reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Oliwka usnęła,szybko poszło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale duszno nie ma czym oddychać.burza na bank bedzie zapowiadali,wczoraj przeszła bokiem a dzis cos czuję raczej dojdzie i do mnie.:tak::tak::tak::tak:

reklama
Milosz tez zasnal jakos sie przebujalam z nim do tej godziny bez 2 drzemki ale ostatnio nie mam juz sił.

A u nas smierdzi normalnie (przepraszam za wyrazenie) kupą żywa bo jest cukrownia i witkowo bleeeee zaraz zwymiotuje.

A i postanowilam wziasc sie za siebie -- wychodzac dzisaj w spodnicy widzialam te wzroki :) wiec jutro opalanko a jak nie to pojde na latwizne i solarium,fryzjer itd...a co :)

kurcze ale jest mi smutno...
znajomy ktory dopiero zaczaal sie budowac - na wrzesein albo pazdziernik chcial sie wprowadzic dzisiaj umarl o 11 :-:)-:)-:)-(
juz miesiac temu wykryli u niego raka zlosliwego watroby z przerzutami :-(
zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:

Dzieciaki swietne chociasz niewiem czy o Klaudi można mówić dzieciak, pannica ... Chłopaków już do domu przyprowadza????????:-D:-D:-D. A i psa masz super

To rzeczywiście nieciekawie. A inhalację też nie pomagają (bo pisałaś że masz inhalator). Biedny, najgorzej jak dzieci chorują

Tak sobie próbuje przypomnieć czy ja czymś śmarowałam, bo sobie odparzyłam od plastra po cesarce i chyba nie po prostu położna kazała ściągnąć plaster żeby oddychało
pisalam ostatnio o laktatorze :tak:;-)
Dziewczyny jeszcze raz pytam o ten pokarm. Nie miałam a teraz znowu leci co jest. Małego nie dostawiam:confused:
oj nie mam pojecia ja tak nie mialam ... :no::baffled:
Dwie znajome prosiły mnie żebym rozesłała ich linki z allegro. Najwięcej znajomych mam tutaj:-D, może akurat wam się coś spodoba.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

W tym drugim są ciążówki ale nie tylko
oblukalam tak troszeczke ;-)
Na pielgrzymce nikt nie wierzył,że my matka z córką.
Wszyscy zgodnie twierdzili,że my siostry.:-D:-D:-D:-D:-D
mamuska no ja to sie nie dziwie bo jakby na faktach siostra i siostra :tak::tak::tak:

zona jego ma 34 lata dzieci tez nie sa duze bo jedno do 1 podstawowki a drugi chyba pojdzie go gimnazjum
a czlowiek wierzacy, nie palil, nie pil, pomagal komu tylko sie dalo.... gdyby nie oni nie wiemy co bysmy robili jak moj m sie zwolnil - przez 3 miesiace pracowal u niego bo mu zalatwil....
i jak tu potem wierzyc w Boga jak taka niesprawiedliwosc :-:)-:)-:

Własnie tak to jest ze umierają Ci co "nie powinni a "zakały" tego świata zyja i maja sie dobrze.

Moje dziewczynki wolaly kaszke,wypily ja i teraz w najlepsze chodza mi po domu:szok::szok::szok:

EWELINKA
A ten Twoj plan to po to zeby zrobic mezusiowi na zlosc:confused::-p:-p:-p

reklama
Dzis tesciowa nas odwiedziła i opowiadała co sie stało u niej na dzielnicy.jej sąsiad,mieszkaja w jednej kamienicy a ja go tez znałam bo to ojciec mojej znajomej co z nią kiedys pracowałam ,poszedł wieczorem do nocnego,chyba po browara i już nie wrócił.

Wyobraźcie sobie jacyś gnoje go tak skatowali że masakra.
chyba chcieli od niego pieniądze,on nie chciał dać i i mu zrobili straszna krzywdę.

Jeszcze żyje,jest w szpitalu ,czeka go operacja pewnie nie jedna ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie.

tak go skopali słuchajcoe po głowie że szok.ma całą przednia część głowy zmasakrowaną.Oko miał wbite do środka,pełno krwi,podobno będą robić odlew zgryzu bo nie ma nic w buzi.podobo tak go lali,skakali mu po twarzy :no::no::no::no::no::no::no::no: stracił przytomność i nie wiem ale ktoś go chyba z nalazł i wezwał pogotowie.

a znaleziono go naprzeciwko parku na moście a to jest kilkadziesiąt metrów od tego sklepu nocnego więc podejrzewają że musiał uciekac przed tymi bandziorami i tam na tym moście go dopadli bo jest w tym miejscu pełno krwi.

jak jego dwie córki przyleciały na miejsce zdarzenia bo zostały wezwane przez pogotowie to ta strasza zemdlała jak ojca zobaczyła a ta moja znajoma nie poznała ojca tak miał twarz zmasakrowaną.:no::no::no::no:
normalnie skóra mi cierpnie jak o tym pisze.

co sie dzieje na tym świecie.idzie sie spokojnie i mozbna do domu nie wrócić i to bez powodu.ja powiem wam szczerze boję się chodzic wieczorami jak jest ciemno,sama bym nie wyszła tak do sklepu póxnym wieczorem :no::no::no::no::no: trzeba być przezornym bo tyle kretynów jest na tym świecie że az strach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry