reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Boze dzieki za laptopy w lozku ... ale coraz wiecej was juz lezy a to nie ciekawie ... ja na szczescie takich dolegliwosci nie mam ale bede mooooocno za was trzymac kciuki :D

reklama
Mea no mamy nadzieję, że baaaardzo mooocno :-D

ale mi się nudzi, idę jakiś horror obejrzeć, prawdopodobnie The Uninvited

[video=youtube;pJ-ptYjksxU]http://www.youtube.com/watch?v=pJ-ptYjksxU[/video]

horrory sa nie dla mnie ... potem spac nie moge i wogole bleeee ... ja to jestem fanka filmow muzycznych i wszelakich komedii zwlaszcza romantycznych :D /typowa baba/

horrory sa nie dla mnie ... potem spac nie moge i wogole bleeee ... ja to jestem fanka filmow muzycznych i wszelakich komedii zwlaszcza romantycznych :D /typowa baba/
Ja mam to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wogole stwierdzilismy z mezem ze horrory sa nie dla mnie bo nie dosc ze po nocach spac nie moge ,snia mi sie koszmary to nawet nie ogladne polowy filmu bo sie chowam pod kołdreeeee i tak czy siak niewiem o co chodzi a Jarka pytaam "Juz koniec? MOge patrzec? co było ??,opowiedz!!! " No i on musi mi opowiadac i takie to ze mna ogladanie horrorow !!!! Bleeeeeee !!!
Choc czasami lubie sie pobac ( ale tak czy siak niewiem czego jak i tak nic nie widze bo sie zaslaniam) teraz maz mi zabrania tego ogladac ,sam tez nie oglada bo sie boi ze sie za mocno wystrasze i cos mi sie stanie ahahahhaha !!!!!!!!!!!!!

ja to uwielbiam horrory (szkoda tylko, że już dawno nie nakręcono dobrego...) no i thrillery. a i czasem dobrą komedię też warto oglądnąć (wspominałam ostatnio o Zajściu awaryjnym i Kochanie, jestem w ciąży)

Wogole stwierdzilismy z mezem ze horrory sa nie dla mnie bo nie dosc ze po nocach spac nie moge ,snia mi sie koszmary to nawet nie ogladne polowy filmu bo sie chowam pod kołdreeeee i tak czy siak niewiem o co chodzi a Jarka pytaam "Juz koniec? MOge patrzec? co było ??,opowiedz!!! " No i on musi mi opowiadac i takie to ze mna ogladanie horrorow !!!! Bleeeeeee !!!
Choc czasami lubie sie pobac ( ale tak czy siak niewiem czego jak i tak nic nie widze bo sie zaslaniam) teraz maz mi zabrania tego ogladac ,sam tez nie oglada bo sie boi ze sie za mocno wystrasze i cos mi sie stanie ahahahhaha !!!!!!!!!!!!!

ja się lubię bać na filmach :-D muszę czuć ten dreszczyk... coś niespodziewanego.

ten thriller był niezły:

[video=youtube;3AyOB-lKMsg]http://www.youtube.com/watch?v=3AyOB-lKMsg[/video]

dobra, zmykam po dvd.

Ostatnia edycja:

ja juz wole dobre filmy sensacyjne trzymajace w napieciu ale nie takie gdzie sie cos zjada, tnie krew leje se zewszad ... bleee

a my wlasnie zasiadamy do filmu kac vegas :) ponoc dobra komedyjka

Hehe a ja lubię o duchach, wtedy napięcie mnie trzyma jescze tydzien po filmie jak chodzę po ciemku w domu :D

Dziewczyny.. A ja tak wyciskam sobie z cycków ten płyn i wyciskam.. I dziś poleciał brązowy, boję się troche czy to nie krew..;/ Co wy myślicie? 10 września mam wizytę poczekać czy iść od razu z tym.. ?

ja juz wole dobre filmy sensacyjne trzymajace w napieciu ale nie takie gdzie sie cos zjada, tnie krew leje se zewszad ... bleee

a my wlasnie zasiadamy do filmu kac vegas :) ponoc dobra komedyjka
to miłego oglądania ;d
a tak btw.. Ty wiesz kiedy Grudzien wyjechal na urlop i kiedy ma wrócić? bo se tam musze zadzwonić i się umówić :D:D:D:D:D

reklama
hej Piękne,

Ja właśnie wróciłam ze szpitala :-:)-:)-( Miałam skurcze nieregularne od rana a potem nagle sie to nasiliło - dosłownie co 2 minuty. No i pędem na izbe przyjęć. :-( Zbadali mnie, szyjka 4 cm twarda ale łożysko bardzo nisko. Dostałam zastrzyk z nospy, recepte na jakieś czopki i mam leżeć. Jutro wizyta u mojej ginki o 14 i zobaczymy co powie. :-(
:baffled: Nieładnie. Pogadaj z Dzidziem jak już sobie leżycie, żeby się nie pchał.. Trzymam kciuki, żeby z Wami było wszytsko ok.

Do góry