reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Boze moj wkoncu jestem na bierzacoooooooooooooooooooo!
Udalo sie !Jestem wielka !!!!

A wiec teraz ja cos napisze ,haaa jestem po usg ,na 80 % wiemy co bedzie ale nie bede pisac bo nie bede zapeszac !!!( kogo obstawiacie ?? ) Malenstwo Jest duze i silne ,z wymiarow wychodzi i 27 tydzien i chyba 4 dzien :szok::szok::szok: no to niezly byk hahahah !!!!! Wiec wchodze juz na listopad jak nic ,ale co sie nie wyprowadzam od was o nieeeeeeeee.Zreszta gin powiedzial ze przy nastepnym usg jak wymiary sie nie zmiena przesuniemy ten termin troszeczke ,tak czy siak mieszcze sie w +/- 2 tygodnie wiec wsio ok.Wody płodowe ok ,łożysko prawidłowe na przedniej scianie , serducho jak dzwon,Maluszek wymiarowo duzyyy ,z tego podniecenia zapomialam zapytac jaka waga ...ale musi byc spora jak przesunol mi sie termin az na 28 tydzien :sorry2:.
MOj widzial ....łzy w oczach alez byl dumny !!!! Po wyjsciu z gabinetu calowal mnie i bral na rece haaa ! NO i tak sie napalil ze teraz chce byc na kazdym usg ( z patrykiem nie opuscil zadnego ) no ale z racji tego ze 30 minut po usg juz wsiadl w autko i podul do Belgii bleee juz jestem sama ale jutro juz bedzie wieczorkiem ze mna znowu i zostanie tutaj jakies 2 tygodnie bo ma robote tutaj teraz .. .Tak myslal przez droge o tym usg ...ze zadzwonil i mowi "niunia przeciez ja zaraz wracam ,dzwon i umawiaj NAS na usg 3d ....no i jutro chce sie umowic na nastepny tydzien z trojwymiar !!! Bo moj juz nie odpusci ,a tak pozatym to potwierdzimy 100 % plec dzidzi !!!Jestem szczesliwa ze dzidzia ma sie dobrze :p

dziewczynka :-) !!!!!!!!!!

reklama
Hej nawiązując do ginekologów ja chodziłam na kase chorych ale za dużo się nasłuchałam, że jest on kiepski i zamierzam zmienić na innego, o którym usłyszałam dużo dobrego no i przede wszystkim to, że on bardzo sumiennie opiekuje się pacjentką w szpitalu gdy rodzi:tak: no cóż ale oczywiście trzeba będzie zabulić 100 za wizytę;-) no ale dzidzia najważniejsza.

Zmieniając temat. Jakie kremy używacie na roztępy? Mój Artur kupił mi ostatnio Foliacti firmy Pharmaceris za 36 zeta i jest naprawdę fajny:tak::-D skóra jest miła w dotyku:-):-):-)

mi póki co wystarcza sama oliwka w żelu, na wilgotną skórę - świetne efekty! ani jednego rozstepu a brzuszek to mam dość duży.

aga6671 zdarza Ci się, że dzidzia kopie w szyjkę macicy? I odczuwasz takie nieprzyjemne kłucie?

mnie malutka to wszędzie kopie, ale często też odczuwam takie ukłucia.

co do wózeczków to my już mamy upatrzony:

Wózki Dzięcięce ..:: ARO TEAM ::.. producent wózków dziecięcych Cocoline Prestige Lux Sport Hugo Puma Lex2 Lux Pinokio Fotelik Carlo nasze wózki oferujemy w szerokiej gamie kolorów i wzorów nasz wózek posiada gwaracje producent i szybki serwis wózki lux sport zipper edition
w kolorze mokka-beż. u mnie kosztuje 700 zł więc niedużo, a tak poza tym, to ustaliliśmy z teściami, że się nam dołożą do wózka, a moi rodzice kupują łóżeczko. i strasznie się cieszę, że odpadnie nam część kosztów! :tak:

co do wózeczków to my już mamy upatrzony:

Wózki Dzięcięce ..:: ARO TEAM ::.. producent wózków dziecięcych Cocoline Prestige Lux Sport Hugo Puma Lex2 Lux Pinokio Fotelik Carlo nasze wózki oferujemy w szerokiej gamie kolorów i wzorów nasz wózek posiada gwaracje producent i szybki serwis wózki lux sport zipper edition
w kolorze mokka-beż. u mnie kosztuje 700 zł więc niedużo, a tak poza tym, to ustaliliśmy z teściami, że się nam dołożą do wózka, a moi rodzice kupują łóżeczko. i strasznie się cieszę, że odpadnie nam część kosztów! :tak:

ten sam problem ... mala i miekka gondola ... ja sie uparlam wlasciwi ena boldera wlasnie z powodu duzej gondoli /chyba najwieksza z tego co widziaalm ... / ale minusem jest wkladanie jej do samochodu bo wieksza :) cos za cos ... do auta bedzie fotelik :)

też przeglądałam wiele wózków i w sumie w każdym był jakiś minus, no ale ten wydaje mi się najlepszy.

dobra, znikam kończyć pakować, posprzątać trochę i obiad szybki zrobić (pewnie usmażę placki ziemniaczane bo nie mam pomysłu na nic innego).

reklama
Do góry