reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
My też w remontach. Tzn jak zrobią nam centralne to zostało pomalować ściany w sypialni i pokoju Małej, we wrześniu w tych pokojach panele kłaść będziemy a potem to czekać na kupno mebelków dla Małej - końcem października najpewniej;)

My też w remontach. Tzn jak zrobią nam centralne to zostało pomalować ściany w sypialni i pokoju Małej, we wrześniu w tych pokojach panele kłaść będziemy a potem to czekać na kupno mebelków dla Małej - końcem października najpewniej;)
Bozeeee jak ja sie ciesze ze ja juz po gruntownym remoncie ,gdyby mojemu zas sie nudzilo w domu pozwole tylko pocudowac ze scianami nic wiecej ,panele zrobione u malego jak i u nas ,w przedpokoju i kuchni kafle wiec podlog nie pozwole ruszyc !!!!!! Choc ostatnio wspominal ze go wlansie kafle cos wpieniaja ! gdzies tam jakis nieruwnosci sie dopatrzyl.Boze !!!!!!!!!!!!!!

Nas jeszcze czeka wymiana mebli w kuchni bo nasze juz 8 letnie na slub od mamy dostalismy i raz juz sie troche rozwalaja ,dwa juz sie znudzily !!!!
I Zakupienie nowej kabiny pod prysznic !

Kuchnia Ola - układ 8 - meble kuchenne, kuchnie, kuchnia, meble do kuchni - BODZIO

KABINA PRYSZNICOWA hydromasaz 90x90** NAJTANIEJ !! (713847304) - Aukcje internetowe Allegro

Czy nam sie uda przed narodzenie dzidziusia zobaczymy - wszystko zalezy od tego jak bedziemy stac z kasa po wyprawce maluszka !

O CHOLERAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!Ale jestem podjarana !!!! normalnie umowilam sie juz na jutro na usg 3d /4d !!!!!!!!
15:15 ,koszt 120 zł z nagranym filmikiem !!!!!

Pani chciala na 1-2 wrzesnia ale ja nasciemialam ze mamy tylko jutro wolny dzien z mezem i on moze tylko mnie do wroclawia zawiesc wiec pani mowi ze na jutro mnie wcisnie haahhaahahahhaha !!!!! Chyba slyszala jak bardzo mi zalezy ooo!!!!

No normalnie nie wierze! myslalam ze tydzien jak nic bede czekac !

Ginekolog Wrocław, USG 3D USG 4D Wrocław

ide do tego pana mam nadzieje ze nie bede zawidziona!

O CHOLERAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!Ale jestem podjarana !!!! normalnie umowilam sie juz na jutro na usg 3d /4d !!!!!!!!
15:15 ,koszt 120 zł z nagranym filmikiem !!!!!

Pani chciala na 1-2 wrzesnia ale ja nasciemialam ze mamy tylko jutro wolny dzien z mezem i on moze tylko mnie do wroclawia zawiesc wiec pani mowi ze na jutro mnie wcisnie haahhaahahahhaha !!!!! Chyba slyszala jak bardzo mi zalezy ooo!!!!

No normalnie nie wierze! myslalam ze tydzien jak nic bede czekac !

Ginekolog Wrocław, USG 3D USG 4D Wrocław

ide do tego pana mam nadzieje ze nie bede zawidziona!
No niedrogo:tak: a ja na wizytę z USG muszę tydzień czekać:wściekła/y:

reklama
Do góry