reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no to moi goscie po malu zjezdzaja ... bede wieczorkiem 
Hej
Dzień pochmurny, ale chociaż upaly nie męczą...
obudziłam się ze skurczem w lewej łydce, a za 2 godz w kolejnej okropne...magnez pewnie powinnam brać, ale gin mi nie powiedziała, żeby brać...ehhh
wczoraj miałam humorki (jak to ciężarna)i chodziłam naburmuszona na mojego T. z byle powodu.
dzis juz o niebo lepiej
Wczoraj upichciłam rybkę po grecku, teraz zajadam się drożdżówą (nie ma to jak własna kuchnia)
Czekamy na mebeki teraz, no a ja ciąglę szukam łóżeczka dla Alanka i suszarki dla mamusi
Kurdę to ja zaczęłam 7 już??![]()
tak kochana-Ty zaczęłaś 7 miesiąc a ja razem z Tobą bo mamy taki sam termin z tego co widzę:-):-):-) zostało nam tylko 90 dni

witam wszystkie popołudniowo
Ja dziś do południa jeździłam sobie po mieście, znalazłam fajny sklepik dziecięcy na uboczu, mają atrakcyjne ceny na wózki, łóżeczka i ich wyposażenie. I zobaczyłam na żywo wózek o którym wcześniej myślałam Tako Jumper. Pojeździłam trochę po sklepie. Nie jest wcale taki zły... Cena w sklepie niższa niż w necie. Stwierdziłam że zakup wózka to nie koniec świata i jest ich tyle rodzai w różnych cenach, że każdy dla siebie coś znajdzie wg swojego gustu i kieszeni.
grudnióweczka
Fanka BB :)
Po stu latach nieobecności wracam! HA! Pewnie nawet nie zauważyłyście,że mnie nie było...
Jakoś się uzależniłam od tego forum.... Nie myślę nawet o nadrabianiu zaległości po takiej nieobecności! W każdym razie - wracam, mam nadzieję, że na stałe.I witam wsyztskie nowe Mamule grudniowe!! 
U mnie z nowości skurcze
Ale pewnie te przygotowujące, chociaż się przestarszyłam. Za wysoka glukoza, poza tym mój Dzidź jest kluskiem, udko prawie 5cm, głowka prawie 6
Ojoj, może jednka poczytam co tam u Was
):-) Buziaki dla wsyztskich!

U mnie z nowości skurcze

grudnióweczka
Ja kupiłam Dzidziusia - bo jest tani poza tym bardzo lubię jego zapach, swoje ciuchy też w nim pioręLaski który proszek do prania dziecięcych ciuszków jest najlepszy?
mam całą reklamówkę ubranek która wala się po sypialni i muszę coś z tym zrobić![]()

wojtysiowa
przyszla maminka:)
grudnióweczko witajże
a tak sie zastanawiałam co tam u Ciebie i gdzie się podziewałaś
reklama
grudnióweczka
Zaginełąm na wakacjach, potem jakoś nie było czasu, potem przerażały mnie zaległości w czytaniu
Ale jestem!