reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam się :-)
oj dzis czasu nie mam,jakas zalatana jestem.u nas w domu siostra robi imprezkę dla Klaudii urodzinową.naspraszała gości i ędzie 17osób z dziecmi, w tym 7 dzieci,ale bedzie się działo.
dobrze ze jest wzglednie ciepło 23C to będziemy siedziec na dworze i grylować.

a to ja we wlasnej osobie :)

jejku jaka Ty chudziutka jesteś?ile Ty wazysz? ale bardzo ładna kobitka z Biebie jest.:tak::tak::tak:

a to ja we wlasnej osobie :)

no no no- jaka laseczka:tak::tak::tak::-)

ja pry 68 wazylam 51- ale nie bylam taka chudzinka jak Ty- kilogramy wogóle nie odzwierciedlają figury zauwazyłam:-)

teraz przytłam 13 kg- zobaczymy jak bedzie na koncu:-) chociaz i tak myslalam ze bedzie gorzej bo w 12 tyg mialam juz 8 kg na plusie:-p:-p:-p

Anabubka nie no do porodu to CHYBA jeszcze daleko- mam nadzieje- bo muse jechac do szpitala w Kato w którym chce rodzic i sie wszystkiego dowiedziec- bo jednak wole jchac tam i miec abezpieczenie ze dadzą mi zzo jak bede chciala- a u nas nie ma:sorry2:

juz w sumie sie troche lepiej czuje- ale myśle ze to chwilowe- bo wwcoraj tez mialam chwile kidy sie dobrze czułam a potem już nie:dry::dry::dry:

no ale to juz taki okres ze mam prawo sie zle czuc poza tym jeszcze to przeziebienie....:dry::dry::dry::baffled:

Anabuba ja jade 10h tak za godzine wyjedzamy a ja musialm jeszcze wejsc na bb to chyba nawyk:-D

Ewelina fajna z Ciebie kobietka, super figura ja mam tyle samo wzrostu i kiedys non stop wazylam 50kg teraz mam 54 :)) ale do porodu mialam 83kg:-D:-D:-D

Medeuska
dbaj o siebie i dzidzie odpoczywaj i nic nie rob Adam niech robi obiadki i sprzata:-p

Agnes udanego grilowania a gosci to mnostwo:szok:

Joanna czekam na rekacje:happy2:

reklama
Hello
Ja dopiero teraz dotarlam:zawstydzona/y:zoraj przyjechala do mnei siora i tak sobie piwkowalysmy na podworku do 1 w nocy:szok::-)Bylo zimno jak cholera ale my siedzialysmy:-D
No oczywiscie spala u mnie.Zadnej z nas sie nic nie chcialo-dobrze ze dziewczynki pospaly w dzien 2 godziny:tak::tak::tak:
Teraz siora sie zlitowala i wziela dzieci na spacer,a ja moglam ogarnac kuchnie:-)

Do góry