reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wiecie jak tak ogladam zdjecia Aski z nad morza to normalnie mowcie co chcecie ale nasze morze jest najpiekniejsze !!!! ja juz bylam nad adriatykiem, czarnym, czerwonym, srodziemnym ... nawet nad atlantykiem ... nie umywaja sie do baltyckich plaz !!!! moze nie ta czystosc nie ten kolor ale TEN KLIMAT !!! i zachody slanca ... mistrzostwo swiata !!!

reklama
Witam poniownie,narazie nic nie nadrabialam,zabiore sie za to za chwile,najpierw napisze jak po wizycie.
Dzidzia rozwija sie prawidlowo,wszystkie narzady sa takie jak powinny:tak:synus wazy 485g i z usg dzisiaj termin wychodzi na 29.12 wiec jestem 8 dni do przodu:tak:rosnie hlop jak dab:-DPolozenie jest głowkowe,plyn owodniowy w normie,lozysko na scianie przedniej,serduszko bije miarowo,martwi mojego gina troche moja szyjka bo sie troche skrócila:-(ale jak narazie mieszcze sie w normie,ma 3 cm,lekarz kazal wiecej odpoczywac,nie dzwigac i nie siedziec za dlugo,jesli na nastepnej wizycie sie pogorszy to prawdopodobnie bedzie zakladany szewek:-(no ale narazie mam sie nie martwic tylko dbac o siebie;-)
Czekania bylo dzisiaj ze hej,ale ja zaklepalam sobie kolejeczke i poszlam na miasto,odwiedzilam troche sklepów i lumpów i kupilam cos niecos dla dzidziusia;-)

Ciesze sie kochana ze wszystko dobrze!!! Maluszek rosnie jak na drozdzach ,dobrze mu u mamusi !!!!! Nie ma co ! Co do szyjki nie martw sie ,ja maiłam z Patrykiem taka historie bylam bliska nawet szewka ,aleeee na nastepnej wizycie juz wszystko bylo dobrze i szyjka w normie sie juz wiecej nie skracala.Teraz tego problemu nie mam :tak:

Mam pytanie czy któraś nosi soczewki kontaktowe? Bo chciałabym wiedzieć jak się w ciąży sprawdzają. Nie nosiłabym ich często, tylko na wykłady bo czasem jak za daleko siedzę to nie dowidzę (krótkowzroczność), a okularków nie lubię, toleruję jedynie w samochodzie jak mam prowadzić (na razie w L hehe).

Co do morza byłam raz nad polskim. Super! A tak to w ciepłych krajach. Ale na pewno za jakieś 2 latka się wybierzemy nad nasze morze z naszą Perłą:)

Tez myslelismy o takiej kabinie,ogladalismy w Nomi:tak:tylko ja sie zastanawiam czy jednak nie kupic lepiej wanny z hydromasarzem:tak:ja ogolnie uwielbiam kapiele,maz jest za prysznicem.Mnie nie przekonuje prysznic bo jak pod nim dziecko umyć?Mam dylemat.

Mi tez sie podoba najbardziej to zdjecie jak Patryk trzyma raczke na brzusiu,takie slodkie.

Dziekuje kochana ,mam nadzieje ze Mały bedzie dobrym starszym bratem ! Bratanice z maja juz w wozku wozi kiedy tylko jest okazja i zawsze nie chce oddac wozka !!!!

Co do kabiny ,no a ja z racji tego ze zajmuje dol u rodzicow mam jeden kibelek ...maly i u mnie wanna nie wejdzie :-( a tez uwielbiam kapiele .Wiec u nas tylko prysznic ,rodzice mają wanne ale to osobne mieskanko wiec ja z niej nie korzystam ! Patryk myje sie bo brodzik ,mam gleboki jak wanna prawie ahahah a na dlugosc jeszcze spokojnie wyciagnie nogi ,wiec jest spoko !

Dziewczyny a słyszałyście może, że kobiety w ciąży, które biorą witaminy, rodzą duże dzieci? Na listopadzie wywiązała się taka dyskusja, szczególnie podobno po Maternie takie duże dzieci się rodzą. Co o tym sądzicie? Bo mnie się wydaje, że to chyba zbytnie uproszczenie problemu.
Ja nad morzem byłam raz jak miałam 6 lat, ale kiedyś na pewno pojedziemy z Maleństwem:)

Mam bardzo podobną kabinę w domciu - powiem tak - po roku uzywania dysze sie pozapychały i musieliśmyu odkamieniać - ale to przez wodę, no i to światełko u góry przestało działać:/ nie wiem dlaczego. najlepsze jest radio ;)) a z hydromasaży żadko korzystam, już mi się znodziły ;) plusem jest dui brodzik ;)
Mi pewnie tez sie znudza ,ale teraz byly by dla moich bolacych plecow zbawieniem ( boze zawiało mi w tej wypowiedzi staroscia ahahahah - jak stara babka )

Dziewczyny a słyszałyście może, że kobiety w ciąży, które biorą witaminy, rodzą duże dzieci? Na listopadzie wywiązała się taka dyskusja, szczególnie podobno po Maternie takie duże dzieci się rodzą. Co o tym sądzicie? Bo mnie się wydaje, że to chyba zbytnie uproszczenie problemu.
Ja nad morzem byłam raz jak miałam 6 lat, ale kiedyś na pewno pojedziemy z Maleństwem:)
Pierwsze słyszę:-)

ja tez cos słyszłam na ten temat ,ale to pic na wode ...ja brałam materne z Patrykiem i co ..Ładny kolos z niego sie urodzil ahhaahah 1460 g i 40 cm ot co !!!! maly kurczak !

reklama
Ide spac ,Jarek juz worcil trzeba sie poprzytulac ....a jutro dzien pelen wrazen haaaa ! Juz sie nie mozemy doczekac.Rano sie na bank zjawie !!! A pozniej wroclaw i 3d !!!

Do góry