reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolka, a czym się tak stresujesz kobito?
Kiedy USG i dowiemy się kto w brzuchu mieszka?
A co do zdjęć, no nie denerwuj się:zawstydzona/y:, ale naprawdę muszę się dokopać do aparatu, a to niełatwe. Jak wczoraj przywiozłam te wory i do nich zajrzałam, to mnie z lekka osłabiło....:szok: A w magazynie leży jeszcze takich z 10 + będę ze 3-4 razy torby moje ładować.:wściekła/y:Kurna, najgorsze to to układanie po remoncie.

Izka, Ty to masz anielską cierpliwość do takich gości - podziwiam naprawdę.:szok: Widzę że i Teściowa fajna i szwagierek.:baffled: Nie rozumiem ludzi, którzy jadą do kogoś w gości i zamiast być wdzięczni za to że się ich przyjmuje i obsługuje to jeszcze wymagania stawiają.:angry: Na drugi raz daj im chleba z masłem i niech spadają jak się nie podoba.:crazy:

reklama
Witam Was:-)

Dzagudku-ty to masz talent takie cos wysmyczyc zazdroszcze Ci :tak:
Toska-fajnie ze Stas mowi " chyba tak "daje to domyslenia ,bo moj Miki powinien mic na imie "NIE"co mnie doprowadza do ....... ale za to jest coraz bardziej pocieszny bo zaczyna sie rozgodywac i to mnie bardzo Cieszy:-)

Sorga-Miki pije rano 270 mleka zwykłego (troszeczke mu tylko podgrzewam zeby nie bylo zimne-prosto z lodowki) oczywiscie z butli,kaszke raz po raz jak mu sie chce to zje ,ale to trudno wyczuc i nieraz cala wywalam (bo ja nie rusze kaszki)ale jak juz zje to łuzeczka.

A wlasnie jak wygladau was sniadanie -dajecie juz uszykowane do raczki lub na talerz?????? czy rozkladacie np,serek,pomidorek ,szynke i mago sobie wybrac,bo ostatnio slyszalam ze dzieciaki chetniej jedza.Miki nie zawsze chce mi z jesc sniadanie po mleku ,raczej z obiadem nie ma problemu a z kolacja raz tak raz tak jak jest polska,slaska lub biala to slysze tylko ojjjjj aaaaammmmmmmmm i głaszcze sie po brzuchu.

ok koncze mo Mlody sie obudzil i krzyczy amm

anni to faktycznie grafik masz wypełniony - trzymam za słowo następnym razem! :-)
Dzagud fajnie, że już wróciłaś :-) Wrzuć fotki pokoju :-)
Ło matko jak zobaczyłam Twoje posty :szok::szok::szok: Grunt to dobrze zorganizować się w pracy :-D
jolka cieszę się, że Jacek zadowolony :-) Dzielny chłopak z niego :-) Rozumiem, jaka jesteś dumna - ja też pękałam wczoraj jak pani w żłobku chwaliła Piotrusia, jaki to odpowiedzialny, pomocny i kochany dla innych dzieci :cool2:
Sorga Piotruś nietypowy, bo nigdy mleka nie pił :-p Od odcycowania (butli nie miał w ustach nigdy) dostawał jedynie kaszki na mm i wcina je do teraz (średnio 2x po 200ml). Ale też nie sądzę, by to można było przedawkować ;-)
toska no aż niemożliwe, żeby w centrum nic fajnego nie było :szok: W wolniejszej chwili poszperam i może coś wynajdę ;-) Wiem, że jest coś fajnego na Foksal ale to zajęcia, nie klub malucha.
"Chiba tak" mnie rozwaliło :-D:-D:-D
izka to wal te schabowe prosto z marketu i miej w nosie :-p

