G
Georgina
Gość
Oj Nessi.. mam nadzieję, że tak źle nie jest. Uszka do góry, będzie dobrze;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam,
Ze mną również nie jest najlepiej, 2 dzień mam boleści brzucha, wyniki moczu złe, wskazuja na problemy z nerkami któryh wcześniej nigdy nie doświadczyłam .... dzis idę do dr ..... możliwe ,że położa mnie na oddział :-(
Wszystko musi być dobrzeWitam,
Ze mną również nie jest najlepiej, 2 dzień mam boleści brzucha, wyniki moczu złe, wskazuja na problemy z nerkami któryh wcześniej nigdy nie doświadczyłam .... dzis idę do dr ..... możliwe ,że położa mnie na oddział :-(
No i co chwila chce mi się siku po 2 ,3 krople , przy sikaniu nawet tych kropelek czuje taki ból jak ktoś kto robi siku po całym dniu trzymania moczu ....opisałam to wszystko dr powiedziała, że trzeba bedzie mnie na oddział połozyć, zrobić badania na posiew i dac antybiotyk, kazała dużo pić, o 14:00 mam do niej iść, zobaczy mnie, wyniki i zdecyduje