reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wpadłam się przywitac kobietki z Wami dawno tu nie zaglądałam ale to nie znaczy ,że o Was nie pamiętam dziękuje Wam za to ,że jesteście ,że się odzywacie gg tel. przepraszam ,że niezawsze odpowiadam.. ale nieraz po prostu nie jestem w stanie :-( zostawiłam coś na T
całuję Was kochane i dziękuję raz jeszcze
kochana byłam czytałam trzymaj się ja też ci info zostawiłam:tak:
nie mam wlasnie- przejde sie jutro do lekarza i zobaczymy co mi powie- bo jakis dziwny ten kasel mam nie wiem czy to od gardła czy od oskrzeli...:baffled:

a M wysłałam po cistka dosklepu i wrócil po 3 godzinach bo zkolega sobie browary pod klatką pił:wściekła/y::wściekła/y:

a co myslicie o tym?
Baby boo TITANIUM baby wielofunkcyjny PROMOCJA (717964845) - Aukcje internetowe Allegro

tyle ze 3 kola... a ja jakos mam sceptyczne podejscie do 3kolowców...
wogóle to wydaje m isie ze te koło przednie jakos za bardzo do przodu odstaje:baffled:
kochana to jest identyko moja bexa ax 3 wisz sobie allegro bexa ax 3 a zobaczysz identyko ja mam zielony:szok::szok:powiem tak 3 kołowy a mega super wygodny:tak::tak:
medea ja wiem że tylko na tej aukcji jest srebny do kupienia ale pokazowo pokazali zielony i cudny ten kolorek :tak::tak::tak::tak::tak:
no agnes ja mam zielony na zywo jeszcze ładniejszy:tak:
Jestem wreszcie;-) Witam wszystkich. Wczoraj nie mieliśmy netu chwilami. Biegałam z Mamą cały dzień żeby wszystkie sprawy pozałatwiać. M.in. rente dla Brata. No i wczorajj miał komis z angielskiego i nie zaliczyli mu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam z Zuzia wczoraj u lekarza. Powiedział że sa małe szmery nad oskrzelami i gardło zainfekowane-kazał na razie ambroksol i clemastin dawać i jutro do kontroli. Ale już wczoraj nie wymiotowala i dziś też nie tylko nie chce jeść za bardzo.:no:
Jutro jadę z Zuzia na rehabilitacje więc z rana mnie nie będzie ale wieczorkiem na pewno zajrzę:tak:
Jeszcze mam pytanie czy spotkała sie któraś z Was z taka sytuacja: mój Tata zmarł zostawił po sobie trochę kredytów i teraz nie wiem czy Mama musi je spłacać? Ktoś mi mówił że musi zrzec się spadku i będzie git?:baffled::confused:
ale gnoje nie nauczyciele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trzymaj się kochana:happy2::happy2::happy2:
byłam w rowie jestem w szoku nie wiem jak się pozbierać:-:)-(

Witam ciotki:-)
Cos nie moglam dzisiaj polozyc tych moich potworkow:no:Wyly mi,darly sie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:Ale juz spia a Dominika dopiero teraz wygonilam do wyra bo tez mial jakies problemy:no::no::no:

Witam ciotki:-)
Cos nie moglam dzisiaj polozyc tych moich potworkow:no:Wyly mi,darly sie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:Ale juz spia a Dominika dopiero teraz wygonilam do wyra bo tez mial jakies problemy:no::no::no:
Dowikluś ty uważaj bo ci kiedyś dominik powie jak julka dzisiaj mojemu tacie :dziadziuś od 21.30 próbuje zagonić julkę do mycia prosi namawia nakazuje(hi hi mój tata i nakazywanie)w końcu julka mu odpaliła"dziadziu wyluzuj bo się nadełeś jak balon są wakacje mamy nie ma możemy impre zrobić":szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

czesc laski
wpadłam sie przywitac
pozyczylam od siory jarty wiec dzis i jutro bede i czekam na doladowanie plusa i wtedy juz bede normlanie.
w poniedzilek zaliczylam kilka ladnych godzin przy zelazku i jeszcze nie koniec,
wczoiraj przyjechala siora i bylsmy najpierw u mojej kolezanki,potem u ciotki i na koncu na zakupach.i caly dzien w podrozy.dzis jak wyjechalsmy o 13 z domu to po drodze pare spraw do zalatwoienia i do kolezanki i po 20 dopiwro wrocilysmy

wykupila recepte na leki na zyly:-)jestem biednijesza o 85zl pplus 200zl wydane w biedrob=nce na wikesze zakupy(ale na jakis miesiac z glowy):-)

dzis upal taki ze maskara.tearz jest 17stopni za oknem w dodatku u mnie zawsze chlodniej od rzeki.az dziw ze o tej porze roku takie zimne noce.

WEronika bnadal bez pieluchy:-)tzn miala dzis na droge tetrowa to troche zasikala,pozniej u kolezanki lazila w majtkach i slysze ze wola mamo tak placzliwe,patrze a mokre majtki ,ale skarpety suche-zaczy ze tak duzo nie poszlo-posadzilam ja na nicnik i jeszcze zrobila.
jak lata z gola pupa to sama siada,.wydaje mi sie ze jak ma majtli to mysli ze pileucha i daltego sika,ale juz jej przeszkadza,alebo wie ze bede krzyczec i jakos sie wstrzymuje jak czuje ze mokro:-)
kupe wola ladnie:-):-):-):-)

jutro dalsza czesc prasowania,w piatek okna,dywany,firanki itp itp....

to by bylo chyba ma ty;e
kupilam weronice w ciuvcholamnzie 2 pizamki flanelowe po 4zl za komplet:-)troche sprame ale do spania lepsze nie potrzebne:-):-)
i kilka podkoszulek po 1zl:-)
Medea sa u nas body takie male i spodenki i koszulki tez po 1zl za sztuke wiec jakbys chciala to mow.

ide troche ponadrabiac ale nie obiecuje ze wszytsko przeczytram
nadawali na wieczor burze ale jeszcze nie ma.i mam nadzieje ze nie dojda

Dowikluś ty uważaj bo ci kiedyś dominik powie jak julka dzisiaj mojemu tacie :dziadziuś od 21.30 próbuje zagonić julkę do mycia prosi namawia nakazuje(hi hi mój tata i nakazywanie)w końcu julka mu odpaliła"dziadziu wyluzuj bo się nadełeś jak balon są wakacje mamy nie ma możemy impre zrobić":szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-DO jacie
Od razu mi sie humorek poprawil:tak::tak::tak:
Ja juz chce zaczc klasc Go wczesniej bo za chwiel do szkoly i bedzie chodzil na 8:szok:Wiec nie wyobrazam sobie Go w szkole jak bedzie zasypial kolo polnocy:no::no::no:

reklama
ANABUBKA
Ja dzisiaj posciagalam suche pranie ale jakos nie moge go wyprasowac:no:I pewnie znowu bede je przenosic z pokoju do pokoju:-D:-D:-D;-)Az wkoncu sie nad nim zlituje;-):-)albo i nie:-D:-D:-D:-D

Do góry