reklama
medeuska
październikowa mama'09
no ju zjuz niestety:-(medea Ty już 33 tydz zaczęłaśkurczę ale ten czas leci,za chwilke bedziesz się nam tu chwlić swoim maleństwem
![]()
boje sie porodu jak cholera:-(
poza tym pokój stoi w miejscu bo durna wersalka stara stoi

kochana byłam czytałam trzymaj się ja też ci info zostawiłamwpadłam się przywitac kobietki z Wami dawno tu nie zaglądałam ale to nie znaczy ,że o Was nie pamiętam dziękuje Wam za to ,że jesteście ,że się odzywacie gg tel. przepraszam ,że niezawsze odpowiadam.. ale nieraz po prostu nie jestem w stanie :-( zostawiłam coś na T
całuję Was kochane i dziękuję raz jeszcze

kochana to jest identyko moja bexa ax 3 wisz sobie allegro bexa ax 3 a zobaczysz identyko ja mam zielonynie mam wlasnie- przejde sie jutro do lekarza i zobaczymy co mi powie- bo jakis dziwny ten kasel mam nie wiem czy to od gardła czy od oskrzeli...
a M wysłałam po cistka dosklepu i wrócil po 3 godzinach bo zkolega sobie browary pod klatką pił
a co myslicie o tym?
Baby boo TITANIUM baby wielofunkcyjny PROMOCJA (717964845) - Aukcje internetowe Allegro
tyle ze 3 kola... a ja jakos mam sceptyczne podejscie do 3kolowców...
wogóle to wydaje m isie ze te koło przednie jakos za bardzo do przodu odstaje![]()

no agnes ja mam zielony na zywo jeszcze ładniejszymedea ja wiem że tylko na tej aukcji jest srebny do kupienia ale pokazowo pokazali zielony i cudny ten kolorek![]()

ale gnoje nie nauczycieleJestem wreszcie;-) Witam wszystkich. Wczoraj nie mieliśmy netu chwilami. Biegałam z Mamą cały dzień żeby wszystkie sprawy pozałatwiać. M.in. rente dla Brata. No i wczorajj miał komis z angielskiego i nie zaliczyli mu
Byłam z Zuzia wczoraj u lekarza. Powiedział że sa małe szmery nad oskrzelami i gardło zainfekowane-kazał na razie ambroksol i clemastin dawać i jutro do kontroli. Ale już wczoraj nie wymiotowala i dziś też nie tylko nie chce jeść za bardzo.
Jutro jadę z Zuzia na rehabilitacje więc z rana mnie nie będzie ale wieczorkiem na pewno zajrzę
Jeszcze mam pytanie czy spotkała sie któraś z Was z taka sytuacja: mój Tata zmarł zostawił po sobie trochę kredytów i teraz nie wiem czy Mama musi je spłacać? Ktoś mi mówił że musi zrzec się spadku i będzie git?![]()

