no to czekamy na fotkiA i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu![]()

miłego spacerku:-)Spadam do parku... Pa pa
ja jakiś obiad powinnam obmyśleć ale nie chce mi się

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to czekamy na fotkiA i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu![]()
miłego spacerku:-)Spadam do parku... Pa pa
miłego spacerowania;-)Spadam do parku... Pa pa
Dołanczam się do życzeń wszystkiego najMAMA HELENKI o my gapy
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką![]()
ja to wogóle jestem gamońMAMA HELENKI o my gapy
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką![]()
Ode mnie i mojej ferajny rowniez wszystkiego naj,najMAMA HELENKI o my gapy
a to szybciutko- super:-):-):-)A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu![]()
STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAMA HELENKI o my gapy
agunia dawaj przepis na taką zupkę na naszym wątku bo ze świeżych ogórow nigdy nie gotowałam ani też nie jadłammiłego spacerowania;-)
Anka mam nadzieję, ze szybko nam je tu wkleisz do pooglądania;-);-);-)
ja mam zamiar dzisiaj na obiad zrobić zupkę ogórkową ze świeżych ogórkówpyyycha
ja mam jeden za zupe jedn do ziemniaków i mały rondelekagunia dawaj przepis na taką zupkę na naszym wątku bo ze świeżych ogórow nigdy nie gotowałam ani też nie jadłama spróbuję chętnie
a tak wogóle to muszę sobie garnki jakieś upić bo ma 2 na zupę i jeden do ziemniaków i to wsio![]()
Milego spacerowaniaSpadam do parku... Pa pa
Oj to widze ze bedziemy mialy co ogladac:-);-)A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu![]()
Ale musial byc zmeczonytoni padł mi z łyżeczką serka w buzi zasnoł w krzesełku jak go karrmiłam:-):-):-):-)
właśnie wybierając wózek trzeba wziąść pod uwagę teren po jakim będziemy jeździły ja n bexy:-) nie sprzedałam mimo że teraz używamy tego lekkiego bo wiem że na jesienne pluchy i zimowe śniegi moja bexa jest:-) niezastąpiona duże koła pompowane szerkie siedzisko duża budka ciepły ochraniacz z polarkiem w środku więc jest ok mimo ze ciężki ale zostawiać go będe na dole a ten lekki jest swietny teraz na zakupy spacerek kiedy jest tak cieplutko![]()