To nie jest taki zły? JA i tak inny chce![]()
Taki zły nie jest ale te koła piankowe sa lipne PONOC!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie jest taki zły? JA i tak inny chce![]()
Inne będę miała bo już jestem zakochana w innym wózkuTaki zły nie jest ale te koła piankowe sa lipne PONOC!
Bozeeee jak ja sie ciesze ze ja juz po gruntownym remoncie ,gdyby mojemu zas sie nudzilo w domu pozwole tylko pocudowac ze scianami nic wiecej ,panele zrobione u malego jak i u nas ,w przedpokoju i kuchni kafle wiec podlog nie pozwole ruszyc !!!!!! Choc ostatnio wspominal ze go wlansie kafle cos wpieniaja ! gdzies tam jakis nieruwnosci sie dopatrzyl.Boze !!!!!!!!!!!!!!My też w remontach. Tzn jak zrobią nam centralne to zostało pomalować ściany w sypialni i pokoju Małej, we wrześniu w tych pokojach panele kłaść będziemy a potem to czekać na kupno mebelków dla Małej - końcem października najpewniej![]()
Ja sie zako****e i odko****e co raz ! Mam nadzieje ze wkoncu trafie na ten co zawladnie moim sercem na zawsze ahahhaahaInne będę miała bo już jestem zakochana w innym wózku
No niedrogoO CHOLERAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!Ale jestem podjarana !!!! normalnie umowilam sie juz na jutro na usg 3d /4d !!!!!!!!
15:15 ,koszt 120 zł z nagranym filmikiem !!!!!
Pani chciala na 1-2 wrzesnia ale ja nasciemialam ze mamy tylko jutro wolny dzien z mezem i on moze tylko mnie do wroclawia zawiesc wiec pani mowi ze na jutro mnie wcisnie haahhaahahahhaha !!!!! Chyba slyszala jak bardzo mi zalezy ooo!!!!
No normalnie nie wierze! myslalam ze tydzien jak nic bede czekac !
Ginekolog Wrocław, USG 3D USG 4D Wrocław
ide do tego pana mam nadzieje ze nie bede zawidziona!