reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
sorki za ciszę... ale padł mi net...

Martilla no całkiem niezłe...:tak:Mój by chyba padł...:baffled:
Kur..... jescze bielizne na noc poslubna trzeba:baffled:
Kasy mi braknie....ale damy rade, moj pada jak mnie widzi ze mam cos co przeswituje i jak sie w tym jeszcze wyginam i taka sladka glupiutka z siebie robie :-D

Kur..... jescze bielizne na noc poslubna trzeba:baffled:
Kasy mi braknie....ale damy rade, moj pada jak mnie widzi ze mam cos co przeswituje i jak sie w tym jeszcze wyginam i taka sladka glupiutka z siebie robie :-D

Buahaa..... dobre;-)to najlepszy patent taką głupiutką robic... ale ja nie umiem, nie dam rady, hihhihi:-D

Pati ja tu nie pomoge:baffled: ja tez warjuje na tle tych kiteczek jak otworzysz klub zfiksowanych na dziewczynki to pierwsza sie zapisuje:tak:

Dziewczyny gdzie znajduja sie te punkty na FF?

J a spadam juz bo szef widzi na czym jestem :baffled:lepiej zeby nie wiedzial, papapaptki, zdam potem relacje z dzisiejszego wieczorka

reklama
cześć dziewczyny
dzisiaj była u mnie przyjaciółka po długim czasie, opowiedziałam jej o tych moich przejściach z bólami podbrzusza po owulacji od kiedy się staramy i dała mi namiary na jedną ginekolog prywatnie. Więc jak tylko minie @ (hmmm, za jakiś tydzień dopiero) dzwonię i wybieram się w końcu, żeby to sprawdzić. Coś się zaczyna dziać :tak:
zielona, wisienka przykro mi :-( a miałam nadzieję do końca...
No ale trudno, znowu prawie w tym samym dniu zaczynamy nowy cykl, tym razem piąty. pewnie skok też będziemy miały w tym samym czasie :tak: a wszystkim nam uda się zafasolkować tym razem :-D

Do góry