reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Chyba padnę ze śmiechu! Moja córcia sama wzięła szklankę z mlekiem i chciała się napić! O dziwo udało jej się tym razem nic nie oblać! A jakie miny przy tym strzelała!

Helcia wracaj szybko do zdrowia:-) Ale przynajmniej na l4 będziesz mogła dłużej na forum posiedzieć:-)
Moka gratulacje:-D

Ja tu zerkam jak tylko mam chwilkę czasu ale zanim zdążę doczytać co napisałyście to muszę już wracać do "obowiązków" i nie pisze za dużo;-)
ggc nnnnnbjhhnghtfgereebhj, gfffdds- a to pozdrowienia od małego zmierzlucha siedzącego mi na kolanach:-)

zdolna dziewczynka ;-)

reklama
helloł!! a propo uzaleznienia czy wyobrazacie sobie co ja dzisiaj przezylam, zaczelam was z rana nadrabiac i co??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dupa!!! prad padl!!!! i tak do teraz myslalam, ze sie zaplacze!!!

A płacz ma od wczoraj opanowany!! ale jazdy mialam az wstyd mowic:sorry::eek:
poszlam z moim na dozynki, on od razu flaszeczka i hulaj dusza a ja patrzylam jak ta glupia (normalnie zatesknilo mi sie do czasow kiedy sie wypilo jakiegos drinka- nie same soczki przebrzydłe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) no i jak os sobie hulal to ja slyszlam tylko takie teksty:kiedy rodzisz, ale masz duzy brzuch:-:)-:)-(-nic tylko plakac!! czy ja jakims poteznym brzuchem jestem czy zywa istota?? chetnie pogadam sobie na inne tematy niz ciazowe!!! ciazowe mam z wami (i to jest jakis konkret bo wy wiecie co ja przezywam a nie tylko:kiedy rodzisz, a czujesz ruchy??)) ludzie dajcie siana!!!! no i wieczorkiem jak juz porzadnie zmarzlam, wkurzylam sie wzielam auto i pojechalam a moj na piechotke pozniej zapierniczal;-) ale jak przyszalm do domu to tak ryczalam, ze myslalam ze dzidzi krzywde zrobie bo az mni ebrzuch bolal

no to sie troche wywewnetrznilam i az mi lepeij!!!

Allitka, ty się nie przejmuj czyimś gadaniem. Jak już nie mają o czym rozmawiać, to gadają o ciąży. Moi znajomi też tak mają, niestety. I faktycznie te głupie pytania mogą czasami zwalić z nóg.

NO ja juz po obiadku dzis mnie wzielo na lososia bo wujek mi z Norwegii przywiozl i musze przyznac ze to w ogole inny losos jest nie ma porownania kolorek piekny i filecik jak od pascala wyszedl hihi a jaki smak upieklam z maselkiem i koperkiem do tego ziemniaczki z sosem koperkowym i suroweczka z pekinskiej papryczki i kukurydzy z moim ziolowym dressingiem no nie chce sie chwalic ale wyszlo pychotne szkoda tylko ze sama musialam zjesc bo Tomcio w morzu no i ostatnio mi sie nie chce dla siebie samej robic obiadkow moze dlatego mi tak smakowalo hehe najgorsze jest tp zze za pol godzinki wychodze na wizyte do mojej ginki i pewnie przez ten obiad z 2 kg przytylam plus te moje 2 co przytylam haha to daje 4 wypas:))) NO nic trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze bo muis byc nie do uszlyszenia :))))

reklama
alitka jesli cie to pocieszy to kazda z nas tak ma ... gdzie sie nie pojawie na horyzoncie od razu temat ciazy i porodow na 200% sie pojawia !! juz tez mnie to grzeje a ostatnio to wybuchnelam bo ja sie pojawilam u cioci na ogrodzie i jak tylko weszlam to od razu zaczely sie wypytywania a co kiedy jak sie czujesz ... a potem kuzynka do mnie z tekstem ze ze mna teraz to o niczym nie da sie pogadac tylko o tej mojej ciazy !!! /ona juz by chciala dziecka ale maz jej jest niechetny / no myslalam ze jej walne !! ja sie slowem nie odezwalam poza odpowiadaniem na pytania a ta do mnie z pretensjami !! rzucilam tylko "brzucha w domu nie schowam wychodzac do ogrodu"!! odwrocilam sie i poszlam ...

Do góry