reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
no dobra, uwinęłam się ze wszystkim, za jakąś godzinkę mąż wraca, jemy placki i w drogę.
trochę się boję tych 5 godzin jazdy... no ale nic, najwyżej będę fotel rozkładać na leżąco :-D

no dobra, uwinęłam się ze wszystkim, za jakąś godzinkę mąż wraca, jemy placki i w drogę.
trochę się boję tych 5 godzin jazdy... no ale nic, najwyżej będę fotel rozkładać na leżąco :-D

To szczęśliwej podrózy życzymy i wracaj cała i zdrowa:-)

A ja zaraz padnę:-( Wszystko wysprzątałam i krzyż mi pęka:zawstydzona/y: Ale nie cierpię sprzątać na raty a że M. wywiózł na 2 h córkę do babci to miałam spokój!!! Nawet szyby w 3 oknach przetarłam:-) Na ramy nie patrzeć:-)

ROAN MARITA, KOLEKCJA 2009! OD 24h, WYS. O ZŁ (703162178) - Aukcje internetowe Allegro

dziewczyny o tym co myślicie?

552.jpg

A ja nawet nie wiem co sprzątać bo centralne robią i tu się kurzy, tu bałagan robią a mnie on denerwuje:p W dodatku zasypiam na stojąco. Nie wysypiam się przez tę ekipę:p Ale czekam na super efekty! I w dole pleców boli. Jak siedzę. No to sobie pomarudziłam:D Dziś kupiłam sobie srebrną torebkę na wesele i srebrne kolczyki:) Bo tylko tego mi brakowało.

Cherie nie podoba mi się np. koszyk. Ale każda ma swój gust:) Ja muszę mieć głęboki kosz i nie chcę żeby wyglądał właśnie jak te za ''dawnych czasów''. Bez urazy:) Ale tak to jakby na kosz nie patrzeć to ładny:)

reklama
Do góry