reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Marzka dla mnie akurat zawieszenie na paskach jest zaletą, dzięki temu wózek jest miękki. Patrzyłam w sklepie i nie wydawał mi się niestabilny. Ładnie się bujał, ale o wywróceniu nie mogło być mowy. Dobrze by było gdybyś sobie jeszcze w sklepie "na żywo" oceniła.
Uciekam poleżeć! Udanego popołudnia! Może zajrzę wieczorkiem, jak mąż kompa nie przejmie:) Do napisania!

Marzka dla mnie akurat zawieszenie na paskach jest zaletą, dzięki temu wózek jest miękki. Patrzyłam w sklepie i nie wydawał mi się niestabilny. Ładnie się bujał, ale o wywróceniu nie mogło być mowy. Dobrze by było gdybyś sobie jeszcze w sklepie "na żywo" oceniła.
Uciekam poleżeć! Udanego popołudnia! Może zajrzę wieczorkiem, jak mąż kompa nie przejmie:) Do napisania!

Pewnie tak na obrazku to nic nie daje. Znalazłam jeszcze jeden o podobnej konstrukcji 0011 ROAN WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY MARITA Wys0zl (714152324) - Aukcje internetowe Allegro
Miłego odpoczynku :-)

Ktore sa w trakcie remontu? MOje kochanie zanim wyjechal do pracy Holandia- Belgia.Zafundowal Patrykowi remont pokoju i naszego pokoju rowniez.Wiec jesazcze niedawno ja tez bylam w remontach bleeeeee.Wazne ze nawet palcem nie tknełam ,dlaczego bo obiecal ze nawet placem nie tkne on wypucuje wsio - i tak tez sie stało.NIe dosc ze wyremontowal wsio sam ,to jeszcze sam po tm remoncie posprzatal ....bo ja fochem strzeliłam ze syfu miało nie byc.Ma sie ze mna ten moj Jarek WIEM !

Tak wiec o to pokoj małego ! On podjarany motorem na scianie !!! i tym ze sam mogl sobie ustroic pokoj ,co zrobił ??? PONAKLEJAL na całe meble plakaty :baffled::baffled::baffled:.Modle sie aby juz mu sie znudziły by je pozdzierac!!:dry::dry::dry:

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...93/img2015horzvert.jpg/1/w916.png[/IMG][/URL]

A oto nasz pokoj :) łóżeczko bedzie stało obok komody :) Pewnie jeszcze wpadniemy na pomysł aby troche zmienic sciany przed narodzinami dzidzi - to bedzie zalerzec od płci :tak::-D.Moj nie lubi w domu siedziec i nic nie robic ,wiec ciagle cos wymysla ....miesiac temu moze poltora robil remont a on juz by cos nowego wymodzic chcial :-D.Ta wneka obok drzwi to tam sie wchodzi do mojej owej garderoby co ja jarek wymodzil- zdolny jest nie powiem :)

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...9/img2024horzpvert.jpg/1/w916.png[/IMG][/URL]

Paulus czekaj az mea i aska ocenia napewno cos wynajda, ze ci sie go odechce:-D
No i ja znalazłam !!!!!:-D:-D:baffled::baffled: Ale zołza jestem :sorry2: koła piankowe :zawstydzona/y:

"Prosty system zakładania i ściągania kółek ( wykonanych z pianki) !"

Ale wiecie ja tam ekspertem od wozkow nie jestem ,wozek z Patrykiem mialam bez twardej gondoli i wiem ze to lipa wiec ja osobiscie odradzam!.Co do innych cech wozkow tez sie sugeruje opinia znajomych itp ,no i dla mnie wazne jest aby wozek sie prowadzilo lekko i nie byl sztywny.NO ale to kwestia gustu:baffled:.

NO i walsnie te na paskach sa najlepsze ,choc budowa ich do mnie nie przemawia i wole te nowoczesniejsze czy sa lepsze :baffled: sie okaze ahahah w trakcie.

reklama
Witam wszystkie mamuśki:-).Dawno mnie nie było ale obowiązki.Teraz upiekłam ciasta,bo córa ma jutro imieniny i w końcu mogę posiedzieć na kompie-strasznie mi go brakowało:-)

Do góry