reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dove mialam kiedys i brudzi troszke jak dla mnie za bardzo :)ale moze uda mi sie wystawic nozki na sloneczko na balkonik z rana.To troszke złapie :)

A moje dziecko znowu jędoli z niedospania,wyszlabym znim na dwor ale jestem jeszcze bez obiadu--rano juz bylismy by nie zasnal ja bez sniadania--i jak tu przytyc mam - bo wszyscy mowia ze za chuda.

reklama
as śliczne masz te dzieciaki:tak::tak::tak:Kubulec jak mój adam ma te diabły w oczach:-):-):-)a Klaudia to już pnienka serio wygląda na starszą:tak::tak:śliczna z niej dziewczyna:tak:
Malinka ach te 2 diabły w ochach.
Oni psocą z takim wdziękiem :-D:-D:-D
A Klaudia to rzeczywiście na 13 latkę nie wygląda.
Właśnie teraz zauważyłam ,że niedługo zostanę nie dość ,że goła to jeszcze i bosa.:-D:-D:-D:-D
Klaudia do sesji wzięła moje ulubione złote buty :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D,ale ładnie jej w nich to ma zołza mała szczeście.

witajcie...
bylam dzis na ontroli u lekarza z Sewikiem... nie za dobrze lekarz powiedzial ze mlody ciezko sie leczy ze powinno byc wszystko ok ale napetalo sie nam teraz zapalenie gardla, tchawicy i niezyt nosa :dry:
no masakra przepisal nam tyle lekow a w dodatku zastrzyki :baffled: tym razem gentamycine po raz dziennie przez 5 dni... we wtorek kontrola...
lekarz mowi ze ma nadzieje ze sie wyleczy bo jak nie to szpital :-(
cholerka :wściekła/y:
Dużo zdrówka Wam życzę.
Patrysia sorki,ale ja na Twoim miejscu spróbowała bym zmienić lekarza.
Kurcze u mnie Kubuś był dosłownie umierający po zastrzykach od jednej pani doktor i było gorzej ,a jak poszłam do innej to po 3 dniach była mega poprawa i bez zastrzyków się obyło.Moja twierdzi,że teraz jest tak medycyna rozwinięta i takie są możliwości,że zastrzyki to się w szpitalu tylko podaje .

Mały miał wtedy 8 tygodni.
Zrobisz jak uważasz ,ale ja bym nad tym pomyślała.

ach co ja bym dala jeszcze tego brakowala zebym po szpitalach jezdzila...
a tyle lekow ma ze normlanie sama sie z nich gubie.... :baffled:

nawet nie mam checi zeby poczytac co u Was... jedynie doczytalam tak kontem oka ze as naleza sie ogromne gratulacje - kochna wyjdz na dwor i siegnij nieba :-D:tak:
dziękuję dziewczynki za gratulacje.:-D:-D:-D:-D

as wiesz co wydaje mi sie ze Sewi zarazil sie od mojego rodzenstwa :-(
oni sa jeszcze chorzy a co do ekarza - to najlepszy lekarz u nas w przychodni - juz nie ma dobrych lekarzy :no:

jestem ale zaraz znikam,postaram się wpaśc później :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam sie i ja nadrobiłam już jeszcze na bok skoczyc musze pije sobie kawusie a dzieci sie bawią ale pasowało by ruszyc 4 litery .ALE MIAŁAM DZISIAJ ZBOCZONY SEN :tak::szok::szok:szkoda gadac bo mozna sie usmiac.
ANABUBA i co z tym lotkiem wygrałas co:??????
AGNES a jak oko Oliwki lepiej juz.

wiki opowiadaj co to za sen :-p:-p:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziekuje juz lepiej,widac różnicę co do wczorajszego dnia.:tak::tak::tak::tak:

biedna Oliwecia, mam nadzieję, że dzisiaj już jest lepiej:tak::tak:

juz lepiej,dziekuję :tak::tak::tak::tak::tak:

A teraz się witam. Sebkowi już lepiej więc nie jade do lekarza. Wczoraj wieczorem nie zajrzałam bo m siedział na kompie a pózinej już mi się nie chciało. Piję sobie kawke i się już trochę martwie zimą a konkretnie robotą m w zimie

no to super że obeszło sie bez lekarza :tak::tak::tak::tak::-)

oj jest wybór zobacz ja mam ten BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (719949492) - Aukcje internetowe Allegro jest identyczny jak ten co pokazałaś a o ile twój jest tańszy:szok::szok:ja jestem ze swojego zadowolona czeka teraz na zimę bo jego koła są niezastąpione:tak:

super jest ten wózek :tak::tak::tak::tak:

