rozpakowywac co ?????? Ile można chodzic w dwupaku hehe:-)

Słyszałam, że takie skierowanie do szpitala jest potrzebne (obojętne czy na normalny poród czy cc) ... i dlatego pytam czy którejś z Was lekarz już wypisał. :-)

Co do tego skierowania to nie jest konieczne. Ja akurat na liście rzeczy potrzebnych do szpitala gdzie chce rodzic mam wymienione skierowanie do szpitala... też się troszkę zdziwiłam:sorry2: ale wydaje mi się że jeżeli poród się zaczął to i bez skierowania przyjmą spokojnie:-)
A w przypadku kiedy ktoś nie jest pewnien "czy to już" może iśc do lekarza prowadzącego on oceni czy akcja porodowa się zaczęła i " może" dac takie skierowanie:-)
Tak mi się wydaje.....................:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry