reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja tez bardzo sie ciesze ze bede mamusia i juz nie moge sie doczekac maluszka na świecie.... w sumie to odliczam dni, choc czasem dopada mnie przerazenie jak to bedzie pożniej, wiec narazie ciesze sie z tego co jest i czekam.....

reklama
wiecie co...az sie przerazilam jak przeczytalam te posty:szok:sama caly czas odstawiam te mysli na drugi plan...porod..dziecko itp...tym bardziej ze jeszcze nic specjalnie nie mam przygotowanego...pokoj dzieciecy dopiero od jutra..a to ze 3 lub 4 tygodnie roboty:baffled:ja tam mysle ze przezyje wszystko..byle by zdrowiutkie bylo i bez problemow..bo tego najbardziej sie obawiam:confused::zawstydzona/y::-(
a z drugiej strony..to bede najpiekniejsze posty i zdjatka jak nam sie dzieci zaczna rodzic:tak:a przy swoim mateuszu to poplakalam sie ze szczescia jak juz urodzilam i zobaczylam ze wszystko ok...niewiedzialam ze az tak moze mnie wziasc i moge tak zmieknac:cool2::sorry2:

Też tak uważam, bakterie sa w pochwie i trzeba leczyc szybko, żeby dalej nie poszło. Można sobie ulżyć clotrimazolem, ale w ciąży to strach lekceważyć. Mi właśnie też sie to przyplątało, i moja ginka dała mi macmiror tylko zapomniała powiedzieś ile kosztuje, 50zł :baffled: Bardzo też pomaga tantum rosa ( tam coś pisze o irygacjach ale wystarczy sie tym podmywać bo w ciąży to chyba irygacji nie wolno i dużo lepiej jest) ono też jest bardzo polecane po porodzie

Mój mężulek wczoraj zaszalał i przyszedł z piwka spóżniony 4 h wrrrrrr

No i byliśmy pierwszy raz w szkole rodzenia, bałam się trochę co i jak a super było

Enka- moj D tez jakis czas temu zaszalal z piwkiem...no i zdenerwowalam sie i mu nagadalam, ze jestem w wysokiej ciazy i nigdy nic nie wiadomo, a jak by cos zaczelo sie dziac to co mam jechac z nim w takim stanie do szpitala i sie za niego wstydzic itp itd i chyba dostal wyrzutow sumienia i powiedzial, ze juz nie bedzie no chyba ze czasem jedno piwko....co jestem w stanie zaakceptowac, chociaz z drugiej strony ini tez musza czasem odreagowac te stresy i nas;-)

na grzybice sprawdzony domowy sposób to płukanie woda z octem, do szklanki woody wlac łyżke stołowa octu (na oko) i podmywac sie tym + przedsionek pochwy-wewnetrzne sciany pochwy, rano i wieczorem, po kilku dniach powinno przejśc i objawy zmniejszyc sie, ocet jprzywraca kwasny odczyn, tj taki jaki naturalnie wystepuje w pochwie , nie wolno myć sie mydłem, gdyz działa zasadowo wiec w efekcie zamiast wyleczyc ( częste mycie) pomagamy grzybkom dłużej sie utrzymywac , lepiej sama woda przed zastosowaniem płukanki lub płukanka :))))))))))))

reklama
Do góry