Agnes-nie boj sie zdejmowania szwow,nic strasznego

teraz to juz wiem że to nic strasznego,ale zawsze co nieznane to straszne :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ellooo

potem nadrobie a na poczatek foteczki

super Ania wyglądałaś,bosko :tak::tak::tak::tak::tak:

mam ich mnostwo wiec moge Was zasypac:-D

zasypuj zasypuj,ja uwielboiam oglądac fotki slubne :-p:-p:-p:-p

cudnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

mam nadzieje ze szybko sie wyleczy bo jeszce ktos powqie ze dziecko bijesz po oczach:-D:-D:-Dzart oczywiscie

no zebys wiedziała że właśnie tak to wczoraj wyglądało :tak::tak::tak::tak::tak: ktoś mógł sobie tak pomysleć :tak::tak::tak::tak:

Dzwoniła pani dyrektor ze szkoły.
Burmistrz przyznał status klasy integracyjnej naszej szkole.:tak::tak:
A mówiłam ,że wygrałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ależ się cieszę yupppi.
Gdyby nie sufit to bym chyba pod niebo skakała.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przynajmniej tyle dobrego z dzisiaj.

super kochana,zawsze dopniesz swego.gratulacje :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

witajcie...
bylam dzis na ontroli u lekarza z Sewikiem... nie za dobrze lekarz powiedzial ze mlody ciezko sie leczy ze powinno byc wszystko ok ale napetalo sie nam teraz zapalenie gardla, tchawicy i niezyt nosa :dry:
no masakra przepisal nam tyle lekow a w dodatku zastrzyki :baffled: tym razem gentamycine po raz dziennie przez 5 dni... we wtorek kontrola...
lekarzmowi ze ma nadzieje ze sie wyleczy bo jak nie to szpital :-(

oj pati bidulek,oby sewi szybko wyzdrowiał :tak::tak::tak::tak::tak::tak: buziaki dla niego :-)

a jeśli chodzi o dzisiejjsze sciaganie szwów to nic nie bolalo,obawiałam sie i nastawiłąm sie na najgorsze :-D:-D:-D:-D:-D a tu nic,zupełnie nic 3 min i po krzyku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a dziewczyny może bedziecie wiedziały,pewnie As tak bo on awie wszystko :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czym mogę sobie pomarowac bo sobie odparzyłam kawałek skóry od plastra co naklejałam na szwy z opatrunkiem.i mam odparzone i nie wiem czym to mogę smarować :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ktoś musi wierzyć :-D:-D:-D:-D
Moje dzieci robiły sobie sesję fotograficzną. :lol: :lol:
Wklejam co nieco.

Dzieciaki swietne chociasz niewiem czy o Klaudi można mówić dzieciak, pannica ... Chłopaków już do domu przyprowadza????????:-D:-D:-D. A i psa masz super
witajcie...
lekarzmowi ze ma nadzieje ze sie wyleczy bo jak nie to szpital :-(
To rzeczywiście nieciekawie. A inhalację też nie pomagają (bo pisałaś że masz inhalator). Biedny, najgorzej jak dzieci chorują

a jeśli chodzi o dzisiejjsze sciaganie szwów to nic nie bolalo,obawiałam sie i nastawiłąm sie na najgorsze :-D:-D:-D:-D:-D a tu nic,zupełnie nic 3 min i po krzyku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a dziewczyny może bedziecie wiedziały,pewnie As tak bo on awie wszystko :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

czym mogę sobie pomarowac bo sobie odparzyłam kawałek skóry od plastra co naklejałam na szwy z opatrunkiem.i mam odparzone i nie wiem czym to mogę smarować :baffled::baffled::baffled::baffled:
Tak sobie próbuje przypomnieć czy ja czymś śmarowałam, bo sobie odparzyłam od plastra po cesarce i chyba nie po prostu położna kazała ściągnąć plaster żeby oddychało

PATRYSIU
Oby Sewikowi szybciutko przeszło:tak::tak::tak:
Buziaczki od e-cioci:-)

AS
Super sesja:tak::tak::tak:Kubus słodziak po całosci a Klaudia to juz duza pannica:-):tak:

Agnes alantan dobry na wszystko :-D:-D:-D:-Dewentualnie zwykłym Tormentiolem posmaruj.
Dzięki za pochwały fotek.:-D:-D

reklama
Do góry