martyna222
udało się ! :)
a dobrze...już jestem bliziutko...cześć Martynko, jak Ty się czujesz w krzaczorach??? jak przygotowania??
A gdzie ty jedziesz????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dobrze...już jestem bliziutko...cześć Martynko, jak Ty się czujesz w krzaczorach??? jak przygotowania??
Dopiero teraz doczytałam o Hani=Zajączek81;4078854
Hanka miała drugie zabieg. Bolało podobno bardziej. Jak pisałam mi to odpoczywała sobie po. Od wczoraj miała brać dupka. Trzymamy kciuki!!!!!!!
Dzięki Passingby. Buziak dla Ciebie?? Jak remont, nie roznieśli Ci chałupki??
No niestety. Mam nadzieję że ta przerwa dobrze mi zrobi i że jak wróce będę mogła się Wam pochwalić.... Tylko jak ja bez Was wytrzymam????:--
-(
Evuniu:--
-( Jeszcze jeden buziak....
cześć Loreeczku. Nareszcie się pojawiłaś:-) mam nadzieję ze zeszło Ci tak ze śniadaniem po prostuJa wyjeżdżam sobie, ale najchętniej wzięłabym Was ze sobą. Mam nadzieję tylko że szybko mi zleci??
baaaardzo mi miło że będziecie tęsknić:-):-):-). Chyba nie bardziej niż ja:-(
A Ty jedz!!!!!! Jak wrócę mam zobaczyć duży brzuszek a nie!!!!!
Hanka miała drugie zabieg. Bolało podobno bardziej. Jak pisałam mi to odpoczywała sobie po. Od wczoraj miała brać dupka. Trzymamy kciuki!!!!!!!
Jak wrócisz wrzucę zdjęcia mega brzuchola. Waga stoi w miejscu, ale brzuch rośnie!
Dziękuję Bernadko, dzisiaj wszystko w porządku :-)Asiq jak nastrój dzisiaj ?? pogodzona z mężem namiętna nocą?? ;-):-)
Kochana przykro mi... przytulam mocno...Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem
mozecie puscic kciuki!nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?