reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jadźka nie tylko Ty się boisz zimy:tak: ja też mam obawy bo wtedy mój m ma mniej pracy a długów mamy sporo i jeszcze opał na zimę trzeba zakupić:baffled::baffled::baffled: a nie ma z czego:-(

a gdzie to sie anabubka podziewa???potem napisze że jak one jest to nikogo nie ma:baffled::baffled::baffled::rofl2:
moje dziecię padło zrobię sobie śniadanko i zabieram się zaraz za robotę mama tonę prasowania firanki muszę powiesić podłogi pomyć i obiad zrobić.......aehhhhhhh być kobietą być kobietą.......

Witam i ja
Pogoda taka sobie,wiec chyba po obiedzie wybiore sie na zakupki do jakiegos marketu jak mi sie bedzie chcialo:-p:-p:-p
Zaraz zmykam robic sniadanko bo moje glodomorki pewnie niedlugo zaczna wolac

Dowikluś ty uważaj bo ci kiedyś dominik powie jak julka dzisiaj mojemu tacie :dziadziuś od 21.30 próbuje zagonić julkę do mycia prosi namawia nakazuje(hi hi mój tata i nakazywanie)w końcu julka mu odpaliła"dziadziu wyluzuj bo się nadełeś jak balon są wakacje mamy nie ma możemy impre zrobić":szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Julka jest po prostu szczera.
Kota nie ma to myszy harcują :-D:-D:-D:-D

czesc laski
wpadłam sie przywitac
pozyczylam od siory jarty wiec dzis i jutro bede i czekam na doladowanie plusa i wtedy juz bede normlanie.
w poniedzilek zaliczylam kilka ladnych godzin przy zelazku i jeszcze nie koniec,
wczoiraj przyjechala siora i bylsmy najpierw u mojej kolezanki,potem u ciotki i na koncu na zakupach.i caly dzien w podrozy.dzis jak wyjechalsmy o 13 z domu to po drodze pare spraw do zalatwoienia i do kolezanki i po 20 dopiwro wrocilysmy

wykupila recepte na leki na zyly:-)jestem biednijesza o 85zl pplus 200zl wydane w biedrob=nce na wikesze zakupy(ale na jakis miesiac z glowy):-)

dzis upal taki ze maskara.tearz jest 17stopni za oknem w dodatku u mnie zawsze chlodniej od rzeki.az dziw ze o tej porze roku takie zimne noce.

WEronika bnadal bez pieluchy:-)tzn miala dzis na droge tetrowa to troche zasikala,pozniej u kolezanki lazila w majtkach i slysze ze wola mamo tak placzliwe,patrze a mokre majtki ,ale skarpety suche-zaczy ze tak duzo nie poszlo-posadzilam ja na nicnik i jeszcze zrobila.
jak lata z gola pupa to sama siada,.wydaje mi sie ze jak ma majtli to mysli ze pileucha i daltego sika,ale juz jej przeszkadza,alebo wie ze bede krzyczec i jakos sie wstrzymuje jak czuje ze mokro:-)
kupe wola ladnie:-):-):-):-)

jutro dalsza czesc prasowania,w piatek okna,dywany,firanki itp itp....

to by bylo chyba ma ty;e
kupilam weronice w ciuvcholamnzie 2 pizamki flanelowe po 4zl za komplet:-)troche sprame ale do spania lepsze nie potrzebne:-):-)
i kilka podkoszulek po 1zl:-)
Medea sa u nas body takie male i spodenki i koszulki tez po 1zl za sztuke wiec jakbys chciala to mow.

ide troche ponadrabiac ale nie obiecuje ze wszytsko przeczytram
nadawali na wieczor burze ale jeszcze nie ma.i mam nadzieje ze nie dojda
witaj anabubka.
Gratulacje dla Weroniki

