reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-)Czesc Dziewczyny :-)
Widze ze duzo sie wczoraj dzialo, popieram pomysl Zielonej i Mazi
Ten watek napawde wciaga, a pewnie dlatego ze fajne osobki tu sa, ja jestem krotko ale juz Was bardzo polubilam :tak:

Mazia trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj :-)
Zielona trzymam kciuki aby @ sie nei pojawila tylko zeby fasolka zawitala;-)

Robale, Krewetka gratuluje z calego serca :-):-)

mmm, Agus i jak iterpretacja wynikow?

A co do wieczorka wczorajszego to u nas udany ;-) maz jak narazie zachwycony starankami, zblizylo nas to jeszcze bardziej :happy2:

Dzieki mmm i Claudia za wczorajsze mile slowa :-)
takie staranka i zbliżają i odstresowują..:rofl2:

reklama
Ja nigdzie nie zamierzam uciekać:) Będę nadal pisać ile mi sie będzie chciało:) Nikogo nie było więc poszłam sobie czytać książkę. Czytam sobie "Zmierzch":) Film już widziałam a teraz postanowiłam książkę przeczytać:) No i tak w trakcie czytania stwierdziłam, ze chętnie bym sobie film jeszcze raz obejrzała więc go sobie włączyłam:) Zniknęłam na jakiś czas bo ten film oglądałam:) Dobra wracam do czytania ksiażki:) Trochę mi sie humor polepszył:) Tak sobie myślę, ze moze jeszcze raz ten film włączę...

takie staranka i zbliżają i odstresowują..:rofl2:

Cos cudownego takie staranka swiadome :-), a moj to wogole sie cieszy strasznie juz dawno chcial dzidzie ;-). A jak to jest z czestotliwoscia przytulanek - czy zbyt czeste maja zly wplyw na staranka? Cos sie kiedys mi obilo o uszy i nie wiem czy dobrze mi sie kojarzy.

Cos cudownego takie staranka swiadome :-), a moj to wogole sie cieszy strasznie juz dawno chcial dzidzie ;-). A jak to jest z czestotliwoscia przytulanek - czy zbyt czeste maja zly wplyw na staranka? Cos sie kiedys mi obilo o uszy i nie wiem czy dobrze mi sie kojarzy.
ja różne wersje słyszałam ale trzymam się tego, ze im częstsze tym lepsza jakość plemniczków;) więc dzisiaj znowu będę się starać:)

Ja nigdzie nie zamierzam uciekać:) Będę nadal pisać ile mi sie będzie chciało:) Nikogo nie było więc poszłam sobie czytać książkę. Czytam sobie "Zmierzch":) Film już widziałam a teraz postanowiłam książkę przeczytać:) No i tak w trakcie czytania stwierdziłam, ze chętnie bym sobie film jeszcze raz obejrzała więc go sobie włączyłam:) Zniknęłam na jakiś czas bo ten film oglądałam:) Dobra wracam do czytania ksiażki:) Trochę mi sie humor polepszył:) Tak sobie myślę, ze moze jeszcze raz ten film włączę...

Jesli Ci tak humorek polepsza to koniecznie ogladnij raz jeszcze, mi tez sie podobal. A lubie czytac ksiazki to moze uda mi sie dorwac w bibliotece ta :-) dziekuje za sugestie ;-);-) ja polecam ksiazke Chmielewskiej "Zapalniczka", plakalam ze smiechu :-D

wszystko jest możliwe... ale dziwnie to znaczy jak??jak tam temperatura??
Odbija mi sie czesto, no i ten straszny apetyt, no i co dziwne niesmakuja mi od wczoraj papierosy, zapalilam dzis np jednego z rana i myslalam ze mnie wykreci, a dziwne choc moze to dlatego ze w weekend zaczelam ograniczac
Tempka caly czas jak mierze ostatnio to 37,00 lub 36,95 dzis byla 36,97

Odbija mi sie czesto, no i ten straszny apetyt, no i co dziwne niesmakuja mi od wczoraj papierosy, zapalilam dzis np jednego z rana i myslalam ze mnie wykreci, a dziwne choc moze to dlatego ze w weekend zaczelam ograniczac
Tempka caly czas jak mierze ostatnio to 37,00 lub 36,95 dzis byla 36,97
coś mi się wydaje że to fasolka:-D:-D:-D

reklama
Jesli Ci tak humorek polepsza to koniecznie ogladnij raz jeszcze, mi tez sie podobal. A lubie czytac ksiazki to moze uda mi sie dorwac w bibliotece ta :-) dziekuje za sugestie ;-);-) ja polecam ksiazke Chmielewskiej "Zapalniczka", plakalam ze smiechu :-D
ja ostatnio czytałam pachnidło, ale teraz nie mogę zdążyć do biblioteki bo w wakacje jest krócej czynna :( ostatnio z nudów słucham ebooków mojej bratanicy (Harrego Pottera):eek::eek::eek::eek::eek:

Do góry