reklama
A
AnOoLa88
Gość
fajnie...Jezuuuuuuuu czy tylko ja tak mam !! wlasnie skonczylam litr kefiru tak mi sie chcialoooooooooo ,ja rozumiem zachcianki ciezarnych ale zeby kefir?:??![]()
ja to bym se zjadła byle co..COKOLWIEK..
bo mi już aż targa brzuchem..
ale już jutro kaszkę se zjem.. o mmmmm ;D
ahhahahahah on te lapki do kazdej foty napoczatku pchal!! ale czasami go bastowalam bo zaslanial brzuszek a chcialam miec pamitki z brzuszkiem tez - z Patrykiem w ciazy niestety mam jedna!!no baa ja zawsze ;D
ten brzuszek.. pozazdrościć..
strasznie mi sie podoba to zdjecie jak patryk trzyma reke na Twoim bebzonku
takie wzruszajace .. ;D
A
AnOoLa88
Gość
niedobra Ty.. ;p dziecko bastowac .. a weź.. ;pahhahahahah on te lapki do kazdej foty napoczatku pchal!! ale czasami go bastowalam bo zaslanial brzuszek a chcialam miec pamitki z brzuszkiem tez - z Patrykiem w ciazy niestety mam jedna!!
będzie z niego świetny braciszek .. ;D
Ja cie podziwiam kobieto !!! ty a moze chociaz chrupki kukurydziane se przegryzaj ,nie powinny zaszkodzic jak maluszka sie je dajefajnie...
ja to bym se zjadła byle co..COKOLWIEK..
bo mi już aż targa brzuchem..
ale już jutro kaszkę se zjem.. o mmmmm ;D

A
AnOoLa88
Gość
se zjadłam dzisiaj dwa biszkoptyJa cie podziwiam kobieto !!! ty a moze chociaz chrupki kukurydziane se przegryzaj ,nie powinny zaszkodzic jak maluszka sie je daje![]()

mysle ze wytrzymam jakos..

ale jak bedzie ok to z samego rana se kaszke zrobie.. i sie bede caly dzien delektowac..;D
się o tą wagę boję..
bo żeby przez takie wymioty aż tyle stracić.. chociaż w sumie mało jadłam..
ale nawet na poczatku ciąży tak nie schudłam.. w takim tempie.. i to gina niepokoi..
Jutro przed obchodem mam się stawić w szpitalu , popłakałam się bo chciała mnie dzisiaj kłaść :-( bedzie mi Was brakować !
Będzie dobrze, najważniejsze żebys się nie denerwowała.
reklama
Dziekuje slicznie jak sie cieplutko na serduchu robi!Ciezarna ciezarną zrozumie ,wie co powiedziec aby sie jej lekko zrobilo na serduszku !!!Aska super fotyPiękni, uśmiechnięci, morze, plaża.....ech... A brzusio cudny, przypomina mi mój
![]()