trzymaj się kochana

byłam w rowie jestem w szoku nie wiem jak się pozbierać:-
Dowikluś ty uważaj bo ci kiedyś dominik powie jak julka dzisiaj mojemu tacie :dziadziuś od 21.30 próbuje zagonić julkę do mycia prosi namawia nakazuje(hi hi mój tata i nakazywanie)w końcu julka mu odpaliła"dziadziu wyluzuj bo się nadełeś jak balon są wakacje mamy nie ma możemy impre zrobić"Witam ciotki:-)
Cos nie moglam dzisiaj polozyc tych moich potworkowWyly mi,darly sie
Ale juz spia a Dominika dopiero teraz wygonilam do wyra bo tez mial jakies problemy
![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
czesc laski
wpadłam sie przywitac
pozyczylam od siory jarty wiec dzis i jutro bede i czekam na doladowanie plusa i wtedy juz bede normlanie.
w poniedzilek zaliczylam kilka ladnych godzin przy zelazku i jeszcze nie koniec,
wczoiraj przyjechala siora i bylsmy najpierw u mojej kolezanki,potem u ciotki i na koncu na zakupach.i caly dzien w podrozy.dzis jak wyjechalsmy o 13 z domu to po drodze pare spraw do zalatwoienia i do kolezanki i po 20 dopiwro wrocilysmy
wykupila recepte na leki na zyly:-)jestem biednijesza o 85zl pplus 200zl wydane w biedrob=nce na wikesze zakupy(ale na jakis miesiac z glowy):-)
dzis upal taki ze maskara.tearz jest 17stopni za oknem w dodatku u mnie zawsze chlodniej od rzeki.az dziw ze o tej porze roku takie zimne noce.
WEronika bnadal bez pieluchy:-)tzn miala dzis na droge tetrowa to troche zasikala,pozniej u kolezanki lazila w majtkach i slysze ze wola mamo tak placzliwe,patrze a mokre majtki ,ale skarpety suche-zaczy ze tak duzo nie poszlo-posadzilam ja na nicnik i jeszcze zrobila.
jak lata z gola pupa to sama siada,.wydaje mi sie ze jak ma majtli to mysli ze pileucha i daltego sika,ale juz jej przeszkadza,alebo wie ze bede krzyczec i jakos sie wstrzymuje jak czuje ze mokro:-)
kupe wola ladnie:-):-):-):-)
jutro dalsza czesc prasowania,w piatek okna,dywany,firanki itp itp....
to by bylo chyba ma ty;e
kupilam weronice w ciuvcholamnzie 2 pizamki flanelowe po 4zl za komplet:-)troche sprame ale do spania lepsze nie potrzebne:-):-)
i kilka podkoszulek po 1zl:-)
Medea sa u nas body takie male i spodenki i koszulki tez po 1zl za sztuke wiec jakbys chciala to mow.
ide troche ponadrabiac ale nie obiecuje ze wszytsko przeczytram
nadawali na wieczor burze ale jeszcze nie ma.i mam nadzieje ze nie dojda
wpadłam sie przywitac
pozyczylam od siory jarty wiec dzis i jutro bede i czekam na doladowanie plusa i wtedy juz bede normlanie.
w poniedzilek zaliczylam kilka ladnych godzin przy zelazku i jeszcze nie koniec,
wczoiraj przyjechala siora i bylsmy najpierw u mojej kolezanki,potem u ciotki i na koncu na zakupach.i caly dzien w podrozy.dzis jak wyjechalsmy o 13 z domu to po drodze pare spraw do zalatwoienia i do kolezanki i po 20 dopiwro wrocilysmy
wykupila recepte na leki na zyly:-)jestem biednijesza o 85zl pplus 200zl wydane w biedrob=nce na wikesze zakupy(ale na jakis miesiac z glowy):-)
dzis upal taki ze maskara.tearz jest 17stopni za oknem w dodatku u mnie zawsze chlodniej od rzeki.az dziw ze o tej porze roku takie zimne noce.
WEronika bnadal bez pieluchy:-)tzn miala dzis na droge tetrowa to troche zasikala,pozniej u kolezanki lazila w majtkach i slysze ze wola mamo tak placzliwe,patrze a mokre majtki ,ale skarpety suche-zaczy ze tak duzo nie poszlo-posadzilam ja na nicnik i jeszcze zrobila.
jak lata z gola pupa to sama siada,.wydaje mi sie ze jak ma majtli to mysli ze pileucha i daltego sika,ale juz jej przeszkadza,alebo wie ze bede krzyczec i jakos sie wstrzymuje jak czuje ze mokro:-)
kupe wola ladnie:-):-):-):-)
jutro dalsza czesc prasowania,w piatek okna,dywany,firanki itp itp....
to by bylo chyba ma ty;e
kupilam weronice w ciuvcholamnzie 2 pizamki flanelowe po 4zl za komplet:-)troche sprame ale do spania lepsze nie potrzebne:-):-)
i kilka podkoszulek po 1zl:-)
Medea sa u nas body takie male i spodenki i koszulki tez po 1zl za sztuke wiec jakbys chciala to mow.
ide troche ponadrabiac ale nie obiecuje ze wszytsko przeczytram
nadawali na wieczor burze ale jeszcze nie ma.i mam nadzieje ze nie dojda
Dowikluś ty uważaj bo ci kiedyś dominik powie jak julka dzisiaj mojemu tacie :dziadziuś od 21.30 próbuje zagonić julkę do mycia prosi namawia nakazuje(hi hi mój tata i nakazywanie)w końcu julka mu odpaliła"dziadziu wyluzuj bo się nadełeś jak balon są wakacje mamy nie ma możemy impre zrobić"![]()

Od razu mi sie humorek poprawil

Ja juz chce zaczc klasc Go wczesniej bo za chwiel do szkoly i bedzie chodzil na 8

reklama
Podziel się: