reklama
ehm... opowiem na bank jak bylo ale co do zdjec to nie wiem, bo aparat mi odmawia posluszenstwachyba ze tel porobie
![]()
moga byc i komora byle byly jakies

dobra spadam obiad nakladac papa :-):-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No na basenie w Mogilnie to było
braszka jakoś się nie trudzi by iść popytać o pracę i wisi mi to to jego sprawa
woli zarywać laskę... ogłoszenie jutro dam w netto i tesco bo dziś napiszę a na głębokie to może dziś pojedziemy po obiadku lub jutro bo Zuza właśnie wróciła i już zasypia padnięta jest. 5 września mamy chrzciny tej mojej psiapsiółki córy i mój jest chrzestnym...mam dylemat co kupić bo niby nie wyprawia ale coś na pamiątkę trzeba dać i nie wiemy co kupić.

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
A gdzie masz tego fotosika?
A Łuki ma urlop do 16 września
A Łuki ma urlop do 16 września
zobacz tu sa fajne pamiatki na chrzest mnie takie rzeczy sie podobaja
http://www.allegro.pl/search.php?string=lyzeczka&from_showcat=1&category=25693&country=1
albo cos bardziej praktycznego np.krzeselko do karmienia..albo poprostu kase i sami sobie kupia co potrzebuja

a fotosik wystarczy ze klikniesz na moja fotke to ci sie otworzy

http://www.allegro.pl/search.php?string=lyzeczka&from_showcat=1&category=25693&country=1
albo cos bardziej praktycznego np.krzeselko do karmienia..albo poprostu kase i sami sobie kupia co potrzebuja

a fotosik wystarczy ze klikniesz na moja fotke to ci sie otworzy

C
ciasteczko
Gość
dziewczyny jaka u was pogoda? bo w gorzowie cosik sie zachmurzylo chyba deszcz sie zapowiada,
z doswiadczenia wiem, ze prezent na chrzciny to albo cos konkretnego albo kasa
bo ona zawsze sie przydaje
z doswiadczenia wiem, ze prezent na chrzciny to albo cos konkretnego albo kasa
bo ona zawsze sie przydaje
cześć laski:-)
Larvunia ucałuj Befatkę i Kajusie:-)
Marzenka Madga fotki wrzuce na spokojnie we wtorek, bo narazie to mam manjane z urzędami
Annes pisz jak się czujesz? dalej masz plamienia?
buziaki kobietko, będzie dobrze, nie denerwuj się
lece dalej:-)
papa
Larvunia ucałuj Befatkę i Kajusie:-)
Marzenka Madga fotki wrzuce na spokojnie we wtorek, bo narazie to mam manjane z urzędami
Annes pisz jak się czujesz? dalej masz plamienia?
buziaki kobietko, będzie dobrze, nie denerwuj się
lece dalej:-)
papa
o Beti wpadla jak po ogien hehe 

to czekamy na te superanckie foty...:-):-)
ciasteczko u nas pogoda oki,tyle tylko ze wiater troche wieje ale tak to ciepelko i brak chmur

ja tez uciekam pomyc naczynia ,ogolic girki i pakowac torbe

pewnie juz nie zajrze to zycze udanego i przyjemnego wekendu
ja wracam w niedziele kolo wieczorka chyba ze pogoda sie zmieni to pewnie szybciej
bo wtedy nudy na wiosce hehe...
no to buziaki papap !!!

to czekamy na te superanckie foty...:-):-)
ciasteczko u nas pogoda oki,tyle tylko ze wiater troche wieje ale tak to ciepelko i brak chmur

ja tez uciekam pomyc naczynia ,ogolic girki i pakowac torbe

pewnie juz nie zajrze to zycze udanego i przyjemnego wekendu

ja wracam w niedziele kolo wieczorka chyba ze pogoda sie zmieni to pewnie szybciej

no to buziaki papap !!!
hej
Beti- juz ok sprawdzam kilka razy dziennie i krwi nie ma. Jestem zmęczona ale to od tabletek pewnie. A Ty słyszałam zabiegana karjere robisz;-) powodzenia
Ale dziś gorąco masakra
.
Paweł bedzie wieczorem a w niedziele moi rodzice to penie troche pomieszkamy u nich
miłoego dzionka zycze
Beti- juz ok sprawdzam kilka razy dziennie i krwi nie ma. Jestem zmęczona ale to od tabletek pewnie. A Ty słyszałam zabiegana karjere robisz;-) powodzenia

Ale dziś gorąco masakra

Paweł bedzie wieczorem a w niedziele moi rodzice to penie troche pomieszkamy u nich

miłoego dzionka zycze
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
o co chodzi jaka kariere beti robisz
no gadaj tu ino jusz
ha pewnie annes wie od katgen
masakra bylam w sklepie teraz rany jaka parowa,bedzie burza napewno
tak mysle
a mi dawidek znow zasnal,raczej myslalam ze zasnie ok 16,to pewnie przez pogode bo spac sie chce..
madzia milego weekendu,

ha pewnie annes wie od katgen

masakra bylam w sklepie teraz rany jaka parowa,bedzie burza napewno

a mi dawidek znow zasnal,raczej myslalam ze zasnie ok 16,to pewnie przez pogode bo spac sie chce..
madzia milego weekendu,
Podziel się: