reklama
ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Milosz tez zasnal jakos sie przebujalam z nim do tej godziny bez 2 drzemki ale ostatnio nie mam juz sił.
A u nas smierdzi normalnie (przepraszam za wyrazenie) kupą żywa bo jest cukrownia i witkowo bleeeee zaraz zwymiotuje.
A i postanowilam wziasc sie za siebie -- wychodzac dzisaj w spodnicy widzialam te wzroki
wiec jutro opalanko a jak nie to pojde na latwizne i solarium,fryzjer itd...a co 
A u nas smierdzi normalnie (przepraszam za wyrazenie) kupą żywa bo jest cukrownia i witkowo bleeeee zaraz zwymiotuje.
A i postanowilam wziasc sie za siebie -- wychodzac dzisaj w spodnicy widzialam te wzroki
kurcze ale jest mi smutno...
znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :-
-
-
-(
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-
-
-
wściekła/y:
;-)

znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :-
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-

pisalam ostatnio o laktatorzeDzieciaki swietne chociasz niewiem czy o Klaudi można mówić dzieciak, pannica ... Chłopaków już do domu przyprowadza????????. A i psa masz super
To rzeczywiście nieciekawie. A inhalację też nie pomagają (bo pisałaś że masz inhalator). Biedny, najgorzej jak dzieci chorują
Tak sobie próbuje przypomnieć czy ja czymś śmarowałam, bo sobie odparzyłam od plastra po cesarce i chyba nie po prostu położna kazała ściągnąć plaster żeby oddychało

oj nie mam pojecia ja tak nie mialam ...Dziewczyny jeszcze raz pytam o ten pokarm. Nie miałam a teraz znowu leci co jest. Małego nie dostawiam![]()

oblukalam tak troszeczke ;-)Dwie znajome prosiły mnie żebym rozesłała ich linki z allegro. Najwięcej znajomych mam tutaj, może akurat wam się coś spodoba.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
W tym drugim są ciążówki ale nie tylko
mamuska no ja to sie nie dziwie bo jakby na faktach siostra i siostraNa pielgrzymce nikt nie wierzył,że my matka z córką.
Wszyscy zgodnie twierdzili,że my siostry.![]()

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :--
-:
Własnie tak to jest ze umierają Ci co "nie powinni a "zakały" tego świata zyja i maja sie dobrze.
Mi równiez jest przykro,ja niestety tez tak uwżam ze Ci co powinni żyć to odchodzą a Ci zwyrodnialcy chodza po swiecie i krzywdzą innychDobranoc PATRYSIU
Przykro mi z powodu smierci Twojego znajomego:--
-(
[*]

reklama
Dzis tesciowa nas odwiedziła i opowiadała co sie stało u niej na dzielnicy.jej sąsiad,mieszkaja w jednej kamienicy a ja go tez znałam bo to ojciec mojej znajomej co z nią kiedys pracowałam ,poszedł wieczorem do nocnego,chyba po browara i już nie wrócił.
Wyobraźcie sobie jacyś gnoje go tak skatowali że masakra.
chyba chcieli od niego pieniądze,on nie chciał dać i i mu zrobili straszna krzywdę.
Jeszcze żyje,jest w szpitalu ,czeka go operacja pewnie nie jedna ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie.
tak go skopali słuchajcoe po głowie że szok.ma całą przednia część głowy zmasakrowaną.Oko miał wbite do środka,pełno krwi,podobno będą robić odlew zgryzu bo nie ma nic w buzi.podobo tak go lali,skakali mu po twarzy

stracił przytomność i nie wiem ale ktoś go chyba z nalazł i wezwał pogotowie.
a znaleziono go naprzeciwko parku na moście a to jest kilkadziesiąt metrów od tego sklepu nocnego więc podejrzewają że musiał uciekac przed tymi bandziorami i tam na tym moście go dopadli bo jest w tym miejscu pełno krwi.
jak jego dwie córki przyleciały na miejsce zdarzenia bo zostały wezwane przez pogotowie to ta strasza zemdlała jak ojca zobaczyła a ta moja znajoma nie poznała ojca tak miał twarz zmasakrowaną.

normalnie skóra mi cierpnie jak o tym pisze.
co sie dzieje na tym świecie.idzie sie spokojnie i mozbna do domu nie wrócić i to bez powodu.ja powiem wam szczerze boję się chodzic wieczorami jak jest ciemno,sama bym nie wyszła tak do sklepu póxnym wieczorem

trzeba być przezornym bo tyle kretynów jest na tym świecie że az strach 

Wyobraźcie sobie jacyś gnoje go tak skatowali że masakra.
chyba chcieli od niego pieniądze,on nie chciał dać i i mu zrobili straszna krzywdę.
Jeszcze żyje,jest w szpitalu ,czeka go operacja pewnie nie jedna ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie.
tak go skopali słuchajcoe po głowie że szok.ma całą przednia część głowy zmasakrowaną.Oko miał wbite do środka,pełno krwi,podobno będą robić odlew zgryzu bo nie ma nic w buzi.podobo tak go lali,skakali mu po twarzy

a znaleziono go naprzeciwko parku na moście a to jest kilkadziesiąt metrów od tego sklepu nocnego więc podejrzewają że musiał uciekac przed tymi bandziorami i tam na tym moście go dopadli bo jest w tym miejscu pełno krwi.
jak jego dwie córki przyleciały na miejsce zdarzenia bo zostały wezwane przez pogotowie to ta strasza zemdlała jak ojca zobaczyła a ta moja znajoma nie poznała ojca tak miał twarz zmasakrowaną.

normalnie skóra mi cierpnie jak o tym pisze.
co sie dzieje na tym świecie.idzie sie spokojnie i mozbna do domu nie wrócić i to bez powodu.ja powiem wam szczerze boję się chodzic wieczorami jak jest ciemno,sama bym nie wyszła tak do sklepu póxnym wieczorem

Podziel się: