Pauluś89
Grudzień 2009
ale moja dzidzia dziś dokucza
co momencik kopie w szyjkę macicy, aż się zwijam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie że dam.. musze dać.. ; )AnOoLa ciężarna i zakaz jedzenia to nie idzie w parze. Ale przecież dla maleństwa wszystko. Zdrowa mama to zdrowy dzidziuś. Dasz radę!
ale moja dzidzia dziś dokuczaco momencik kopie w szyjkę macicy, aż się zwijam
![]()
to najważniejsze a już sie tak martwiłam..Maleńkimi porcjami, choćby po łyżeczce na godzinę... musisz przyzwyczaić znów żołądek. Będzie w porządku, dasz radę, dobrze że Nikolka cała i zdrowa![]()
Może się przesunieyhm, moja (odpukać w niemalowane) dziś grzecznie puka w okolicach pępka. nóżki trzyma z dala od moich żeber![]()
Może się przesunie
A widać u Was jak już brzuszek się rusza?![]()
juz tez o tym myslalam ale gin stwierdzil ze to nie to.. podobno teraz jakis wirus panuje.. a brat Bartka mial ostatnio biegunke.. !!!!Anula - no to ja dziekuje za taki szpital i takich lekarzy!!!!! Kurcze mam nadzieje ze z godziny na godziny bedziesz sie czula lepiej !.Przyzwyczajaj zoladek pomalutku ! Moze te nektarynki ci zaszkodzily??? Bo jak dobrze pamietam to chyba ty wrabalas naraz trocheczy to nie ty?? ,moze gdzies do zoladka sie ci skorka przykleila z nektaryny i teraz cie meczy ! ja tak mialam jak bylam mala ale wtedy zaszkodzila mi skorka od pomidora!
U mnie widac !!!!!! Nawet pod ubraniemMoże się przesunie
A widać u Was jak już brzuszek się rusza?![]()