Piotruś odwieziony do żłobka :-) Pani wczoraj nie mogła się go nachwalić - był ponad 2h ale sam. Podobno po 1h zaczął popłakiwać "gdzie jest mama" ale szybko dał się namówić na zabawę klockami i nie wracał już do tematu. Bardzo fajnie bawił się z innymi dziećmi i gdy któreś płakało, to leciał pocieszyć - przytulał i całował :-) Pani była zachwycona. I pięknie używa form grzecznościowych "dziękuję, proszę" :-) No same achy i ochy - pękałam z dumy :-) Jak to miło...
Zobaczymy jak będzie dzisiaj - zostawiłam go na ok. 4h.
A jutro zabieg Małgosi... Czuję już gulę w żołądku :baffled:

Elo:)
Dziś miałam fajne sny :-p:zawstydzona/y::-D

Dziekuje z odpowiedzi o mleku.
toska- no do spania to mleko dajemy i już mycia ząbków niet- czytam bajeczkę, a dziecko je. W sumie nawet nie pomyslałam żeby go do zębów jeszcze po tym gonić szczególnie że to dopiero 2 miechy odkąd przestał się w nocy na kaszę budzić... pogadam z pediatra czy oduczac czy nie.
Jola co ty w tym sadzie dziś masz?
Esia gratuluje gentelmana:p ale już na 4 h sam w przedszkolu? my sie drugi tydzien adoptujemy i 3 godzinki tylko :confused: Dziś mieliśmy pierwszy płacz przy rozstaniu:-( ale zyjemy :p Eryk juz je zupke w przedszkolu całkiem ładnie mu idzie :) i nie bylo tej kaszki do drzemki popołudniowej :-D no i nauczył się w przedszkolu na hulajnodze jezdzic:) i juz popołudniowy spacer był z nasza hulajnoga która była nieużywana od czerwca :tak:
Dzagud powodzenia w układaniu, nie żałuję cie bo ja to akurat lubie jak coś nowe ładne i mozna poukładac poorganizować, tak jak niedawno szafę sobie gospodarowałam :p wspieram cię psychicznie:) ty w pracy gg nie włączasz?

A zapominam. Ale w pracy numer gg mam inny niż w domu. Zresztą ten domowy mi się coś popsiował i nie chce mi się włączyć.:wściekła/y:
A pracowy jakby kto chciał: 8767309 - już włączony.

Esia, gratki gientelmena. Trzymam kciuki za jutro.:tak:

Dziewczynki - ja tak szybko i nie bede odpisywac - przepraszam, ale normalnie sciska mnei w zoladku jak pomysle, ze to spotkanie juz tuz tuz:szok:.

I teraz - mam przedstawic im kilka tekstow romantycznych - bo to dodatek glownie dla kobiet i kuzwa patrze sie na swoje zbiory a tam same jakies smutne opowiadania i siedze i probuje cos wymyslic i pupa...:szok: A te co mam wesole nie sa romantyczne - no jedno mam romantyczne wesole... jedno,,,

i teraz mam pytanie do Was - dla tych co sie nudza - czy teksty romantyczne oznacza wesole? czy smutne tez maga byc:sorry2: Ja juz nie wiem... Ponoc nie musi byc pod gazete, bo oni mi powiedza potem co jak chca, ale zeby byly madre. No i wez tu teraz madre opowiadania romantyczne kuzwa. :baffled: chyba sie stresuje.

no i tak czy to ostatnie jest madre:sorry2:? Jesli by sie Was chcialo oczywiscie.
Blox: serwis blogów Gazeta.pl

Ja nie umiem pisac. Kuzwa.
P.S Suri mi pomaga - wlasnie czysci mokra szmata mi wszystko wlacznie z komputerem:-D

Ostatnia edycja:
I jeszcze jedno - Dzagudek, Toska, Esia - wybaczcie juz nei smece o tym, ale ile zajmnie dojechanie z lotniska pod ten adres?
Marynarska Business Park
ul. Taśmowa 7 (pietro III)

Dzieki dziewczynki - zamykam temat. Zmykac cos tam pisac...madrego:rofl2:

reklama
Sorgus - to na samym dole. Zupelnie pierwsze na blogu. To ostatnie czyli na samej gorze za smutne co? Na interpunkcje sie nie patrz - musze i tak posprawdzac to jeszcze raz.

ojj

calusy.

Do góry