reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MAMA HELENKI o my gapy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego:happy2::happy2:
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką:happy2:

MAMA HELENKI o my gapy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego:happy2::happy2:
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką:happy2:
ja to wogóle jestem gamoń:-D:-D:-D:-Di nic nie wiem co gdzie i kiedy:baffled::baffled::baffled: ale też się dołączam :tak::tak::tak:i mocno całuję

Ode mnie i mojej ferajny rowniez wszystkiego naj,naj:tak::tak::tak:

A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a to szybciutko- super:-):-):-)

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miłego spacerowania;-)
Anka mam nadzieję, ze szybko nam je tu wkleisz do pooglądania;-);-);-)

ja mam zamiar dzisiaj na obiad zrobić zupkę ogórkową ze świeżych ogórków:tak:pyyycha
agunia dawaj przepis na taką zupkę na naszym wątku bo ze świeżych ogórow nigdy nie gotowałam ani też nie jadłam:no:a spróbuję chętnie:tak:
a tak wogóle to muszę sobie garnki jakieś upić bo ma 2 na zupę i jeden do ziemniaków i to wsio:baffled:

agunia dawaj przepis na taką zupkę na naszym wątku bo ze świeżych ogórow nigdy nie gotowałam ani też nie jadłam:no:a spróbuję chętnie:tak:
a tak wogóle to muszę sobie garnki jakieś upić bo ma 2 na zupę i jeden do ziemniaków i to wsio:baffled:
ja mam jeden za zupe jedn do ziemniaków i mały rondelek:-D:-D:-D
i patelnie z odchodzącą powłoką- bo sie połasiłam i kupiłam tanią:baffled: a moja ulubiona sie popsuła już- odpadła rączka-przegniło już i nie dało sie z nia nic zrobic:-:)-( musze kupić nową:sorry2: ah ja wam nie mowilam-normalnie ta patelnia rdzewieje od wody!!:baffled: powłoka odchodzi sama od drewnianej szpatułki:baffled: jak ją umyje zawsze musze od razu na sucho wycierac:-D

jak sobie zrobiłam liste kilka dni temu co musze kupic to... y.... szczęka mi opadła:baffled::baffled::baffled: nie mówiąc o M jak ją zobaczył:sorry2:

reklama
Spadam do parku... Pa pa
Milego spacerowania:tak::tak::tak:
A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Oj to widze ze bedziemy mialy co ogladac:-);-)

toni padł mi z łyżeczką serka w buzi zasnoł w krzesełku jak go karrmiłam:-):-):-):-)
właśnie wybierając wózek trzeba wziąść pod uwagę teren po jakim będziemy jeździły ja n bexy:-) nie sprzedałam mimo że teraz używamy tego lekkiego bo wiem że na jesienne pluchy i zimowe śniegi moja bexa jest:-) niezastąpiona duże koła pompowane szerkie siedzisko duża budka ciepły ochraniacz z polarkiem w środku więc jest ok mimo ze ciężki ale zostawiać go będe na dole a ten lekki jest swietny teraz na zakupy spacerek kiedy jest tak cieplutko:tak:
Ale musial byc zmeczony:tak::tak::tak:
Albo mamuska cos dosypala do serka:-D;-)

Ja znowu niewyspana i z bolem glowy wstalam:no:Nic mi sie nie chce i do tego jest upal na maksa
Najchetniej to bym sie walnela do wyra i spedzila tam cały dzien albo i dluzej

Do góry