Ja w klinice dostałam papier o urlop i tylko to zaniosłam do pracy i nic nie musiałam pisać. Nie dają czegoś takiego u Was.Dziewczyny jak piszecie podanie o urlop macierzyński??
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Olenka,ja tez z cierpliwoscia to krucho mam,wiec cala podminowana chodze i czasem miarka sie przeleje i klops.....becze bez powodu.....
Aniaso,no to nie wiem czego zyczyc,czy wywolania,czy jak....wiec ,co bedzie aby bylo ok.....
A ja kurcze nie pamietam jak to z tym maciezynskim bylo....czy pisalam,czy w szpitalu druk dostalam....wiem ze cos pytali kto na maciezynski sie wybiera przy wypisieale to 6 lat temu bylo...a teraz to poczekam to zobacze..he,he...

Aniaso,no to nie wiem czego zyczyc,czy wywolania,czy jak....wiec ,co bedzie aby bylo ok.....
A ja kurcze nie pamietam jak to z tym maciezynskim bylo....czy pisalam,czy w szpitalu druk dostalam....wiem ze cos pytali kto na maciezynski sie wybiera przy wypisieale to 6 lat temu bylo...a teraz to poczekam to zobacze..he,he...

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A ja to deprechę znowu mam to wam nie będę nudzić.
Wydawało mi się, że mi brzuch opadł. I jakieś takie dziwne uczucie w podbrzuszu miałam (jak na @). Ale widze i czuję to co chcę, chyba.
Wpadłam tylko zerknąć czy Kasi się udało i widzę, że pewnie zajęta rodzeniem. Aniso ja ci życzę, żebyś się w końcu dowiedziała czy to już. Bo najgorsza ta niepewność.
Wydawało mi się, że mi brzuch opadł. I jakieś takie dziwne uczucie w podbrzuszu miałam (jak na @). Ale widze i czuję to co chcę, chyba.
Wpadłam tylko zerknąć czy Kasi się udało i widzę, że pewnie zajęta rodzeniem. Aniso ja ci życzę, żebyś się w końcu dowiedziała czy to już. Bo najgorsza ta niepewność.
miranda
Fanka BB :)
Aniaso, bedzie dobrze...
My po spacerku, tyle co zdążyłyśmy przed deszczem, ale niestety za późno na listonosza, przyszły mi pieluszki ale że mnie nie było nie mógł dostarczyć. Amyślałam że już dzisiaj je wypróbuję. no nic cierpliwie poczekam do jutra.
Anet chyba by mnie szlag trafił jakbym końcem ciąży miała zostawać z nieswoimi dziećmi, nawet z perspektywą że swoje później podrzucę.
My po spacerku, tyle co zdążyłyśmy przed deszczem, ale niestety za późno na listonosza, przyszły mi pieluszki ale że mnie nie było nie mógł dostarczyć. Amyślałam że już dzisiaj je wypróbuję. no nic cierpliwie poczekam do jutra.
Anet chyba by mnie szlag trafił jakbym końcem ciąży miała zostawać z nieswoimi dziećmi, nawet z perspektywą że swoje później podrzucę.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Miranda,a ja sie juz tak ponad 2 tyg mecze,prawie co dzien......a maz sie jeszcze dziwi czemu mam depresje......ja juz nie wytrzymuje.....
Ciekawe jak tam Kasienka nasza?

Ciekawe jak tam Kasienka nasza?
Mewa29
mama Adama
hej Miranda, dzieki za info o zdjeciach, chyba taka metoda najtansza, daj znac czy w konsulacie nie beda miec zastrzezen
Efe- najlepiej sobie nic nie wkrecaj, jak sie zacznie to napewno nie bedziesz miec watpliwosci, widac corci dobrze u mamy
naprawde kobieto - odpoczywaj poki mozesz, potrzebujesz sily na porod-oby rychly
Anet- nie dziwie sie ze masz marny humor, nie dosc ze ciezko z brzuchem to jeszcze sie z dziecmi szwagierki uganiac
a ja tu jednym palcem pisze bo Maly chyba mi zasypia przy piersi, oby tym razem naprawde bo dzis prawie caly dzien tylko udaje ze zasypia
Efe- najlepiej sobie nic nie wkrecaj, jak sie zacznie to napewno nie bedziesz miec watpliwosci, widac corci dobrze u mamy

Anet- nie dziwie sie ze masz marny humor, nie dosc ze ciezko z brzuchem to jeszcze sie z dziecmi szwagierki uganiac

a ja tu jednym palcem pisze bo Maly chyba mi zasypia przy piersi, oby tym razem naprawde bo dzis prawie caly dzien tylko udaje ze zasypia

Mewa29
mama Adama
o rany:-):-):-) super wiadomosc!!nareszcie
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ide,jakichs nalesnikow usmaze.....
Zajze pozniej...
no takie wiadomosci...a ja nalesniki mialam isc smazyc.....
Super chlopisko.....niezle sie utuczyl u mamusi w brzyszku...he,he.....
GRATULACJE Kasiu!!!!
Zajze pozniej...

no takie wiadomosci...a ja nalesniki mialam isc smazyc.....
Super chlopisko.....niezle sie utuczyl u mamusi w brzyszku...he,he.....
GRATULACJE Kasiu!!!!
Podziel się: