Nektarynka
Fanka BB :)
dzeni ja jeszcze jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyżbym była pierwsza????? Nieźle:-):-)
Witam się Śpiochy jedne. Ja od 8 w pracy. Tzn. zaliczyłam NK, kawkę i poczytałam Was trochę ale przepraszam, nie mam kiedy wszystkiego nadrobić.
Niestety opuszczam was już niedługo i muszę pozamykac parę spraw w pracy.:--
-
-(
Napiszcie my co się działo bo nie bedę mogła nadrobić.
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku!!!!
Asiq jak nastrój dzisiaj ?? pogodzona z mężem namiętna nocą?? ;-):-)Ja dzisiaj z krzaków... Mam kiepski nastrój, pokłóciłam się z M i w ogóle jakoś mi tak dzisiaj jest...
Ale buziaczki dla Was mam :********** :-):-)
jak sie Gosiu synek dzis czuje mam nadzieje ze lepiej??A my bylismy z Szymkiem u lekarza i nie bylismy pierwszym przypadkiem dzisiaj... na razie mamy zbijac goraczke i obserwowac gardlo bo to moze byc poczatek anginy rowniez. Na razie maluch prawie caly czas spi i nic nie chce jesc ale nie wymiotuje ani nie ma biegunki... Mam nadzieeje, ze to tak jak ostatnio - trzy dni i po chorobie...

a dlaczego Justynko chcesz nas opuszczać czyzbyś wyjeżdzała z mężem ??czyżbym była pierwsza????? Nieźle:-):-)
Witam się Śpiochy jedne. Ja od 8 w pracy. Tzn. zaliczyłam NK, kawkę i poczytałam Was trochę ale przepraszam, nie mam kiedy wszystkiego nadrobić.
Niestety opuszczam was już niedługo i muszę pozamykac parę spraw w pracy.:--
-
-(
Napiszcie my co się działo bo nie bedę mogła nadrobić.
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku!!!!

nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?No niestety. Mam nadzieję że ta przerwa dobrze mi zrobi i że jak wróce będę mogła się Wam pochwalić.... Tylko jak ja bez Was wytrzymam????:-DZIEŃ DOBRY BBABECZKI!!!!!!!!!
a dlaczego Justynko chcesz nas opuszczać czyzbyś wyjeżdzała z mężem ??