kiki750321
Fanka BB :)
itam was dziewczyny i pozdrawiam was wszystkie..
pyszczku czuje sie dobrze i dalej nic..a ty odpoczywaj a jak cie nie przejdzie to mykaj do lekarza moze zjadlas cos niedobrego?
royanna to ladnie powiedziala twoja kumpela tez mi sie bardzo podoba ja krolowa 3 synow a teraz dojdzie ksiezniczka..
gioeska a jak u ciebie brzusie..dobrze sie czujesz?
patrysia ciesze sie ze wszystko dobrze u ciebie i syneczka..
pyszczku czuje sie dobrze i dalej nic..a ty odpoczywaj a jak cie nie przejdzie to mykaj do lekarza moze zjadlas cos niedobrego?
royanna to ladnie powiedziala twoja kumpela tez mi sie bardzo podoba ja krolowa 3 synow a teraz dojdzie ksiezniczka..
gioeska a jak u ciebie brzusie..dobrze sie czujesz?
patrysia ciesze sie ze wszystko dobrze u ciebie i syneczka..
. To oznaka, ze lada moment.
a u kogo prowadziłaś w niedzielę ten wózek? I czy właścicielka wózka sobie go chwaliła? 
i Dziewczyny pisały że ubranka się brudzą, a wcześniej Anufifi polecała też balsam...zresztą poczytałam trochę w necie i niektórzy lekarze nawet bardziej zalecają balsamy bo one nie zatykają tak porów jak oliwka.. sama nie wiem, jesli nie znajdę nic ciekawego to będę używała oliwki ale wolałabym jednak coś co równie dobrze nawilża ale szybko się wchłania...
trochę mi lepiej ale doszedł ból głowy, już drugą tabletkę wzięlam i zaraz znowu idę leżeć, jak mi się tak dzień zacznie złym samopoczuciem, to potem już cały stracony