hej anabubka:happy:
dowikluś mój tata dzwoni i mówi mycha jak ty te żywioły ogarniasz????:szok::szok:oni są niesamowici a ich teksty:szok::szok::szok::szok:zrobili dziadkowi siary troszku dziadzi chciał się pochwalić wnukami poszedł z julą do piaskownicy sąsiadki podziwiają i jedna miała psa i pies siku zrobił koło piaskownicy a julka babce wykład strzeliła że tak nie wolno że pies nie nauczony bo pies a pani fuj ale wstyd chodź diadziu idziemy bo tu zero kulutry:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:mój tata mówi że myślał że się pod ziemie zapadnie(no ale dziecko rację miało) a i drugi raz adam dziadkowi wstydu narobił prawdomównością w sklepie bo pani źle wydała resztę ale o 30 gr dziadek skwitował po odejściu od kasy a nie zbiednieję adam podłapał zapytał co się stało dziadek powiedział że pani się pomyliła i za mało wydała ale tylko 30 gr a adam poszedł i się upomniał:szok::-D:-D:-Doj długo ich dziadzio nie zabierze na wolne:rofl2:
super są te Twoje dzieci :-D:-D:-D:-D

Ja mam dziś doła jakiegoś.
Od 9 trwa zebranie dyrektorów u Burmistrza,więc ważą się losy Kubusiowej klasy i wiadomo nerwy mną szargają.
Jak by mało tego było to wczoraj miałam gości.Była koleżanka z 2 dzieci i ten mały troszkę Kubusiowi przeszkadzał.
Kubuś się denerwował i efekt taki ,że rano mokre łóżko.
To już kolejna taka wpadka Kubusia ostatnimi czasy.
Niestety doszłam do wniosku,że on tak reaguje na stres i nowe sytuacje.
W dzień piszczy i skacze po łózkach by się rozładować a w nocy się moczy.
Kurcze nie wyobrażam sobie co to będzie jak on pójdzie do szkoły.
Tam wszystko dla Niego będzie nowe :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem przerażona po prostu i już się boję.
Dziewczyny ja wymiękam,siły mnie opuszczają.
Chce mi się ryczeć.
Mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się pożaliłam ,idę poprasować ,albo poleżeć nic mi się nie chce :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czesc laski
bylam rano zdazylam troche poczytac ale nagle przyszla niezla burza i wsiakl mi zasieg no i musialam kmpa wylaczyc.dopiero poszla pare minut temu.niezle lalo,bluysklao,i grzmialo
pisze co pamietam bo nie chce mi sie czytca jeszcze raz

WITAM NOWA MAME:-)
z nami nie bedziesz sie nudzic,o nie
witamy na watku dla mam uzaleznionych od BB:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Agnes-nie boj sie zdejmowania szwow,nic strasznego

Medeuska-mnie kaszel dopadl jak mnie na patologii polozyli przed porodem.badali mnie i nic nie slyszeli.nie bierz zadnej flegaminy,lepiej juz syrop prawoslazowy pij to on powstrzyma kaszel,albo idz do lekarza.nie bierz zadnej polopiryny ani apiryny ani gripexow.

reszty nie pamietam sorki:baffled:
moja panny wstaly przed 9,aj juz dom ogarnelam.jutro duuuuze porzadki wiec nic wiecej nie robie

reklama
Julka jest po prostu szczera.
Kota nie ma to myszy harcują :-D:-D:-D:-D

witaj anabubka.
Gratulacje dla Weroniki

super są te Twoje dzieci :-D:-D:-D:-D

Ja mam dziś doła jakiegoś.
Od 9 trwa zebranie dyrektorów u Burmistrza,więc ważą się losy Kubusiowej klasy i wiadomo nerwy mną szargają.
Jak by mało tego było to wczoraj miałam gości.Była koleżanka z 2 dzieci i ten mały troszkę Kubusiowi przeszkadzał.
Kubuś się denerwował i efekt taki ,że rano mokre łóżko.
To już kolejna taka wpadka Kubusia ostatnimi czasy.
Niestety doszłam do wniosku,że on tak reaguje na stres i nowe sytuacje.
W dzień piszczy i skacze po łózkach by się rozładować a w nocy się moczy.
Kurcze nie wyobrażam sobie co to będzie jak on pójdzie do szkoły.
Tam wszystko dla Niego będzie nowe :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem przerażona po prostu i już się boję.
Dziewczyny ja wymiękam,siły mnie opuszczają.
Chce mi się ryczeć.
Mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się pożaliłam ,idę poprasować ,albo poleżeć nic mi się nie chce :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurcze As ja Ci wspolczuje, zawsze cos...:sorry2: podziwiam Cie kobieto!!

Do góry